İşte tam fırsat, derslerine çalış. Başta kendine sonra herkese kanıtla.. bundan daha güzel motivasyon olabilir mi?Küçüklüğümden beri hep hor görülen sürekli salak beceriksiz işe yaramaz olduğumu ima edenler yüzünden buna o kadar inandım ki ders çalışmam lazım içimden ses diyorki sen zaten salaksın bugüne kadar hicbir başarın yok benim baba denilen adam piskolojik zihinsel sorunları olan biri ve küçüklüğümden beri annem hep baban gibi salaksın derdi hatta bi yerden en ufak hatada öyle bi bakışı oluyor ki salak beceriksiz işe yaramaz dediğini okuyorum gözlerinden küçükken fiziksel ve piskolojik şiddet gördüğüm ve kötü şeyler yaşadığım için asla konuşmazdım herkes aptal olduğumu düşünür söylerdi atamıyorum üzerimden içimden zor bir hayatım var ve birşeyler denesemde hep başarısız oldum ama salak değilim bence ama bunu atamıyorum üzerimden içimden sizce ne yapmalıyım psikolog hariç
Çözüm burada yatiyor.ama salak değilim bence
Daha öncede üni sınavına girdim şimdi o yüzden de hak veriyorum onlara sizce haklılar mı hayatta hiç başarım yokİşte tam fırsat, derslerine çalış. Başta kendine sonra herkese kanıtla.. bundan daha güzel motivasyon olabilir mi?
Ders çalışmak istiyorsanız oturun ders çalışın . Profesör olunca madalya vermiyorlar zaten sadece biraz daha hadsizlik dozajları artıyor değişen bir şey olmuyorKüçüklüğümden beri hep hor görülen sürekli salak beceriksiz işe yaramaz olduğumu ima edenler yüzünden buna o kadar inandım ki ders çalışmam lazım içimden ses diyorki sen zaten salaksın bugüne kadar hicbir başarın yok benim baba denilen adam piskolojik zihinsel sorunları olan biri ve küçüklüğümden beri annem hep baban gibi salaksın derdi hatta bi yerden en ufak hatada öyle bi bakışı oluyor ki salak beceriksiz işe yaramaz dediğini okuyorum gözlerinden küçükken fiziksel ve piskolojik şiddet gördüğüm ve kötü şeyler yaşadığım için asla konuşmazdım herkes aptal olduğumu düşünür söylerdi atamıyorum üzerimden içimden zor bir hayatım var ve birşeyler denesemde hep başarısız oldum ama salak değilim bence ama bunu atamıyorum üzerimden içimden sizce ne yapmalıyım psikolog hariç
Hicbir başarım yok ama yani kötü bir hayattan kötü yola bulaşmamış olmak belkide tek başarım teşekkür ederimÇözüm burada yatiyor.
Diger yazdiklarin baskalarinin görüsü.
Bu cümle ama senin kendin hakkında ki görüsün.
Önemli olan bu degil mi zaten?
Bu düsünceyle kendin olmaya başlayacaksın ve kendin neler neler başarabileceğini göreceksin...
Haklısınız teşekkür ederimDers çalışmak istiyorsanız oturun ders çalışın . Profesör olunca madalya vermiyorlar zaten sadece biraz daha hadsizlik dozajları artıyor değişen bir şey olmuyor
Çok teşekkür ederimOnlara inat yasayacaksin bu hayati .Salak olmadigini biliyorsun sakin seni buna inandirmalarina izin verme. Sen kendine nasil davranirsan insanlar sana oyle davranir unutma
Çok teşekkür ederimÜniv sınavını denersin yapamazsan çalışma hayatına başlarsın. Çalışırken de açıköğretim okuyabilirsin. İşinde başarılı olup yükselirsin. En azından ekmeğini eline almış olursun. Sonra bakarsın mutlu bir evliliğin olur. Çocuklarına karşı duyarlı bir anne olursun. Sen sana yapılanı deneyimleyerek çocuklarına böyle kötü bir ebeveyn olmazsınDaha yolun çok başındasın sana salak diyenlere aksini ispatlaman gerek.
