• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston Kullanan Var Mı?

f3x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
93
0
86
Diğer
Malesef PKO yum klomene başlamıştık ama hiç yumurta oluşmamış
LH değerim çok yüksek çıktı ve klomeni bıraktım dr m duphaston verdi.

duphaston kullanan var mı?
Günde kaç tane ve kaç gün kullandınız?
Nasıl sonuç aldınız mı?
Tedavide bundan sonraki aşama ne olacak merak ediyorum.

Bu konuda bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.

valla arkadaşım ben duphastonu adet gecikmem dolayısıyla kullandım ve genital bölgede aşırı sivilcelenme falan yaptı kıllanmam vardı zaten iyice çogalttı adet görür görmez bıraktım... başka bi sebeple kullanılıyosa bilmiyorum

Merhaba bende kullandım adet olmak için verdi dr.sonra klomene başlamem gerekiyodu fakat ben ilaç bittikten 14 gün sonra adet oldum.belki kendim oldum belkide ilaç yardımıyla fakat arkadaşın dediği gibi bendede kıllanma yaptı.günde 2 adet 5 gün kullandım.şimdi klomen kullanıyorum bakalım hayırlısı.

canım benim kistim vardı ve adet gecikmesi yaşamıştım ocakta, dr duphaston verdi ama ben daha kutuyu bitirmeden regl oldum ve bıraktım sonrasındada kistim geçmişti, duphaston hem rahim için yararlı bir ilaç hemde gebeliğe hazırlayıcı demişti drum, eğer adet tarihine daha çok varsa ilişki günlerini kaçırma derim, gebelik oluşabilirmiş duphaston kullanırken,
duphaston sonunda adet görürsen dr klomen verir (yumurtlamaya yardımcı) yumoşlar istenilen büyüklüğe ulaşıncada çatlatma iğnsi veriyor çoğu dortor en azından benim öyle oldu. sonra ilişki günü söylüyorlar...

ben de adet görmek için kullandım.10 gün boyunca günde iki tane aldım.ilaç bittikten sonra 10 gün içinde de adet görürsün demişti doktorum ve netice de öyle oldu...

şu an ben kullanıyorum.pco liyim.adetlerim düzensizleşti doğumdan sonra dr verdi.günde 2 tane sabah akşam kullanıyorum.

canım bende aynı senin durumundaydım serophene günde iki içmiştim ama hiç yumurtam olmamıştı doktor adet olmam için verdi ve ilaçtan sonra 10 gün içinde olursun dedi ve oldum şimdi günde 3 serophene kullanıyorum geçmiş olsun

ben duphastonu hem düzenli adet için içtim hemde düşük yapmamak için içtim .adetlerim düzene girince biraz ganapone verdi doktor o biter bitmezde duphastona başladım çünkü hamile kalmıştım ve düşük riskim vardı.

Back
X