B Bernakrc Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2025 11 1 1 23 Pazartesi 19:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernakrc #21 espressoc .!.: Evet ilaç geciktiriyor bekleyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim bu hafta da bekleyim bakalım
espressoc .!.: Evet ilaç geciktiriyor bekleyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim bu hafta da bekleyim bakalım
K kelebeek123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 2 0 1 27 Dün 19:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernakrc #22 Bernakrc .!.: Merhabaa duphaston kullandıktan kaç gün sonra regl oluyorsunuz bilgi verebilecek birisi var mı acaba ilk defa kullandım ve hala regl olmadım Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyoruz canım doktor bana 5 gün kullan sabah akşam dedi kullandım ve bırakalı 4 gün oldu hala adet olamadım adet olunca yumurta büyütüp çatlatma tedavisine başlayacaktık hala olamadım ya
Bernakrc .!.: Merhabaa duphaston kullandıktan kaç gün sonra regl oluyorsunuz bilgi verebilecek birisi var mı acaba ilk defa kullandım ve hala regl olmadım Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyoruz canım doktor bana 5 gün kullan sabah akşam dedi kullandım ve bırakalı 4 gün oldu hala adet olamadım adet olunca yumurta büyütüp çatlatma tedavisine başlayacaktık hala olamadım ya