Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
forum adabımı ahahhahahaha hiç güleceğim yoktu.Çünkü burası forum, istediğimiz mesaja dahil olma hakkımız var ve bu normal. Forum adabı çalışın biraz.
O cümlelerden nisbet yapıyor sonucu çıkmıyor diyoruz işte biz de.
Düşünce fikri ne ahahahahforum adabımı ahahhahahaha hiç güleceğim yoktu.
O cümlelerden ilk izlenim nispet çıkıyor benim gözlemlediğim kadarıyla.Sizin düşüncenizin doğruluk payıda %50 benimde.
Düşünce fikrine saygı duymaya çalışın biraz.
arkadaşım sen düşünce fikir özgürlüğü (düşünce ifade özgürlüğüde deniyor buna) bilmiyor musun?Düşünce fikri ne ahahahahgeri iade gibi bişey heralde
Tamam saygı duyuyorum düşünce fikrinize![]()
Biraz kıskanclık var sizde sanırımm hatta ve hatta o kız ben çok kötüyüm hiç mutlu değilim dese buraya yazacakmıydınız ??? Çok merak ettimarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi
aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum