- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.882
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Sonuç ?Şu anlaşma işini sen bi düşün barışın buraya ne davalar geliyor bi bilseniz diyip çıktı.
Kızlar bugün çekişmeli boşanma duruşmasına ilk kez girdim. Ama şimdi duyacaklarınıza hazır olun. Hakime hanım benim gerizekalı eşime verdi veriştirdi. Sürekli kötü davrandı sus otur , kalk konuş , uzatma falan dedi sürekli. Sanki kurulup gelmiş kadın. Bana hep söz hakkı verdi ben konuştum anlattım. Bana kızmadı ama eşimi hep azarladı. Katip lafa karışıyor mübaşir espri yapıyor. Avukatlar hakime bağırıyor. Yani nasıl bir duruşmaydı anlamadımen son hakim barışın ya nolcak diyip göz kırptı düşünün. Şoktayım. Ama dilekçemi okumuş ve bence bana hak veriyor gibi hissettim avukatım da öyle dedi. Durum böyle kızlar
Şu anlaşma işini sen bi düşün barışın buraya ne davalar geliyor bi bilseniz diyip çıktı.
Gunces bi sus be yine başlamaHakim cok zekiymis hee. O bile 2 dk.da sizi cozmus en son barisin ne olacak demis. Ben sizi gectim o avukatlara ve hakime uzuldum ya. Sizinle ugrasmak buyuk sabir gerektirir. Yarin barisirsiniz yine.
İstersen zabıtı atabilirim inanmak istersenSanmıyorum böyle şeyler diyeceğini hakimin, senin gönlün var barışmaya zaten
En fazla sizin boşanma hevesiniz olmadığını görünce uğraşmak istememiştir.
Kadın çay falan içti görseniz. Yemin ederim doğru yaYerimmm nasıııl tatlıııı hakimmmmmm kadınlar kulübünden selamımızı ilet litfennn
Uyuşmazlıkların çok çocukça olduğunu düşünüyorBu dava tutt maaa mışş
Canı sıkılmış gibi sataştıTek anladığım hakim otorite kuramamış.
Gunces bi sus be yine başlama
Sen ne düşünüyorsun peki?Uyuşmazlıkların çok çocukça olduğunu düşünüyor
Daha napsın hadımmı etsin adamı sçmiş işte ağzınaTek anladığım hakim otorite kuramamış.
İstersen zabıtı atabilirim inanmak istersen
Bence de seviyesizdi duruşma ama eşimin azarlanması hoşuma gittiSen ne düşünüyorsun peki?
Zaten öyle , kurulup gelmiş duruşmaya ağzına sıçtı gittiDaha napsın hadımmı etsin adamı sçmiş işte ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?