dünyanın en şanslı kızı olmak

arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi
Biri Bana Burda sorun olan olayi anlatabilir Mi?

Arkadaşım az önce sevgilisinin ona kargoladigi ruju bana ya baksana bulmuş almış diye attı. Mutlulukla karşıladım. Arkadaşım çünkü :d en yakın :d evlilik teklifi alsa ve ilk bana atmasa (hatta sevgilisi tekliften önce bana haber verip fikrimi almasa) alinirim asıl :d

arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
evlenemeyince ben asdfghhj

Arkadaşınızla ne derece yakınsınız insan bir belirtir?
Sevdiğim ve 7/24 sohbet ettiğim bir arkadaşımsa "Hakkaten pislik bana bir halt bırakmamışsın" der goygoy yaparız.
Ama pek de sohbetim olmayan biri gönderse altında art niyet arar ve hayatımda tarihin derinliklerine gönderirdim.
Ee sizinki hangisi?
Eğer samimi arkadaşınız ise sizi fesat ve kıskanç bulurum.

aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum önceden

Şu sitede gelen yorumları da anlamıyorum. Hadi diyelim ki kadın bir şekilde kıskanmış, insanlık hali bazen olabilir. Kıskandım dese ne olacak ?
Konu sahibi, hemen kötü düşünmeyin belki de aranızdaki soğukluk gitsin diye özel gününü paylaşmak istedi sizinle. Mutluluklar dileyin küslüğü de unutun gitsin ne güzel bir adım atmış işte, diyelim ki nispet yaptı. O zaman boş verin zaten nispete ihtiyaç duyan birini neden dert edesiniz ?
Ben bir sorun göremedim burada. Siz de çok takılmayın bu kadar düşünmek iyi değil.

aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum
evlilik teklifi almakla kendini şanslı gören bir zavallı
takılmayın

Kıskandığınızı düşünmüyorum öncelikle onu belirteyim. Yazdığı cümle nispet mi değil mi diye ikileme düşmüşsünüz. Arkadaşınızın tarzını bilemem, normalde de böyle kendini övmekten pek çekinmeyen ve mütevazi tabiatı olmayan biriyse mutluluğunu paylaşmıştır. Tebrik edip geçin. Ama ben de bu üslubu sevmedim açıkçası, ben olsam "en..." yapılı bir cümle kurmazdım, ben şanslıyım sizler gibi değilim manası çıkmasın diye düşünürdüm. Bazı insanlar çok düşünmüyor ama, bir de koca bulunca şirazesi tümden kayan hemcinslerimiz oldukça fazlalar maalesef.

Back
X