Dünyanın en güzel hediyesi

sevdalxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
7
0
86
İstanbul
merhaba bence dünyanın en güzel hediyesi canımdan bi parça oğlum
onun bi annecim demesi,bana sarılması en büyük mutluluk
peki ya sizce en büyük mutluluk nedir? :emir_bebek:

bencede kesinlikle oglum o sadece o var benim icin ban bir kere bakmasi oynamasi benimle uayndiginda onun gozlerini gormem herseye deger

kızlar ben de size katılıyorum ama benim de canım oğlum ve doğacak olan kızım benim ve tabiki kocişim en büyük hediyem

bnde katilyiorum en buyuk hediyem kizim ve esimde herzaman bana soyler bana dunyanin en guzel hediyesini verdigin icin tskler,baska ne olabilirki onlar bizim canimiz herseyimiz ya,iyiki dogurmusuz valla,

evet kızlar size katılıyorum.ben bu yılbaşı eşime hamişlik haberimi vermek çok istedim ama malesef yine veremedim en güsel hediyemi.inşallah kısa zamanda bende ne büyük hediyemi veririm.....

İnşallah canım sende en kısa zamanda eşine ve bizlere hamişlik haberini verirsin.:teytey:

Gercektende biz kadinlar icin Allah'in bize verdigi en güzel lütuftur cocuklarimiz.Ben esime de derim bazen,bizim en güzel yatirimimiz onlar.Parasal yatirimlar bile bizi bu kadar mutlu edemezdi belkide.

sana katılıyorum bencede en büyük hediye bana bir bakışı gülücüğü herşeye bedel iyiki doğurmuşum diyorum

Ben de size katılıyorum.
Dünyanın en güzel hediyesi, yaşama sebebim, nefesim, canım,kısacası herşeyim oğlum.
Onun bir gülüşü için dünyaları veririm ve onun bir damla gözyaşı için dünyayı karşıma alırım.

Canım oğlum, küçük sevgilim benim...

Back
X