dünyaya bir melek indi ve o melek artık kollarımda

white_dreams87

en güzel RÜYA'm
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
391
4
96
İstanbul
evet arkadaşlarım 18.10.2010 saat 11.33 te küçük meleğim genel anestezi sezeryanla bizlere merhaba dedi.prensesim aşk böceğime kavuştum sonunda.ne kadar normal doğum istesemde bebeğim ters durduğu için mecburi sezeryan oldum herşeyin hayırlısı.bu duygu anlatılamaz ona baktıkça gözlerim doluyor.Rabbimin en güzel hediyesi o.Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu mükemmel duyguyu.:nazar::16:

Allah analı babalı büyütsün meleğinizi.hayırlısıyla bizde alsaydık sağlıkla kucağımıza :49:

canım arkadaşım allahım prensesini sana ve babasına bağışlasın her zaman kollarında olsun kuzun sağlıkla huzurla ve mutlulukla melek annenin meleği gelmiş dünyaya hoş gelmiş hemde çok hoş gelmiş :nazar::nazar::nazar:adı ve kendi gibi güzel bi hayatı olsun :16:

canım arkadaşım allahım prensesini sana ve babasına bağışlasın her zaman kollarında olsun kuzun sağlıkla huzurla ve mutlulukla melek annenin meleği gelmiş dünyaya hoş gelmiş hemde çok hoş gelmiş :nazar::nazar::nazar:adı ve kendi gibi güzel bi hayatı olsun :16:

canım arkadaşım ya güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sana.Rabbim hiç bir anneyi yavrusundan ayırmasın hiç bir meleği de annesiz bırakmasın inşallah.rüzgar paşamı ve seni kocaman öpüyorum benim koca yürekli arkadaşım:nazar::16:

çok sağolun kızlar güzel dualarınız dilekleriniz için..Allah herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu.bebek bekleyenleri bir an önce sağlıkla meleklerine kavuşmayı,isteyen herkesinde kucağını doldursun Rabbim

hayrlı olsun canım.. Rabbım saglıklı, hayırlı ve uzun bır omur versn prensesıne.. Darısı basımıza ınsallah..
Dogumun nasıldı canım pekı? Memnun kaldınmı sezaryandan genel anestezıyı sen kendn mı ıstedın?

hayrlı olsun canım.. Rabbım saglıklı, hayırlı ve uzun bır omur versn prensesıne.. Darısı basımıza ınsallah..
Dogumun nasıldı canım pekı? Memnun kaldınmı sezaryandan genel anestezıyı sen kendn mı ıstedın?

teşekkür ederim canım.doğumum sezeryan oldu mecburi olarak bebek ters olduğu için genelide ben istemedim aslında epidural istiyordum fakat kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı yapılan testlerde ve anestezist epiduralin bu gibi durumlarda riskli olabileceğini bu sebeple geneli uygun gördüğünü söyledi.ben çok korktum aslında genel anesteziden ayılıp çok ağrım olacağını düşündüm ama umduğum gibi olmadı.gerçekten çok rahat geçti elbette ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi canım.Allah herkesi kolayca bir avazda kurtarsın inşallah.

Allah analı babalı büyütsün canım.Dünyadaki en gusel sey.Ben o duyguyu 2sene önce tatdım.Şİmdi büyüdü delikanlı oldu valla.:) Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsinn.

teşekkür ederim canım.doğumum sezeryan oldu mecburi olarak bebek ters olduğu için genelide ben istemedim aslında epidural istiyordum fakat kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı yapılan testlerde ve anestezist epiduralin bu gibi durumlarda riskli olabileceğini bu sebeple geneli uygun gördüğünü söyledi.ben çok korktum aslında genel anesteziden ayılıp çok ağrım olacağını düşündüm ama umduğum gibi olmadı.gerçekten çok rahat geçti elbette ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi canım.Allah herkesi kolayca bir avazda kurtarsın inşallah.

bebeğin hayırlı olsun. rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.darısı benim başıma.benimde 37.haftam.bende doğumu bekliyorum. ama doğumdan bir okadarda korkuyorum. dr daha doğum şeklimi söylemedi. ama normal doğuma doğru itiyor beni.çok korkuyorum sancılarından. :49:

Back
X