- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Içimden tam olarak bu geçti konuyu okuyunca . Bence de sizinle şey geçmiş. Yüz elli bin tane boşanma konusu açtınız belli ki bu işleri oyun olarak görüyorsunuz. Keşke mahkemeleri oyalamasanizEn sonunda bi s.ktirin gidin demediği kaldı cidden.
Aminnn bütün kadınlar mutlu olsun ya. ( iyi kalpli olan kadınlar yaniSana hak veriyorum kolay şeyler yaşamadın eşin olacak paragöz sırf kart için neler yaptı.
Umarım bu günleri atlatıp gerçekten mutlu olacağın bir eşin ve bebeklerin olur
Arkamda mısın kıvılcım hanımO değilde boşan!
Boşanma konusu açtım ama bu ilk duruşmamdı, mahkemeyi niye oyalıyayım neler yaşadım ben. ÜzüldümIçimden tam olarak bu geçti konuyu okuyunca . Bence de sizinle şey geçmiş. Yüz elli bin tane boşanma konusu açtınız belli ki bu işleri oyun olarak görüyorsunuz. Keşke mahkemeleri oyalamasaniz
Arkamda mısın kıvılcım hanım
Bişey soracağım sizin eşiniz açmıştı sanırım davayı. Karar verdikten hemen sonra açtı mı davayı yoksa 1-2 ay bekledi mi eşiniz?Aminnn bütün kadınlar mutlu olsun ya. ( iyi kalpli olan kadınlar yani)
Yok valla günces evimdeyim çay içiyorum , kız valla boşancam ya niye inanmıyosun
2 sene sonraBişey soracağım sizin eşiniz açmıştı sanırım davayı. Karar verdikten hemen sonra açtı mı davayı yoksa 1-2 ay bekledi mi eşiniz?
Allah ona merhamet etsin çünkü biz etmiyecezzzzzzzzzzzHadi insallah. Umarim bosanirsin su oksijen israfindan kurtulup kafani toparlarsin sonrasinda gerecekten mutlu olursun. Bunu cok kalpten isterim.
Senden korkulur ama gelmis kadin tarafliydi, erkek dusmaniydi diyorsun. Sen adami ipe goturursun hee
Neden bu kadar bekledi peki dava açmak için? Benimki de geçen ay dava açacağını söyledi ama henüz açmamış2 sene sonra
Günces sen beni saftirik belledin ama hiç öyle değilim kendimce planlarım var ayrıca bilezikleri de bana verecek gibi konuştuHadi insallah. Umarim bosanirsin su oksijen israfindan kurtulup kafani toparlarsin sonrasinda gerecekten mutlu olursun. Bunu cok kalpten isterim.
Senden korkulur ama gelmis kadin tarafliydi, erkek dusmaniydi diyorsun. Sen adami ipe goturursun hee
Düzelir belki diye ama düzelmedi aramızNeden bu kadar bekledi peki dava açmak için? Benimki de geçen ay dava açacağını söyledi ama henüz açmamış
Allah ona merhamet etsin çünkü biz etmiyecezzzzzzzzzzz
Anladım. Hakkınızda hangisi hayırlısı ise RABBİM kolaylıkla nasip etsin inşallahDüzelir belki diye ama düzelmedi aramız
Muhtemelen siddetli gecimsizlikten davaniz? Yanlis hatirlamiyorsam bu gerekcede hakimlerin once baristirmaya calismak gibi bir yukumlulukleri var. Onu yerine getirmek icin demistir.Şu anlaşma işini sen bi düşün barışın buraya ne davalar geliyor bi bilseniz diyip çıktı.
Amin , her insanın bir anladığı dil var, o dilden konuşmak lazımmış bunu geç de olsa anladımAnladım. Hakkınızda hangisi hayırlısı ise RABBİM kolaylıkla nasip etsin inşallah
Günces sen beni saftirik belledin ama hiç öyle değilim kendimce planlarım var ayrıca bilezikleri de bana verecek gibi konuştu
Evet evet usül bu zaten ama bizim hakim biraz salladı yani umursamadı ama eşime salladıMuhtemelen siddetli gecimsizlikten davaniz? Yanlis hatirlamiyorsam bu gerekcede hakimlerin once baristirmaya calismak gibi bir yukumlulukleri var. Onu yerine getirmek icin demistir.
Öyle zaten , çok başarılı bir öğretmenim ben Türkiye 2. Si falan çıkardım bir sürü özel dersim var. Ama duygusal olarak benim ayarlarımı bozdular bu anasını …… puuuuuuu sizin ( doğuşun sesiyle ve dilan Polat tükürüğüyle oku )Yok ben seni hic saftrik bellemedim. Eminim diger konularda cok aklibasinda birisindir ama konu esin olunca sen yelkenleri suya indirip aklini tatile gonderiyorsun. Hassas bir konu senin icin ve cok duygusal davraniyorsun. Yoksa simdiye kadar o adamin anasini aglatirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?