dur diyemiyorum

Tatliya kimse hayir demeZz:) ama dozunu ayarlamadigin surece çeşitli hastalıklarla başbaşa kalabilirsin.. Eğer durumunu sadece bir tatli krizi olarak goruyorsan sorun yok fakat sürekli tekrarlanan ve aşırı dozda bir tatli alimi varsa bence hormonel bir kontrol yaptirman lazm

bende 5 gündür çiğköfte diye ölüyorum, eşim bugün aldı geldi sağolsun. baya almış benim de gözüm görmedi abandım, saldırdım, yedim yuttum hepsini.. şimdi suçlu hissediyorum kendimi çok feci yedim eşim bile dayanamadı izlemeye gitti yattı resmen. ama mutluyum yaa oh dedim dünya varmış.

ha ama aşırı kilo problemin varsa, yani ortada bir sağlık sorunu varsa o konuda hemen bir doktora gidin derim.

Ben bile hayir dediysem 1 haftadir, herkesin tatliya hayir demesi ihtimal dahilinde geliyor bana. Nasil yaptin diye soracak olursaniz galiba hamile misin sorularindan sikildim. 1 haftadir abur cubur yok hayatimda. Tam 2,3 kg verdim. 62,2'yim artik. Bekle beni 50. :)

Tarçınlı yoğurt ye tatlı krizin geldiginde :)) ben oyle yapiyorum kilo almiyorum ve aninda kesiyo. Yada adet döneminde falan cubuk tarcini suda kaynatp iciyorum. Kilo almayip aksine verdiriyo tavsiye ederim

mavi gözlük tak iştahı kesiyomuş diyollaa

sanırım çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun yoksa gece açlık krizine girmezsin, tavsiyem akşam yemeklerini protein ağırlıklı yap, ekmekti pilavdı tatlıydı yeme, o zaman gece acıkmazsın, acıkırsanda bir bardak ayran

abur cuburlar kekler borekler.tahin pekmezin yaninda cikolata yiyorum.bir oturusta 1 kilo dondurma yeme potansiyelim var.63 kilodayim 170 boyum.3-4 kilo fazlam var esimden sakli yemek yiyorum artik

Gece uykunuzdan ac bir sekilde kalkip yemege saldiriyorsaniz tiroidlerinize baktirin. Bir donem bana da oyle olmustu ve aksine zayiflamistim cokca. Sonuc hizli calisiyormus tiroidlerim.

bence sorun nefis terbiyesi.ele gecirdi beni efendimiz ne diyordu doymadan kalkin.az yiyin.gun de iki ogun yiyin

Canimcim tatli yeme istegin tatli yedikce kan sekerin yukseldikce artar.tatli yedikce cok acikirsin.bi sure kes bi iki gun sabret.hic yeme.krizlerin azalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…