dünyaya bir melek indi ve o melek artık kollarımda

bebeğin hayırlı olsun. rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.darısı benim başıma.benimde 37.haftam.bende doğumu bekliyorum. ama doğumdan bir okadarda korkuyorum. dr daha doğum şeklimi söylemedi. ama normal doğuma doğru itiyor beni.çok korkuyorum sancılarından. :49:

canım hiç korkma hakknda hayırlısı olsun inşallah.bak bende normal doğum çok istedim ama sezeryan oldu doktoruna güven ve bol bol dua et.inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın:nazar::emir_bebek:

Allah bağışlasın darısı başımıza

amin canım sağol.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.mükemmel bir duygu karnındayken de anlıyorsun ama yüzünü görünce kokusunu içine çekince hele bir kaç ay sonra sana gülücüklerle agu agu cevap verince dünyanın en mutlu insanı oluyorsun.isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyduyu Allah.:nazar: o benim melek yüzlüm,uğur böceğim, gerçek aşk....

Son düzenleme:
amin canım sağol.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.mükemmel bir duygu karnındayken de anlıyorsun ama yüzünü görünce kokusunu içine çekince hele bir kaç ay sonra sana gülücüklerle agu agu cevap verince dünyanın en mutlu insanı oluyorsun.isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyduyu Allah.:nazar: o benim melek yüzlüm,uğur böceğim, gerçek aşk....

ne güzel anlatmışsın gözlerim doldu
o ilk karşılaşma anı çok güzel olsa gerek
sanki çokkkk uzun gelmicek bi zaman gibi
Ama su gibi sağlıkla akıp gitsin inşallah
Evladını Rabbim size bağışlasın
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Back
X