dünyanın en şanslı kızı olmak

Ayrıca evlenme teklifinde fotoğraf çektirmeyen var mıdır acaba? Kıskançlıktan gözünüz dönmüş mantık da gitmiş. Evlilik, nikah, evlenme teklifi, çocuğun doğması, hamile kaldığını öğrendiğin gün gibi önemli, milat olan şeylerde fotoğraf çekilir. Annemin bile vardı fotoğrafı seneler önce almış teklifi. Çünkü evlenme teklifi yani elbette hatıra kalsın istersin 😄😄
Benim yok ya
Halbuki çok romantik ortamdı, ama resim çekecek kimse yoktu etrafda. Keşke olsayı benimde fotoğrafım.

O zaman size nispet yapmış alenen.
Yaptığı şeyde de başarılı olmuş sanırım, hayli canınızı sıkmış.
Boşverin.
Herkes mutlu olsun, üç günlük dünya.
Aynen herkes mutlu olsun millette nie nispet yapar hic anlamam

Benim yok ya
Halbuki çok romantik ortamdı, ama resim çekecek kimse yoktu etrafda. Keşke olsayı benimde fotoğrafım.

Benim de yok ya.
Konu sahibi, hepimizi sinir etmeyi başardın tebrikler ya 😅
iyi de kendilerini çekmemişki sadece ortamdan ufak bir kesit yani güller falan var öyle bir fotoğraf üzerine de onu yazmış. sizin istediğiniz gibi bir hatıra fotoğrafı değil zaten

Ayy notuna özendim, ben de paylaşacağım. Dünyanın en şanslısı benim çünkü :P

iyi de kendilerini çekmemişki sadece ortamdan ufak bir kesit yani güller falan var öyle bir fotoğraf üzerine de onu yazmış. sizin istediğiniz gibi bir hatıra fotoğrafı değil zaten
Sen ne yapmayı düşünüyorsun

Benim yok ya
Benim var. İyi ki var. O mekan kapandı gitti. En çok gittiğimiz mekandı. Önünden geçme şansım yok ama açıp fotoğrafına bakınca o günü hatırlıyorum mutlu oluyorum. Fotoğraflar iyi ki varlar. Mekanlar değişiyor kapanıyor. İnsanlar hayatımızdan çıkıyor. Ama geri dönüp o güne bakma imkanımız o fotoğraflar. Çok severim. Çok çekerim.

O da hatıra. Eşim sevgilimken aldığım ilk çiçeğin resmini çizdirmiştim ben anneme 😂😂 şimdi de salonda asılı duruyor. Bu kadar garipsenecek bir şey yok. Siz rahatsız oluyorsunuz bu insandan belli canınızı sıkmayın insanlar için. Kendini şanslı ve mutlu hissetmiş. Olabilir

Siz bekar mısınız ve arkadasinizla evlenmek isteginiz varsa paylasmis miydiniz? Duruma gore degisir. Yazdığım durumda olan bir arkadasima foto atarim mutlulugumu paylaşırım ama en sansli kisiyim yazmam tabi.
Ozellikle onun cok istedigini biliyorsam yazmam boyle bisey ama yeri gelince mutluluğumu paylasmak isterim. Ben evlenirken bekar arkadaslarim benimle mutlu oldular cok sevinmiştim insan paylaşmak isteyebiliyor ama bence mutluluktan kanat cirparken kanatlarimizi bir otekine değdirmemeliyiz acitabilir.
Ayrica kimse sonunu bilemez en sansliyim bana gore iddiali. Bende esimle mutluyum yine de boyle diyemem arkadaşlarıma. Evlilik teklifi fotomuzu ise atmaya bile utanmistim ozellikle isteyenlere gondermistim.

Buyuk ihtimalle bakarsınız ve evlenmek istiyordunuz oda biliyor
İnsanlara yaralarımızı gösterirsek düşman olunca ilk ordan vururlar
Benim başıma gelse hiç sevmesem yapsa nispet yaptığına eminsem renk vermem tuzağına düşmem mutluluk dilerim...

Paylaşım yakın arkadaşlara mı açılmış doğrudan size mi gönderilmiş bilmiyorum ama her iki durumda da absürt birşey yok. Küstüyseniz yakın arkadaşlar ayarlarında kalmış olabilirsiniz. Özelden de sadece size atmamıştır muhtemelen birçok arkadaşına da atmış olabilir. Kanlı bıçaklı değilseniz bu kadar stres olmaya değecek birşey yok. Arkadaşsanız hayatında biri olduğunu biliyorsunuzdur beklenmeyen bir durum değil ki. Tebrikler yazıp geçmek zor olmamalı.

Hayattaki tek amacının bu evlenme teklifini almak olduğunu düşünürdüm.
Bana çok gereksiz geliyor bu tarz paylaşımlar.
Bir sonraki versiyonu " kocişim bana dürüm almış" deyip dürüm resmi paylaşmak olacak muhtemelen.
Çok da kafaya takmamak lazım.

arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi
Dünyanın en şanslı kızı olmadığınız için üzüldünüz mü🥲

Fotoğrafı eklesenize ya çok merak ediyorum şu anda.

Buyuk ihtimalle bakarsınız ve evlenmek istiyordunuz oda biliyor
İnsanlara yaralarımızı gösterirsek düşman olunca ilk ordan vururlar
Benim başıma gelse hiç sevmesem yapsa nispet yaptığına eminsem renk vermem tuzağına düşmem mutluluk dilerim...
Kesinlikle ben de bu yoruma katılıyorum nispet yapmak için yapıyor. Mutluluklar dileyin. O aramadıkça siz aramayın. Mutluluk dilemezseniz size kıskanç diyecek kendi yaptığına bakmadan.

Hayattaki tek amacının bu evlenme teklifini almak olduğunu düşünürdüm.
Bana çok gereksiz geliyor bu tarz paylaşımlar.
Bir sonraki versiyonu " kocişim bana dürüm almış" deyip dürüm resmi paylaşmak olacak muhtemelen.
Çok da kafaya takmamak lazım.
KKda gelecek yorum “bir afiyet olsun demek bu kadar zor olmamali” 🤣🤣🤣🤣

Back
X