Canım anladığım kadarıyla sende aynı sıkıntılardasın Allah yardımcımız olsun bu sekilde sorun yasamak ve beklemek çok zormus..Herşeyin hayırlısı olsun..
Canım anladığım kadarıyla sende aynı sıkıntılardasın Allah yardımcımız olsun bu sekilde sorun yasamak ve beklemek çok zormus..Herşeyin hayırlısı olsun..
Evet canim polikistik overle mucadelem devam ediyor..
Yumurtaliklarimda birsey gorunmedi ama ilaci birakinca adetim duzensizlsiyor..
Allah hayirli bir vaktini beklemek icin pcolu yapti demekki bizi yoksa ha diyince olurdu.. Vardir bundada bi hayir. Biz yaratacak degilizya canim napalim.
Allah buyuk.
Evet canim polikistik overle mucadelem devam ediyor..
Yumurtaliklarimda birsey gorunmedi ama ilaci birakinca adetim duzensizlsiyor..
Allah hayirli bir vaktini beklemek icin pcolu yapti demekki bizi yoksa ha diyince olurdu.. Vardir bundada bi hayir. Biz yaratacak degilizya canim napalim.
Allah buyuk.
polikistik over bendede mevcut çok küçüklermiş ama sanırım bendekide senle aynı sorun.. doktor bana 3 ay kullan dedi duphaston kullandım düzene bindi 4. ayda kullanmadığım halde gününde oldu ama bu ay hala olmadım sanırım sorunum seninki gibi ilacı bırakınca düzen bozuldu hamilelik umidim yok.. sölediğim gibi 2 gün önce negatif çıktı artık bakmak bile istemiorum geç döllenmede ne kadar zamanda sonuc verior onuda bilmiorum umutsuz vakayım suan için hayırlısı
Canım bende kulandım duphaston ilacını doktor verdi sabah akşam alican diye yaptım adetim 3 ay boyunca ilaç sayesinde düzene girdi sonra iki ay ilaçsız oldum ve şuan iki aydır adet olmuyorum ve yeniden gittim adet sorundan yeniden verdi 3 ay kulanicaksin diye