- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yok yaAyrıca evlenme teklifinde fotoğraf çektirmeyen var mıdır acaba? Kıskançlıktan gözünüz dönmüş mantık da gitmiş. Evlilik, nikah, evlenme teklifi, çocuğun doğması, hamile kaldığını öğrendiğin gün gibi önemli, milat olan şeylerde fotoğraf çekilir. Annemin bile vardı fotoğrafı seneler önce almış teklifi. Çünkü evlenme teklifi yani elbette hatıra kalsın istersin![]()
Aynen herkes mutlu olsun millette nie nispet yapar hic anlamamO zaman size nispet yapmış alenen.
Yaptığı şeyde de başarılı olmuş sanırım, hayli canınızı sıkmış.
Boşverin.
Herkes mutlu olsun, üç günlük dünya.
Benim de yok ya.Benim yok ya
Halbuki çok romantik ortamdı, ama resim çekecek kimse yoktu etrafda. Keşke olsayı benimde fotoğrafım.
Benim yok ya
Halbuki çok romantik ortamdı, ama resim çekecek kimse yoktu etrafda. Keşke olsayı benimde fotoğrafım.
iyi de kendilerini çekmemişki sadece ortamdan ufak bir kesit yani güller falan var öyle bir fotoğraf üzerine de onu yazmış. sizin istediğiniz gibi bir hatıra fotoğrafı değil zatenBenim de yok ya.
Konu sahibi, hepimizi sinir etmeyi başardın tebrikler ya![]()
Sen ne yapmayı düşünüyorsuniyi de kendilerini çekmemişki sadece ortamdan ufak bir kesit yani güller falan var öyle bir fotoğraf üzerine de onu yazmış. sizin istediğiniz gibi bir hatıra fotoğrafı değil zaten
Benim var. İyi ki var. O mekan kapandı gitti. En çok gittiğimiz mekandı. Önünden geçme şansım yok ama açıp fotoğrafına bakınca o günü hatırlıyorum mutlu oluyorum. Fotoğraflar iyi ki varlar. Mekanlar değişiyor kapanıyor. İnsanlar hayatımızdan çıkıyor. Ama geri dönüp o güne bakma imkanımız o fotoğraflar. Çok severim. Çok çekerim.Benim yok ya
bilmiyorumSen ne yapmayı düşünüyorsun
O da hatıra. Eşim sevgilimken aldığım ilk çiçeğin resmini çizdirmiştim ben annemeiyi de kendilerini çekmemişki sadece ortamdan ufak bir kesit yani güller falan var öyle bir fotoğraf üzerine de onu yazmış. sizin istediğiniz gibi bir hatıra fotoğrafı değil zaten
Buyuk ihtimalle bakarsınız ve evlenmek istiyordunuz oda biliyorbilmiyorum
Dünyanın en şanslı kızı olmadığınız için üzüldünüz müarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi
Nispet yapti işte, anlasanaSizinle paylaşmış mutluluğunu. Ne var bunda? Ne aradınız altında?
Fotoğrafı eklesenize ya çok merak ediyorum şu anda.iyi de kendilerini çekmemişki sadece ortamdan ufak bir kesit yani güller falan var öyle bir fotoğraf üzerine de onu yazmış. sizin istediğiniz gibi bir hatıra fotoğrafı değil zaten
Kesinlikle ben de bu yoruma katılıyorum nispet yapmak için yapıyor. Mutluluklar dileyin. O aramadıkça siz aramayın. Mutluluk dilemezseniz size kıskanç diyecek kendi yaptığına bakmadan.Buyuk ihtimalle bakarsınız ve evlenmek istiyordunuz oda biliyor
İnsanlara yaralarımızı gösterirsek düşman olunca ilk ordan vururlar
Benim başıma gelse hiç sevmesem yapsa nispet yaptığına eminsem renk vermem tuzağına düşmem mutluluk dilerim...
KKda gelecek yorum “bir afiyet olsun demek bu kadar zor olmamali”Hayattaki tek amacının bu evlenme teklifini almak olduğunu düşünürdüm.
Bana çok gereksiz geliyor bu tarz paylaşımlar.
Bir sonraki versiyonu " kocişim bana dürüm almış" deyip dürüm resmi paylaşmak olacak muhtemelen.
Çok da kafaya takmamak lazım.