dünyanın en şanslı kızı olmak

arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi

aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum
Biraz az kıskanın yahu

o sana bunu atarken, onun bu kadar attığı şey üzerine düşündüğünü sanmıyorum. bir anlık çekmiş atmış. o bunu yaparken ne kadar düşündüyse siz de o kadar düşünün.

arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?

aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum
Sevdiğim arkadaşıma da bir şey atamayacaksam, sevincimi paylaşamayacaksam niye var onlar hayatımda, Buraya konu açmak için mi?

Sevgilisinden evlilik teklifi almış kız. Sevinmiştir normal bence. Bu onu zavallı yapmaz. O kelime biraz fazla olmuş sanki. O yüzden beğenmedim. 🤷‍♀️
arkadaşına nispet yapmış hanımefendi bende yaptığı harekete zavallı dedim siz konuyu tam anlamamışsınız

Yanlislikla atmistir. Gecen yanlislikla muhasebecime ustumde abiye yuzumde yesil kil maskesiyle cekilmis resim atmisim. Alti saz ustu sishane yazip kiz grubuna atacaktim halbuki.

Allahtan espirili bi muhasebecim var da bu yakismamis teninize daha uygun bi fondoten secin bence yazmis.

arkadaşına nispet yapmış hanımefendi bende yaptığı harekete zavallı dedim siz konuyu tam anlamamışsınız
Siz konuyu kafanıza göre anlamışsınız. Nispet yapıp yapmadığını bilmiyoruz, konu sahibinin algısı o. Kız belki toplu mesaj atarken araya konu sahibi de kaynadı yakın arkadaş listesinde olduğu için falan. İnsanların niyeti hakkında hüküm verip sonra hakaret etmek pek akıl karı değil sanki.

Takmayin böyle şeylere ya. Ne demek istediyse demek istedi, kafanızı yormayin. Kötü bir imada bulunmak istediyse, amacına ulaşmış oluyor. Beyninizi niye böyle şeylerle dolduruyorsunuz ? Duştan çıkıp mis gibi saçlarinizi egzoz borusuna dayamak gibi bir şey...
yapmayin

Samimi degil misiniz neden şaşırdınız ki? Benim çokta samimi olmadığım üniversiteden bir arkadaşım anne oluyorum diye aramıştı içten içe bi ne alaka oldum ama onun adına çok sevindim aynı zamanda 😁 içi içine sığmamış herkese haber vermiş demek ki. Bunun dert edilecek hiçbir yanı yok bence.
Benim de 30 senelik ünv arkadasim- birara samimiydik, sonra ayri guruplara dağildik- , yıllar sonra " babamı kaybettim, dayanamıyorum çok ağlıyorum. " diye aradı. 🤷‍♀️1.5 saat hastalık vefat sürecini anlattı, âdeta boca etti üstüme ki böyle hikayelerden hep kaçmak istiyorum, ben babamı kaybedeli 20 yil oluyor ama hala hatırladıkça göğsüme iğneler batıyor, dayanamıyorum. 😪

Çok kötü bir hale gelmiş belli ki, az samimi, çok samimi, 2 yil önceki, 30 yil önceki bütün arkadaşlarını arayıp anlatıyor. 1.5 saatim de ona feda olsun ne diyeyim. - telefonu hoparlöre alıp mutfağa yemek yapmaya gittim -

Baslik sahibi , suzin arkadasınız da büyük ihtimal böyle yapmis

Yanlislikla atmistir. Gecen yanlislikla muhasebecime ustumde abiye yuzumde yesil kil maskesiyle cekilmis resim atmisim. Alti saz ustu sishane yazip kiz grubuna atacaktim halbuki.

Allahtan espirili bi muhasebecim var da bu yakismamis teninize daha uygun bi fondoten secin bence yazmis.
ahhah.😄😄 Ben eşimden telefon bekliyordum. Arabada telefon çaldı, " efendim tatlim" diye açtım. Müdür'müş arayan😄😄Arabada da iş arkadaslarim var, " müdürle böyle mi konuşuyorsun demek?" diye epey geyik döndürmüşlerdi.

Nispet yaptığı belli değil ki. Konu sahibi konuştu mu kendisiyle noldu bilmiyorum ama kız belki bu vesileyle araları düzelsin diye atmıştır ya da yanlışlıkla yollamış da olabilir. Yani illaki kötü düşünmeye gerek yok.

Bazen aramızın bozuk olduğu arkadaşımızla hayatımızda kötü bir olay olduğunda iletişime geçeriz bu vesileyle de konuşulmuş olur buzlar erir. Ama bazen de güzel bir şey olduğunda iletişime geçmek isteriz. Belki böyle düşündü kız bilemeyiz. Arkadaslarmis sonuçta.

Siz konuyu kafanıza göre anlamışsınız. Nispet yapıp yapmadığını bilmiyoruz, konu sahibinin algısı o. Kız belki toplu mesaj atarken araya konu sahibi de kaynadı yakın arkadaş listesinde olduğu için falan. İnsanların niyeti hakkında hüküm verip sonra hakaret etmek pek akıl karı değil sanki.
kafama göre değil, konu sahibinin ‘aramız bozuk‘ ve ’bana attı’ demesine karşılık, yapılan harekete göre anladım.

:))

böyle biride benim gözümde zavallıdır.Sizde zaten neden dahil oldunuz ki benim diğer üye arkadaşla aramdaki diyaloga onuda anlamadım…

kafama göre değil, konu sahibinin ‘aramız bozuk‘ ve ’bana attı’ demesine karşılık, yapılan harekete göre anladım.

:))

böyle biride benim gözümde zavallıdır.Sizde zaten neden dahil oldunuz ki benim diğer üye arkadaşla aramdaki diyaloga onuda anlamadım…
Çünkü burası forum, istediğimiz mesaja dahil olma hakkımız var ve bu normal. Forum adabı çalışın biraz.

O cümlelerden nisbet yapıyor sonucu çıkmıyor diyoruz işte biz de.

Kendi kendine nazar değdirecek 😁

Back
X