- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
Banada vermişti düzensizliğim için içtikten sonra adet oldum ama evet gebelik varsa yararı varmışBugün on günlük adet gecikmesiyle doktora gittim
Doktor vajinal muayene ve ultrasonla muayanede gebelik ile alakalı bişey göremedi
Ben söktürücü istedim ama on günlük gecikme olunca emin olamayız geç döllenmede olabilir diip bu ilacı verdi
Eğer bebek varsa tutunmasını sağlar yoksa adet olursun dedi
Bu ilaç hakkında fikri olanlar var mı
Bu ilaçlar bırakınca diğer aylar için bi düzensizlik yapar mı yada gebeliği kolaylastırma gibi etkileri var mıdır
Tam bebekle alakalı tedaviye baslıcakken böyle bişey yaşamak üzüyo beni =(
Bugün on günlük adet gecikmesiyle doktora gittim
Doktor vajinal muayene ve ultrasonla muayanede gebelik ile alakalı bişey göremedi
Ben söktürücü istedim ama on günlük gecikme olunca emin olamayız geç döllenmede olabilir diip bu ilacı verdi
Eğer bebek varsa tutunmasını sağlar yoksa adet olursun dedi
Bu ilaç hakkında fikri olanlar var mı
Bu ilaçlar bırakınca diğer aylar için bi düzensizlik yapar mı yada gebeliği kolaylastırma gibi etkileri var mıdır
Tam bebekle alakalı tedaviye baslıcakken böyle bişey yaşamak üzüyo beni =(
Bende bi senedir ilk defa bu ay böyle bi sorun yasadım, gebelik testleri negatif adet bi türlü olmuyo birazda stres yaptım sanırım, bakalım insallah bu ilaç iyi gelirBanada vermişti düzensizliğim için içtikten sonra adet oldum ama evet gebelik varsa yararı varmış
Teşekkürler, bakalım bende bu ay ilk defa kullanıcamm varsa bebiş tutunsun yoksa da bi an önce regl olsunnCanım ben 2 ay kullandım. Adet oldum. Doktorun da dediği gibi bebek varsa tutunmasını sağlıyor. Bebek yoksa adet söküyor. Bu ay ilaç bitti bakalım kendiliğinden olacak mı. Sizede geçmiş olsun
İyi bir ilaç olduğunu söyleyebilirimBende bi senedir ilk defa bu ay böyle bi sorun yasadım, gebelik testleri negatif adet bi türlü olmuyo birazda stres yaptım sanırım, bakalım insallah bu ilaç iyi gelir
Hakkınızdan hayırlısı olsun inşallahTeşekkürler, bakalım bende bu ay ilk defa kullanıcamm varsa bebiş tutunsun yoksa da bi an önce regl olsunn
Banada bes gün sabah aksam kullan dediBen de adet gecikmem olduğu için kullanmistim. 5 gün aldım, bıraktıktan 14 gün sonra adetim başladı, normalde bırakınca 2-3 günde adetin gelmesi lazımmış 14 gün de sınır demisti doktor. adetim bitti ve hamile kaldım. Hamileliği kolaylastiriyor mu bilmiyorum ama bebek varsa tutunmasina destek oluyor. İçiniz rahat olsun, vakti gelince bebeklerimize kavusuruz insallah.
İnsallah hepimiz için hayırlısıııHakkınızdan hayırlısı olsun inşallah
İnsallah öyle olur, saolunnİyi bir ilaç olduğunu söyleyebilirim
Banada bes gün sabah aksam kullan dedi
On tablet toplamda
Bazıları ilacı bitirince bazılarıda bittikten bi hafta sonra oluyo adet değişiyo bünyeye göre dedi
Olduğunda gidicem ikinci gün hormın tahlili vericem
Adet bitiminden hemen sonrada hsg çekilcekmişim
Biraz gelmiş suan reglİyi bir ilaç olduğunu söyleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?