rüzgargülü var mı bi gelişme
bende oldumyarın 2. kutuya başlıyorum çok moralim bozuluyo hemen ilk ay olacakmış gibi geliyo çok kötü psikolojı
Bende ilk seferde olcak sandim baya bi gun gecmisti cunki ama nasip degilmis canim uzulme hayirli bi vakitte gelcek bebislerAllahin izniyle. bugun sogan suyu kùrùne basliyorum INSALLAH sifayi Rabbimin izniyle bunda bulurda kuzuma kavusurum. Ayni sekilde senin icinde dualarim canim. Sende basla beraber yol katedelim internette sogan suyu kùrù yazip nasil kullanicagna bakabilirsin canim.. Sonra gorusuruz
bu ay olmazsa bende başlayayım o zamna programlı gidelim birlikteacaba biz yanlış mı yapıyoruz sadece duphaston kullanarak bizden başka sadece kullanan ben hiç görmedim ben doktoruma sordum klomen falan için daha çok erken dedi
Kadin bana hic hormon testi felan yapmadan duphaston verdi bende iciyorum 2 aydir bisey olmadi. Bu ay icmesem diyorum sogan suyuna basladim bugun 6.gunum ayrica bugunde hapa baslamam gerekiyodu hapi elime bi aliyorum bi birakiyorum napacagmi bilemedim kafadan duphaston verilirmi. Ben ilk kez basvurdum tedavi icin ondan bunu verdi sanirim ayrica ultrason cekindim kadin cocuk olmamasi icin bir sebep gorunmuyor cok iyisin dedi bana ayrica pko gorunumude yoktu filmde yumurtaliklarimda acaba diyorum sogan suyundanmi oldu bide kilo verdim biraz belki ondandir.. Kasiklarimda acayip bi agri var belkide yumurtam catlamistir bilmiyorm offf umutlarimi kaybetmekte hic istemiyorum ama umudum yolun basindayken kaybolacak gibi Allah buyuktur ne diyimYardimcimiz olsun..
[/QUOTE
bende hasta oldumbende bu ay soğana başlayayım bari geçen ay çörek otuyla bal yaptım ama düzenli değildi artık bir dahaki aya kaldı umutlar
Selam canim napiosun ? Son durumlar ne ? Benim dun adet gunumdu olmadim bugunde olmadim bilmiyrm istah felan kalmadi bende :44:yorgun halsiz hissediyorum kendimi hamilemiyim acaba dicem ama hasta olcakmis gibi karin agrim var bilemiyrm migdemde bulaniyo acaba sogan suyundanmi oldu bilemedim bu ay hayirli haberlerle geliriz INSALLAH. ALLAHIM NOLURSUN NASIB ET
canım mrbbb 4 gün daha geçmiş inş olmamıştırrrrrrrbizde keçi boynuzu kürüne başladık bu duphaston birşeye yaramıyor ya hadi bakalım hayırlısı hadi bana güzel hbr verrrrrrrrr
kızlar duphastola olmadıaşılama deeyeceğiz
Selam kızlar.. Bendede pko çıktı ve adet düzensizliğim yüzünden şubat ayında Duphastona basladım geçen 4 aydır gayet düzenliydi ayın 1 inde adet oluodum fakat bu ay 6 sı ve ben hala adet görmedim..İdrar testi yaptım ama negatif çıktı.. Göğüslerim oldukca şiş adet görücekmişim gibi ve son 4 gündür falan bende aşırı gaz var ne alaka bilemiyorum aynı zamanda belime arada çok fena ağrılar giriyor.. Duphaston kullanıldıktan sonra adet düzeni hemen bozuluyormu yada hamile olma ihtimalim varmı tecrubesi olanlar yazarsa sevinirim bıktım bu stresten
Canim ben duphastonla gunu gunune adet oluyorum hatta ayni saatte,eger gectiyse gunun insAllah hamilesindir..
Biraz bekle adet olmazsan kan testi yaptir.. Allah hayirlisini versin,en guzeli o muhakkak..
Canım çok tşk cvp için fakat idrar testi yapıorum 5 gün geçti negatif silik bile yok umudum kalmadı diyebilirim.. belkide adet düzensizliğim tekar basladı :S acaba duphastın kullandıktan 2 ay sonra hemen bozulma halleri sık oluyormu bilemiyorum. umutsuz olduğum için kandada baktırmak istemiorumgöğüslerim hala çok sızlıyor akıntıda var aşırı olmasada gaz sorunum geçti 2 gundur.. bilemiyorum ama umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?