- 20 Mayıs 2024
- 73
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi kokulumumluk
-
Ben şu anda kullanıyorum. Yaklaşık 9 gün sonra bu sorunun yanıtını verebilirim inşAllah.İyi günler arkadaşlar benim amh değerim 0.49 doktor bu ay duphaston verdi bat 5 Ekim eğer bu ay gebelik oluşmazsa adetinin 2. Günü gel tüp bebek tedavisine başlayalım dedi siz daha önce bu ilacı kullandınız mı gebe kaldınız mı işe yarıyor mu
Duphaston gebe kalmaya doğrudan sebep olmuyorİyi günler arkadaşlar benim amh değerim 0.49 doktor bu ay duphaston verdi bat 5 Ekim eğer bu ay gebelik oluşmazsa adetinin 2. Günü gel tüp bebek tedavisine başlayalım dedi siz daha önce bu ilacı kullandınız mı gebe kaldınız mı işe yarıyor mu
Ben tüp bebek tedavisine başladım.Gonal f iğne kullandım.Yumurtalar hiç büyümedi.Tedaviyi şimdilik kesti doktor.Duphaston ve omepa q10 verdi iki ay kullan dedi.2 ay sonra tekrar gidicem tedaviye başlayacak.İyi günler arkadaşlar benim amh değerim 0.49 doktor bu ay duphaston verdi bat 5 Ekim eğer bu ay gebelik oluşmazsa adetinin 2. Günü gel tüp bebek tedavisine başlayalım dedi siz daha önce bu ilacı kullandınız mı gebe kaldınız mı işe yarıyor mu
Duphaston kullandığınız ilk ayda tutundu mu peki bebekilk gebeliğimde kullanmıştım embriyonun rahme yapışmasını sağlıyor demişti doktorum. gebe kalmada işe yarıyor bence
Benim de aynı anda belli olacak olumlu veya olumsuz birbirimize haber verelimBen şu anda kullanıyorum. Yaklaşık 9 gün sonra bu sorunun yanıtını verebilirim inşAllah.
Tüp bebek tedavisine neden başladınız bende düşük amh var ondan dolayı beklemeden tüp bebeğe başlayalım dedi banaBen tüp bebek tedavisine başladım.Gonal f iğne kullandım.Yumurtalar hiç büyümedi.Tedaviyi şimdilik kesti doktor.Duphaston ve omepa q10 verdi iki ay kullan dedi.2 ay sonra tekrar gidicem tedaviye başlayacak.
Elbette. inşAllah olumlu sonuç alırız. Hiç belirti varmı?Benim de aynı anda belli olacak olumlu veya olumsuz birbirimize haber verelim
İnşallah şu an belirtim yok bence varsa da hafif belirtileri psikolojik diye yorumluyorum sizde var mıElbette. inşAllah olumlu sonuç alırız. Hiç belirti varmı?
Ben aşılama oldum. O sebeple çatlatma iğnesinin etkileri olduğunu düşünüyorum. Mide ekşimesi ve hafif düzeyde göğüs hassasiyeti var. Dpo 9 ve bugün yaptığım test silik pozitif çıktı. 12 günden sonra netlesiyor. Pazar veya pazartesi netleşir durumum. Duphaston u 8 gündür kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere. 2 gün sonra bitiyor.İnşallah şu an belirtim yok bence varsa da hafif belirtileri psikolojik diye yorumluyorum sizde var mı
Benim aşılamanın 12.günü testim negatifBen aşılama oldum. O sebeple çatlatma iğnesinin etkileri olduğunu düşünüyorum. Mide ekşimesi ve hafif düzeyde göğüs hassasiyeti var. Dpo 9 ve bugün yaptığım test silik pozitif çıktı. 12 günden sonra netlesiyor. Pazar veya pazartesi netleşir durumum. Duphaston u 8 gündür kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere. 2 gün sonra bitiyor.
İnşallah sonucunuz olumludur gebe kalmışsınızdır benim amh düşük ve yumurta sayım az eşimde de sperm hızı düşük ondan dolayı doktorum aşılama önermedi tüp bebeğe başlayacakmış direk bu ay gebelik olmazsa tabi duphastonu da doğal yolla olmuş olursa tutunsun diye verdiBen aşılama oldum. O sebeple çatlatma iğnesinin etkileri olduğunu düşünüyorum. Mide ekşimesi ve hafif düzeyde göğüs hassasiyeti var. Dpo 9 ve bugün yaptığım test silik pozitif çıktı. 12 günden sonra netlesiyor. Pazar veya pazartesi netleşir durumum. Duphaston u 8 gündür kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere. 2 gün sonra bitiyor.
14-15 güne kadar uzayabilir. Adet olmadığınız müddetçe hala umut vardır. hayrlısı olsun hepimiz için.Benim aşılamanın 12.günü testim negatif
Sanmıyorum silik de olsa çıkardı olsaydı14-15 güne kadar uzayabilir. Adet olmadığınız müddetçe hala umut vardır. hayrlısı olsun hepimiz için.
Ben bugün elendim regl oldum artık tüp bebek tedavisine başlayacağım sizde durumlar nedirBen şu anda kullanıyorum. Yaklaşık 9 gün sonra bu sorunun yanıtını verebilirim inşAllah.
Henüz regl olmadım. Ama sanırım olacağım.Ben bugün elendim regl oldum artık tüp bebek tedavisine başlayacağım sizde durumlar nedir
Merhaba test yaptınız mı ben bugün yaptım silik çıktı sizinle aynı gün olmuştuk aşılamayıAdet öncesi durumlar başladı. Göğüs hassasiyeti, baş ağrısı vs. Gerçekten beklemek çok yorucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?