Kimin ne başarısı var ki yani bir üniversite okumak bir meslek sahibi olmak güzel şey tabi ki ama başarı bu mu sadece bence iyi bir insan olmak yanlış tercihler yapmamış olmak çünkü çok görüyoruz burdaki konularda ailesinde yaşadığı mutsuzluklar nedeniyle çok büyük hatalar yapanları vicdan merhamet sahibi olmak daha bir çok şey sayabilirim ki eminim sayacaklarimin hepside sizde vardır. Siz kendinize inanın onlara inat çalışın derslerinize çünkü ben öyle yaptım çok sorunlu bir aileden geliyorum bende iki yıllık dört yıllık demeyin okuyun okulunuzu ilerisine Allah kerimHicbir başarım yok ama yani kötü bir hayattan kötü yola bulaşmamış olmak belkide tek başarım teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim sağolunKimin ne başarısı var ki yani bir üniversite okumak bir meslek sahibi olmak güzel şey tabi ki ama başarı bu mu sadece bence iyi bir insan olmak yanlış tercihler yapmamış olmak çünkü çok görüyoruz burdaki konularda ailesinde yaşadığı mutsuzluklar nedeniyle çok büyük hatalar yapanları vicdan merhamet sahibi olmak daha bir çok şey sayabilirim ki eminim sayacaklarimin hepside sizde vardır. Siz kendinize inanın onlara inat çalışın derslerinize çünkü ben öyle yaptım çok sorunlu bir aileden geliyorum bende iki yıllık dört yıllık demeyin okuyun okulunuzu ilerisine Allah kerim
Çok teşekkür ederim sağolunBiyerde okumuştum adamın biri çocukluğundan beri suç oranı yüksek olan bir mahallede büyüyor ve kendiside birtakım suçları işliyor. Ailesiyle vs kötü bir çocuklukta geçirmiş çok mutsuz biriymiş. Sonunda hapishaneye giriyor.
Hapishanedeyken kendi hayatını konu alan bir kitap yazıyor.
Hayatını tam aksi şekilde kendi hayalindeki gibi tekrar yazıyor çok mutlu olduğunu vs. buna inanıyor ve daha huzurlu biri oluyor.
Bize yaşatılan kötü anıları hafızamızdan silemeyiz. Fakat;
Sürekli bunları düşünüp hayattan kendinizi daha da soyutlamak yerine aklınıza geldiği an hemen başka birşeye ya da düşünceye odaklanmalısınız. Ya da size en küçük güzel bir anı yaşattıysa psikolojik ve fiziksel şiddeti yaşatan aileniz bunları getirin aklınıza hemen. Sizin kimsenin gördüğü şekilde olmadığınızın bilincine varmanız gerekiyor
Ve en önemlisi kendinizi nasıl hissediyorsanız, nasıl görüyorsanız o olursunuz. Ona dönüşürsünüz..
Çok teşekkür ederim sağolunÖyle çalakalem çalışmayın, bir plan program dahilinde, sakin ama sistemli çalışın.
Youtube içerikleri çok zengin, her ders için çeşitli hocaların anlatımları var, zaman planlaması yaparak program nasıl oluşturulur konusunda rehberlik eden koçlar da var.
Geçen sene 2 milyon 300 bin kişi TYT'ye girdi, ilk sınava.
Temel matematik sınavında 400 bin kişi hiçbir matematik sorusuna doğru cevap vermedi.
Fen Bilimlerindeki 20 soruyu ancak 1300 kişi tam doğru yaptı, hemen hemen 600 bin kişi hiçbir soruyu cevaplayamadı.
Hepsi mi salak ?
Bu sınav sistemi zaten ayrı bir rezalet...
Siz salak değilsiniz, kendisini gayet güzel ifade eden, sürekli psikolojik şiddet altında gencecik bir insansınız.
İnanın bunların hepsi geride kalacak.
İyi çalışmalar, Allah zihin açıklığı versin. :)
Teşekkür ederimpsikolog haric zor.. mutlaka yardim almalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?