Duphaston kullanıp hamile kalan var mı?

inşAllah süreç yorucu olmadan kolaylık ile kucağını dolduracak bir bebek ile sonuçlansın.
İnşallah sizin de güzel bir şekilde sonuçlansın ben devlette yaptıracağım. Doktor bir aşılama daha yaparsak tüp bebek için rapor veririm dedi onda da ilaçlarda %30 indirim oluyormuş. Ama aşılama içinde 15 bin gibi bir para gidecek bende direk tüp bebek yapalım madem dedim. Doktorum çok iyi üniversite hastanesinde iyi bir profesör. İğnelerle beraber 100 bin civarı dediler bakalım

inşAllah süreç yorucu olmadan kolaylık ile kucağını dolduracak bir bebek ile sonuçlansın.
Ayrıca bugün rahim yıkama işlemi de yaptı ben korktum nasıl olacak diye. Sadece ilk girerken hafif acıdı sonrası basitti tek tek yumurtığıma rahmime heryerini baktı inceledi, birnevi tanı için yapılmıştı birşey çıkmadı. Ameliyata gerek yok direk başlarız dedi doktorum. Çok heyecanlıyım Allahım sağlıkla kolaylıkla bizlere nasip etsin inşallahhh

Ben hiç duymadım o işlemi. Bana yapılmadı hiç. Bugün yine tüp bebek merkezinde idim. Yumurtalar büyümüş mü diye bakıldı. Herşey yolunda giderse Çarşamba yada Perşembe yumurta toplama işlemi yapılacak.

ben duphaston kullanmıştım kızımda ve oğlumda düşük önlemesi amacıyla..

Ay çok sevindim inş sağlıklı birsürü yumurtanız olur kaç gün kullanmış oldunuz ve kactane büyümüş birşey söylediler mi ? Bende ilk defa burda duydum doktora bugün tekrar sordum. Tedaviye başlamadan önce rahmin heryerini inceliyoruz önlem amaçlı yıkıyoruz Buda gebeliği kolaylastırıtırıyor, eğer bir sıkıntı görürsem tedaviden önce ameliyat lapatoskopi yapardık ama sıkıntı yok sizde dedi

Cumartesi günü tedavi başladı. 1 hafta içinde hem yumurta sayısı hem yumurta büyüklüğü arttı. Bugün 9 tane yumurta saydılar. Yani iğneler işe yaramış görünüyor. Yaşım 40 olunca bu sayıyı çok iyi buldu. Yaşına göre çok iyi dedi bu. inşAllah sonunda iyi olsun.

Maşallahhhh, gerçekten çok iyi inş kaliteli ve olgunlaşırlar transfer başarılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…