duphaston ile pko lu olup hamile kalan varmi ?

N e v a

Guru
Pro Üye
28 Şubat 2011
14.190
17.592
498
Selam hanimlar. Ben 1 senelik evliyim ve 2 aydir cocuk calismalarindayiz bende pko var ve bugun ilk kez jinekologa gittim bana duphaston verdi 3 aylik takip icin, kan testi ve ultrason cekinicem bi kac gun sonra yurtdisindayim tr de pko ya zaten bi care bulamamistim umarim bu hap ise yarar merak ettigim bununla hamile kalan varmi ? Allah gonlumuze gore versin INSALLAH

merhaba,benımde aynı şekilde pko im var ve 2 aydır deniyoruz bugün doktor duphaston verdi ayın 1 nde kullanmaya başlayacağım hamile kalan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim :18:

merhaba,benımde aynı şekilde pko im var ve 2 aydır deniyoruz bugün doktor duphaston verdi ayın 1 nde kullanmaya başlayacağım hamile kalan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim :18:

Mrb hg canim tam cikiyodum yazdigni gordum ben arastirdim duphaston ile hamile kalanlar varmis kisiden kisiye degisiyor sanirim kalma sansi.. Ben sogan suyu da iciyorum bugun basladim gunde 1 bardak icicem ama denemekte fayda vardir diye dusundum. Allah yardimcimiz olsun yaa

hb :) bende şuursuzca dolaşırken gördüm en azından yalnız değilim sevindim soğan kürüne bende başlasam mı bilemiyorum eşimdede hareket sorunu var bi gelişme olursa yazışalım doktorum bana spor yapmamı önerdi

Aynen banada zayiflamami o yuzden gunde 1 saat kosu yapiyorum yuruyus kosu karisik iste evde de egzersizler yapiyorum 4 kilo verdim 3 haftada simdi yine vermisimdir 2 kilo felan tartilmadim daha Birisinden gordum sadece 3 gun icmis sogun kurunu hamile kalmis obur aya Rabbim sifamizi versin ins bebeklerimize kavustursun

gunde 2 kez aliyorum ben duphastonu ve Bugun 4. gunum kasiklarimda cok agrim var ins kistleri yok eder :44: sogan suyu kistleri yok ediyomus onun icin denemeye basladin hayit tohumu suyu ise yaramadi bende gerci cok kullanmadim. Birileri ciksada umut olsa bize :26:

hemen bende başlıyorum soğan kürüne :) inş kavuşuruz minnoşlarımıza çok güzel zayıflamışsın inş olur en kısa zamanda sadece akşamları mı içeceksi günde 2 kez diye biliyordum

hemen bende başlıyorum soğan kürüne :) inş kavuşuruz minnoşlarımıza çok güzel zayıflamışsın inş olur en kısa zamanda sadece akşamları mı içeceksi günde 2 kez diye biliyordum

Evet 2 kez gunde canim ama ilac kullaniyorum ya 1 kez ictim adetime 10 gun felan var iste aslinda ilk baslandiginda adet bitisinden 7 gun sonra baslanip 15 gun iciliyor, ikincisi de obur adete 10 gun kala. Sen de bi dene canm ben simdi de icerim belki yeter ki faydasi olsun Tadida kotu degil rahatlikla ictim ben

bende zehir olsa içerim artık çok kötü bi psikolojı o zaman ben haftaya başlayayım bugün adetimin son günü gelişmelerden haberder ederim mutlaka

bende zehir olsa içerim artık çok kötü bi psikolojı o zaman ben haftaya başlayayım bugün adetimin son günü gelişmelerden haberder ederim mutlaka

Tmm cnm INS sifa buluruz Allah yardimcimiz olsun haberlesiriz sonra ben ciktim iyi aksamlar

Hapi birakali 6 gun oldu ama adet olmadim daha canim bekliyorum sen naptin ?

ayyyyyyyyyyy çok sevindim baya bi olmuş çünkü doktorum bana içmeyi sakın unutma hemen hasta olursun demişti inş cnm iyi haberlerini bekliyorum bende yarın kullanmaya başlıyorum hayırlısı :)

ayyyyyyyyyyy çok sevindim baya bi olmuş çünkü doktorum bana içmeyi sakın unutma hemen hasta olursun demişti inş cnm iyi haberlerini bekliyorum bende yarın kullanmaya başlıyorum hayırlısı :)

Malesef hasta oldum ben yeniden basliycaz calismalara Rabbim hayirlisini versin.. Nasip degilmis bu aya sen naptin ? gelisme varmi canim

Malesef hasta oldum ben yeniden basliycaz calismalara Rabbim hayirlisini versin.. Nasip degilmis bu aya sen naptin ? gelisme varmi canim

offf çok üzüldüm bide araştırdığım kadarıyla bu ilacı yalnız başına kullanmıyorlar benimde son 2 gün içiyorum bitecek peki şimdi tekrar doktora mı gideceksin ?

offf çok üzüldüm bide araştırdığım kadarıyla bu ilacı yalnız başına kullanmıyorlar benimde son 2 gün içiyorum bitecek peki şimdi tekrar doktora mı gideceksin ?

Yok canim doktor 3 ay sure verdi denemek icin gebe kalamazsam tedaviye basliycaz Rabbim yuzumuzu guldurur INSALLAH ne diyim bu ay hayili deilmis benim icin INSALLAH senden guzel haber aliriz bu ay bende yarin basliycam 2. kutuya, bu aralarda calismalari sIklastirmaliyiz

evettttttttt :) ama yumurtlama günüü bilmiyorum kiiii şansa mı bırakmak lazım doktorum bana 1 kutu yazmıştı bitti o tekrar yazdırak için gitmam lazım bu arada soğan kürü işe yarıyo mu geçen ay yapamadım adetin jaçıncı günü başlamıştın

Ben 2 gun ictim sadece kullanmadim desem dogru olur hapa devam ederken baslamak istemiyorum 2 ay sonra baslarim belki 2 gun icmeylde bi etkisini zaten goremedim, doktorun biri yumurtaligi calistirmak icin bi yontem anlatmis annem dinlemis banada anlatti, kesin cozum diyomus doktor ama bilmiyorum denemekte fayda var ozelden yazarim sana..

çok merak ettim yazarsan bende deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…