Dünyanın en salağı

Çevremdekilere gerek kalmadan mı ben yıllarca buna maruz kaldım bir filin ayağına zincir vurursanız ve yıllarca buna maruz kalırsa büyüdüğünde herkesten güçlü olduğunda dahi tonluk fil ayağında zincir varsa kendini çaresiz hissediyor sizin dediklerinize bu açıdan katılmıyorum teşekkür ederim

Bence sen yazdıklarımı tam olarak anlamamışsın.Çevrendekilerdeki sıkıntı aşikar , fakat ilk mesajında buna inandığını,iç sesinle kendine salak aptal dediğini, bu yüzden ortamlarda konuşmadığını kendin yazmışsın.
Bir insan yıllarca kendini yetersiz ve değersiz bulup bir de kendine salak diyorsa, bu artık kanıksanmıştır.Öyle 2-3 günlük motivasyon gazıyla çözülmez problem bilinçaltında çünkü.O yüzden bunun ilerlemiş bir durum oldugunu söyleyip prof.yardım alman gerektiğini söyledim

Üzerıne gıtmelısın.Bence daha cok calışmalısın.

Ortamlarda konuşmama sebebimin şiddet görme olduğunu ve çevremdekilerin bundan dolayı salak beceriksiz işe yaramaz dediğini belirttim geri kalan dediklerinize katılıyorum teşekkür ederim

ne kadar güçlü olduğunuzu düşünün , insanlar nasıl ortamlardan nerelere geliyor. size sizden başka kimse acımaz yardım etmez bu gerçegi kabullenerek ,yapabileceginiz en iyi şeyi yapın çalışın , iyi bir okul, iyi bir iş, iyi bir iş, iyi bir kariyer, iyi bir kariyer iyi bir eş , iyi bir eş mutlu bir yuva. bunu unutmayın.

babam psikolojik sorunlu demişsin
Psikolojik sorunlu birinin senin hakkında ne düşündüğü önemli mi ?
Önemli olan bence kendi hakkında senin ne düşündüğün
Kimse salak değil içindeki güce İnan.

Hayatta hiç bir başarınız yoksa yeterince denemediğiniz içindir.
10-20-30-100-1000 her deneme başarı için ihtimaldir
ihtimallerinizi kendiniz oluşturacaksınız. Emek vermeden olmuyor

Senin hakkinda söylenenler sadece "hakkinda soylenenler"dir. Kendi defterlerini istedikleri gibi doldursunlar. Kimisi cicekle süsler sayfasini, kimi kabalikla zorbalikla kirletir.

Sen kendi degerinin farkindasin. Kolay degil farkindayim. Ama kendini korumak icin duymamaya calis. Üret, calis...

Sen zaten farkindasin salak olmadiginin ve evet neye inanirsak o oluruz netfilix kullaniyorsan meditasyon serisini öneririm cok faydali haa birde neden kendine kanitlamiyrsun basarabilecegini...keşke ailelerimizi secebilsek ama iste malesef yok öyle bir şans ama kendimizi hergun ve her zaman degistirebilir yeni bir amaca baglanabiliriz bunun var olusu gerçek oluşu bile bir mucize bence basla sen başarabilirsin

Haklısınız çok teşekkür ederim sağolun

Çok teşekkür ederim sağolun

Çok teşekkür ederim

Daha öncede üni sınavına girdim şimdi o yüzden de hak veriyorum onlara sizce haklılar mı hayatta hiç başarım yok
Üniverste sinavinda basarisiz olmanin nedeni mutemelen yanlis calisma stratejin.
Sinavi gecen kisilerin calisma yöntemini interneten dinle ve onlar gibi calis derslerine.
Okul, sinavlarda basarinin sadece zeka ile alakasi yok.
Nekadar azimliysen, ne kadar disiplinliysen basari oranin okadar yüksek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…