dur diyemiyorum

bi ara 68 kiloya ciktim.sonra madem istahimi kapatamiyorum spora yazilayim dedim.hareketsiz kalsam cok alicam
Hmm işte ben spor yapmıyorum koca gün evde ye iç yat Su almaya üşenir oldum bende 68dim bir dönem sonra 57 oldum şimdi yine 64 Sürekli dikkat etmek zorundayım sinir oluyorum..

Peki nasıl alıştırdınız kendinizi spora benimde yattıkça yatasım geliyorda
instagramdan after-before fotograflarina bakiyorum.takip ettigim; zamaninda kilolu ama simdi gayet fit olan insanlara bakarak icsel motivasyonumu sagliyorum.yoksa inanin bana da zor geliyor :) obez olma korkusunu icime saliyorum

Iste ben
iSte benimde sorunum bu "abur cubur" dogru duzgun yemek yemiyorum ama cips,cikolata,birde jelibona :/ hayir diyemiyorum
Suan kilom 65 ve ben cok mutsuzum bu konuda takintili oldum
5sene once 50dim artik hayal geliyor 50kilo olmak(1senedir kortizon tedavisi goruyorum)
Artik kendime dur demenin zamani gelmis galiba
Bu msjin bana iyi gaz verdi :)

instagramdan after-before fotograflarina bakiyorum.takip ettigim; zamaninda kilolu ama simdi gayet fit olan insanlara bakarak icsel motivasyonumu sagliyorum.yoksa inanin bana da zor geliyor :) obez olma korkusunu icime saliyorum
O zaman ben ölmüşüm ağlayanım yok çünkü beni etkilemiyor onlara bakarken de yemek yerim mis gibi

Hahahahaha resmen sahne benim gözlerimin önünde canlandi

Yarasin canim :)

Arkadasim kortizon zaten yapay kilo aldirtiyor.umarim verirsin :)

Asil iste ben. :) 65,5'i gormustum. Sonra bir haftalik diyetle 64,5'i gordum. Bugun 1 haftam bitti abur cubur yok. Sonuc 2,3 kg. Ev yemegi namina hicbir sey yemezdim ben. Gunde yedigim cikolatalar 5 ila 10 arasiydi. Gelsin hamburgerler gitsin hamburgerler... ama artik bitti.

darisi basimiza insallah :)

Stres yapiyosan ondan olbilir bende kafama takinca böyle oluyorum tabi gece yataktan kalkacak kadarda değil uyku benim icin herseyden önce gelir

Vallahi yazini o kadar sirin buldum ki, her hafta sana çig köfte alasim geldi

ama utanırııııım.. :) sağol canım ya, eşim de baya acıdı halime. bilseydim daha önce alırdım dedi. bi de sana bi ayran az geliyo bi dahakine 2 tane alıcam aşkım dedi. sonra bana baktı ve gitti yattı. o arada ben yutmaya çalışıyodum çiğköfteleri, adama teşekkür bile edemedim. fecii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…