merhaba,benımde aynı şekilde pko im var ve 2 aydır deniyoruz bugün doktor duphaston verdi ayın 1 nde kullanmaya başlayacağım hamile kalan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim :18:
Mrb hg canim tam cikiyodum yazdigni gordum ben arastirdim duphaston ile hamile kalanlar varmis kisiden kisiye degisiyor sanirim kalma sansi.. Ben sogan suyu da iciyorum bugun basladim gunde 1 bardak icicem ama denemekte fayda vardir diye dusundum. Allah yardimcimiz olsun yaa
hb :) bende şuursuzca dolaşırken gördüm en azından yalnız değilim sevindim soğan kürüne bende başlasam mı bilemiyorum eşimdede hareket sorunu varbi gelişme olursa yazışalım doktorum bana spor yapmamı önerdi
Aynen banada zayiflamami o yuzden gunde 1 saat kosu yapiyorum yuruyus kosu karisik iste evde de egzersizler yapiyorum 4 kilo verdim 3 haftada simdi yine vermisimdir 2 kilo felan tartilmadim dahaBirisinden gordum sadece 3 gun icmis sogun kurunu hamile kalmis obur aya Rabbim sifamizi versin ins bebeklerimize kavustursun
hemen bende başlıyorum soğan kürüne :) inş kavuşuruz minnoşlarımıza çok güzel zayıflamışsın inş olur en kısa zamanda sadece akşamları mı içeceksi günde 2 kez diye biliyordum
Evet 2 kez gunde canim ama ilac kullaniyorum ya 1 kez ictim adetime 10 gun felan var iste aslinda ilk baslandiginda adet bitisinden 7 gun sonra baslanip 15 gun iciliyor, ikincisi de obur adete 10 gun kala. Sen de bi dene canm ben simdi de icerim belki yeter ki faydasi olsunTadida kotu degil rahatlikla ictim ben
bende zehir olsa içerim artık çok kötü bi psikolojıo zaman ben haftaya başlayayım bugün adetimin son günü gelişmelerden haberder ederim mutlaka
rüzgargülü nerelerdesinnnnn merak ediyorum bir gelişme var mı
Hapi birakali 6 gun oldu ama adet olmadim daha canim bekliyorum sen naptin ?
ayyyyyyyyyyy çok sevindim baya bi olmuş çünkü doktorum bana içmeyi sakın unutma hemen hasta olursun demişti inş cnm iyi haberlerini bekliyorum bende yarın kullanmaya başlıyorum hayırlısı :)
Malesef hasta oldum ben yeniden basliycaz calismalaraRabbim hayirlisini versin.. Nasip degilmis bu aya sen naptin ? gelisme varmi canim
offf çok üzüldüm bide araştırdığım kadarıyla bu ilacı yalnız başına kullanmıyorlar benimde son 2 gün içiyorum bitecekpeki şimdi tekrar doktora mı gideceksin ?
Yok canim doktor 3 ay sure verdi denemek icin gebe kalamazsam tedaviye basliycaz Rabbim yuzumuzu guldurur INSALLAH ne diyim bu ay hayili deilmis benim icin INSALLAH senden guzel haber aliriz bu aybende yarin basliycam 2. kutuya, bu aralarda calismalari sIklastirmaliyiz
evettttttttt :) ama yumurtlama günüü bilmiyorum kiiii şansa mı bırakmak lazım doktorum bana 1 kutu yazmıştı bitti o tekrar yazdırak için gitmam lazım bu arada soğan kürü işe yarıyo mu geçen ay yapamadımadetin jaçıncı günü başlamıştın
Ben 2 gun ictim sadece kullanmadim desem dogru olur hapa devam ederken baslamak istemiyorum 2 ay sonra baslarim belki 2 gun icmeylde bi etkisini zaten goremedim, doktorun biri yumurtaligi calistirmak icin bi yontem anlatmis annem dinlemis banada anlatti, kesin cozum diyomus doktor ama bilmiyorum denemekte fayda var ozelden yazarim sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?