- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi yesilsever34
-
Hmm işte ben spor yapmıyorum koca gün evde ye iç yatbi ara 68 kiloya ciktim.sonra madem istahimi kapatamiyorum spora yazilayim dedim.hareketsiz kalsam cok alicam
spor yapmak bedenimi ve zihnimi zinde tutuyor.yoksa yattikca yatasim geliyor :)Hmm işte ben spor yapmıyorum koca gün evde ye iç yatSu almaya üşenir oldum bende 68dim bir dönem sonra 57 oldum şimdi yine 64 Sürekli dikkat etmek zorundayım sinir oluyorum..
:) bu iştahla ne yapicaksiniz bilmiyorum ama çok tatli olmuş derdiniz anlatma biciminiz..hep yemek yemek istiyorum...tatli diye olecegim...herhangi bir rahatsizligimda yok.napicam ben bu istahla
Peki nasıl alıştırdınız kendinizi spora benimde yattıkça yatasım geliyordaspor yapmak bedenimi ve zihnimi zinde tutuyor.yoksa yattikca yatasim geliyor :)
instagramdan after-before fotograflarina bakiyorum.takip ettigim; zamaninda kilolu ama simdi gayet fit olan insanlara bakarak icsel motivasyonumu sagliyorum.yoksa inanin bana da zor geliyor :) obez olma korkusunu icime saliyorumPeki nasıl alıştırdınız kendinizi spora benimde yattıkça yatasım geliyorda
iSte benimde sorunum bu "abur cubur" dogru duzgun yemek yemiyorum ama cips,cikolata,birde jelibona :/ hayir diyemiyorumBen bile hayir dediysem 1 haftadir, herkesin tatliya hayir demesi ihtimal dahilinde geliyor bana. Nasil yaptin diye soracak olursaniz galiba hamile misin sorularindan sikildim. 1 haftadir abur cubur yok hayatimda. Tam 2,3 kg verdim. 62,2'yim artik. Bekle beni 50. :)
O zaman ben ölmüşüm ağlayanım yok çünkü beni etkilemiyor onlara bakarken de yemek yerim mis gibiinstagramdan after-before fotograflarina bakiyorum.takip ettigim; zamaninda kilolu ama simdi gayet fit olan insanlara bakarak icsel motivasyonumu sagliyorum.yoksa inanin bana da zor geliyor :) obez olma korkusunu icime saliyorum
orucu da denedim.ama iftarda kantarin ucu kaciyor malesefOruç tutabilirsiniz...böylece öğün azaltmış olursunuz, mideniz de rahatlar... Nefis terbiyesi oruçla olur zira
bende 5 gündür çiğköfte diye ölüyorum, eşim bugün aldı geldi sağolsun. baya almış benim de gözüm görmedi abandım, saldırdım, yedim yuttum hepsini.. şimdi suçlu hissediyorum kendimi çok feci yedim eşim bile dayanamadı izlemeye gitti yattı resmen. ama mutluyum yaa oh dedim dünya varmış.
ha ama aşırı kilo problemin varsa, yani ortada bir sağlık sorunu varsa o konuda hemen bir doktora gidin derim.
Iste ben
iSte benimde sorunum bu "abur cubur" dogru duzgun yemek yemiyorum ama cips,cikolata,birde jelibona :/ hayir diyemiyorum
Suan kilom 65 ve ben cok mutsuzum bu konuda takintili oldum
5sene once 50dim artik hayal geliyor 50kilo olmak(1senedir kortizon tedavisi goruyorum)
Artik kendime dur demenin zamani gelmis galiba
Bu msjin bana iyi gaz verdi :)
ilahi hic gulesem yoktuO zaman ben ölmüşüm ağlayanım yok çünkü beni etkilemiyor onlara bakarken de yemek yerim mis gibi
Bende oluyorum olmuyorum değil ama yedikten sonrailahi hic gulesem yoktuben onlara bakarken yediklerimden pismanluk duyuyorum :)
Hahahahaha resmen sahne benim gözlerimin önünde canlandi
Yarasin canim :)
Asil iste ben. :) 65,5'i gormustum. Sonra bir haftalik diyetle 64,5'i gordum. Bugun 1 haftam bitti abur cubur yok. Sonuc 2,3 kg. Ev yemegi namina hicbir sey yemezdim ben. Gunde yedigim cikolatalar 5 ila 10 arasiydi. Gelsin hamburgerler gitsin hamburgerler... ama artik bitti.Iste ben
iSte benimde sorunum bu "abur cubur" dogru duzgun yemek yemiyorum ama cips,cikolata,birde jelibona :/ hayir diyemiyorum
Suan kilom 65 ve ben cok mutsuzum bu konuda takintili oldum
5sene once 50dim artik hayal geliyor 50kilo olmak(1senedir kortizon tedavisi goruyorum)
Artik kendime dur demenin zamani gelmis galiba
Bu msjin bana iyi gaz verdi :)
Eheh, teşekkür ederim hayatım
Asil iste ben. :) 65,5'i gormustum. Sonra bir haftalik diyetle 64,5'i gordum. Bugun 1 haftam bitti abur cubur yok. Sonuc 2,3 kg. Ev yemegi namina hicbir sey yemezdim ben. Gunde yedigim cikolatalar 5 ila 10 arasiydi. Gelsin hamburgerler gitsin hamburgerler... ama artik bitti.
Vallahi yazini o kadar sirin buldum ki, her hafta sana çig köfte alasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?