dünyanın en şanslı kızı olmak

gamze12kb

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
79
80
18
31
arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi

aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
Sizi yakın görüp ilk sizinle paylaşmak istemiştir

Samimiyetinizi bilmiyorum gerci de sevincini sizinle paylasmasi gibi geldi bana.Hani bazen insan bu sekilde sımarır yakınlarına falan. Hikaye atsa simdi boyle yazıp absürt olur elestirilir diye düsündü belki.

Bana normal geldi.
Mutluluk paylaştıkça çoğalır.
Ben evlenme teklifi alırken, eşim bir başka kişiden rica etmiş, ortamda video ve fotoğraflarımız çekilmişti.
Ayrıca bende elimi falan çekip kuzenlerime, arkadaşlarıma göndermiştim 😁😁
Bir de seven insan hep öyle hisseder.
Bende öyle hissediyorum 😁🥰

Kıskandınızmı? Sorun ne yada

O ortamda niye akla gelmesin, 3 günlük sevgilisi değilse zaten evlilik teklifi çok da absürt olmuyor ilişkilerde. İnsanı bayıltacak, elden ayaktan düşürecek kadar sürprizli yaşayan var mı bilmem, ben şok olmamıştım.

Sizi yakın görüp paylaşmıştır. Ki sadece size atmamış da olabilir toplu şekilde gönderiliyor tek tıkla neticede. Ne rahatsız etti sizi ki "onun aklına gelebilmiş..." gibi bi tavırla soru açtınız?

Samimi degil misiniz neden şaşırdınız ki? Benim çokta samimi olmadığım üniversiteden bir arkadaşım anne oluyorum diye aramıştı içten içe bi ne alaka oldum ama onun adına çok sevindim aynı zamanda 😁 içi içine sığmamış herkese haber vermiş demek ki. Bunun dert edilecek hiçbir yanı yok bence.

Ayrıca evlenme teklifinde fotoğraf çektirmeyen var mıdır acaba? Kıskançlıktan gözünüz dönmüş mantık da gitmiş. Evlilik, nikah, evlenme teklifi, çocuğun doğması, hamile kaldığını öğrendiğin gün gibi önemli, milat olan şeylerde fotoğraf çekilir. Annemin bile vardı fotoğrafı seneler önce almış teklifi. Çünkü evlenme teklifi yani elbette hatıra kalsın istersin 😄😄

Sevinirdim

Bu niye sizin aklınıza gelmedi diye mi üzüldünüz?
Dünyanın en şanslı kızı olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Evleneceği kişiye hisleriniz mi vardı?
Görgüsüz gibi mi geldi? Ben ne alaka mı dediniz?
Bunu yapacağı kadar yakın biri değil mi size?

Sorunu anlamadık ki size bir yorum getirelim.
Bir üye daha yazmış, belki size yaptığı gibi birçok kişiye göndermiştir ve mutluluğunu paylaşmak istemiştir.
Belki sizi gıcık etmek için yapmıştır.
Biz onun bunu niye yaptığını bilemeyiz çünkü karşımızda değil ve ona soramayız ama sizi rahatsız edenin ne olduğunu gerçekten merak ettim.

Bu niye sizin aklınıza gelmedi diye mi üzüldünüz?
Dünyanın en şanslı kızı olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Evleneceği kişiye hisleriniz mi vardı?
Görgüsüz gibi mi geldi? Ben ne alaka mı dediniz?
Bunu yapacağı kadar yakın biri değil mi size?

Sorunu anlamadık ki size bir yorum getirelim.
Bir üye daha yazmış, belki size yaptığı gibi birçok kişiye göndermiştir ve mutluluğunu paylaşmak istemiştir.
Belki sizi gıcık etmek için yapmıştır.
Biz onun bunu niye yaptığını bilemeyiz çünkü karşımızda değil ve ona soramayız ama sizi rahatsız edenin ne olduğunu gerçekten merak ettim.
aramız bozulmuştu o yüzden şaşırdım aramız bozukken ne alaka diye

aramız bozulmuştu o yüzden şaşırdım aramız bozukken ne alaka diye
O zaman size nispet yapmış alenen.
Yaptığı şeyde de başarılı olmuş sanırım, hayli canınızı sıkmış.
Boşverin.
Herkes mutlu olsun, üç günlük dünya.

Back
X