Duphastan kullanan var mı

izmirlibjkkartal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
2.253
4.176
83
Uzun zamandır girmedim bebek için hala uğraşıyorum yaptıklarımı yazacagım.. ben medıcanada iyi bir dr buldum ve orada başladım onu bulana kadar yüzlerce dr gezdim önce tekrar sperm testi sonra hormon testlerim amh ler progestenlar gibi gibi.. sonrasında temiz çıkan rahim filmi. Geldiğim nokta ise adetimden 11 gün sonra sağ kasık ağrısı ve kanamayla dr yolunu tuttum vajnal usg kontrolunden snra yumurtlama ağrım olduğu ve haftayı değerlendirmem gerektği söylendi. Aynı gün duphaston adında bir ilaç verdi. İlac başladğm gün kanama bitti. Bu ilacı kısırlık tedavisindede adet düzensizlğindede kullanıyorlarmış. Aranızda kullanan pozitif sonuç olan oldumu

Şayet gebelik olursa tıtunmasına yardımcı olur. Gebelik yoksa düzenli adet olmana yardımcı olur pozitif olan var mı bilmiyorum

Duphastan iyi bi ilaç gönlünüzü ferah tutun o ilaç bebeğinizi korumasını sağlıyor zararı yok
Ben kullandım ama aşılama zamanında kullanmıştım sadece

Şayet gebelik olursa tıtunmasına yardımcı olur. Gebelik yoksa düzenli adet olmana yardımcı olur pozitif olan var mı bilmiyorum
Benim adetlerim şaşmaz progesteron mu ne düşükmüş ara kanama yaşadım rahimde kalınlık varmış ara kanama sırasında dr gittm vajnal usg sonrasında bu ilacı yazdı ve kanamanda bitecek dedi gerçekten içtiğim gün ara kanamam bitti ben gebelik için gittğim aynı dr gittm beni tanıyor takibim onda yapılıyor adet düzenleyici ilac nye verdi birtürlü anlam veremedim

Ben kullandım,herhangi bir sıkıntım yoktu doktor önerisi ile başlamıştım 1 ay kullandım bıraktım 2. Ayında gebeydim
Aa bana umut oldunuz çok teşekkür ederim gebelik içnde verildiğini bilmiyordum demekki doktorum doğru bir karar vermiş

Aa bana umut oldunuz çok teşekkür ederim gebelik içnde verildiğini bilmiyordum demekki doktorum doğru bir karar vermiş
Evet, benim bir kimyasal gebelik geçmişim vardı doktor döllenme açısından görünen sıkıntı yok ama belki tutunma açısından vardır diyerek verdi ilacı ve bir ay kullanmam gerektiğini söyledi bu şekilde oldu,umudunuzu hiç kaybetmeyin en güzel zamanında gelsin bulsun sizi inşallah

Bilmiyorum canım. İnşallah sana bebek için olur gönlünce olsun

Bu ilacı histereskopi sonrasi kullanmıştım. Ve adet gecikmesi yaşadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…