dünyanın en şanslı kızı olmak

Çünkü burası forum, istediğimiz mesaja dahil olma hakkımız var ve bu normal. Forum adabı çalışın biraz.

O cümlelerden nisbet yapıyor sonucu çıkmıyor diyoruz işte biz de.
forum adabımı ahahhahahaha hiç güleceğim yoktu.
O cümlelerden ilk izlenim nispet çıkıyor benim gözlemlediğim kadarıyla.Sizin düşüncenizin doğruluk payıda %50 benimde.
Düşünce fikrine saygı duymaya çalışın biraz.

forum adabımı ahahhahahaha hiç güleceğim yoktu.
O cümlelerden ilk izlenim nispet çıkıyor benim gözlemlediğim kadarıyla.Sizin düşüncenizin doğruluk payıda %50 benimde.
Düşünce fikrine saygı duymaya çalışın biraz.
Düşünce fikri ne ahahahah 😂😂😂 geri iade gibi bişey heralde 😂

Tamam saygı duyuyorum düşünce fikrinize 😂

Düşünce fikri ne ahahahah 😂😂😂 geri iade gibi bişey heralde 😂

Tamam saygı duyuyorum düşünce fikrinize 😂
arkadaşım sen düşünce fikir özgürlüğü (düşünce ifade özgürlüğüde deniyor buna) bilmiyor musun?
aahahahaha

forum adabı çalıştım geldim ayrıca tavsiyenize teşekkürler hakkınızda düşünce fikir sahibi oldum :)

Siz işsiz misiniz? Yapılan her yorumu takip ediyorsunuz ne alaka benim yorumumu farkettiniz.Ben diğer üye arkadaş yorumumu beğenmedi bildirimi geldide farkettim ve gerçekten merak ettiğim için sordum Siz Tabiri Caizse SAZAN gibi atladınız...

Konu sahibesinin ilk açtığı konuda bile cinsel yönelimiyle alakalı bir çıkarımda bulunup yorum yapmışsınız,kaldı ki bence orda bile yanlış anlamış olabilirsiniz kadını.Arkadaşlığa önem veren hassas insanlar çok.Hatta psikolojide bağımlı kişilik olarak yorumluyorlar bu insanları.Toplumla çok alakalı değilseniz karşılaşmamış olabilirsiniz.

Anlaşılan bir ön yargı var konu sahibine karşı onu destekler bir yorum gördüğünüz de çıldırmışsınız.
Başka size yazacak bir cevabım yok. O kadar boş vaktimde yok.

Mutluluğunu paylasmis bunda birsey yok da bu kadar takintili oldugunuzu farkedememis hala sizle birsey paylasiyor paylasmasa daha iyi olur bence. Ufacik tefecik hic anlami bile olmayan şeyleri kafaya takiyor bi de yetmiyor gelip konu açıp fikir falan danişiyorsunuz

bi s... buldu diye kendini dünyanın en şanslı kızı sayacak kadar çıtasının düşük olması güldürdü

arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi

aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum
Biraz kıskanclık var sizde sanırımm hatta ve hatta o kız ben çok kötüyüm hiç mutlu değilim dese buraya yazacakmıydınız ??? Çok merak ettim

Bence aranız bozukken güzel haberini sizinle paylaşıp belki de aranızı da düzeltmek istedi.

vallahi ben konu sahibini haklı buldum, ben garipserdim. en yakın arkadaşım da yapsa kıroca bir hareket zaten en şanslı kız filan :) evlilik teklifi ne bileyim günde binlerce kadın alıyordur, hangisi en şanslı şimdi :))
insta story hadi okay ama çok da yakın olnayan arkadaşa direk yollamak direk nisbet, en şanslı kız filan da çok kıroca laflar bence.
ama ben hiç bozuntuya vermezdim çok sevindim çok tebrik ederim vs derdim.

Kafanızın takılacağı bir durum değil. Aranız bozuksa belki bu vesileyle konuşursunuz diye atmış olabilir.
Bu kadar açık bir şekilde nispet yapacağını düşünmüyorum kimsenin. Aşırı saçma bir durum olurdu çünkü..

Back
X