O kadar zaman geçince kuruma çizgisi çıkıyor emin olamıyoruz siz sabah ilk idrar ile deneyin daha sağlıklı olurArkadaşlar öğlen erken gebelik testi yaptım beklenen adet günümde ama ilk idrarla yapmadım ilk 2 3 dk bekledim bişey göremeyince testi bırakıp evden çıktım çok beklemedim bi kaç saat sonra döndüm test bu şekildeydi acaba kuruma çizgisi mi yoksa hamilelik olabilir mi
et aldım ama 13 mayısa bulabildim. Ne yapsam bilmiyorum? Siz napıcaksınız?Evet çok değişik bir duygu Rabbim sağ sağlim kucağımıza almaya nasip etsindoktora sıra aldnmı
Canm var gbı bi kan testi verArkadaşlar öğlen erken gebelik testi yaptım beklenen adet günümde ama ilk idrarla yapmadım ilk 2 3 dk bekledim bişey göremeyince testi bırakıp evden çıktım çok beklemedim bi kaç saat sonra döndüm test bu şekildeydi acaba kuruma çizgisi mi yoksa hamilelik olabilir mi
Ben bugün için randevu aldım canm gdecemEv
et aldım ama 13 mayısa bulabildim. Ne yapsam bilmiyorum? Siz napıcaksınız?
Bakalım neler olacak Hayırlı haberler inşallahBen bugün için randevu aldım canm gdecem
Eğer gecikmeniz olduysa yada bir iki gün falan kaldıysa bir kan testi verin benceSabah ilk idrarla yaptım 10 dk içinde gene hayalet çizgi gözüktü
Evet gelmesi gerekiyo gelmedi kasık ağrım ve göğüs şişlik ve hassasiyet varEğer gecikmeniz olduysa yada bir iki gün falan kaldıysa bir kan testi verin bence
Olma ihtimali var kan verin siz en iyisiEvet gelmesi gerekiyo gelmedi kasık ağrım ve göğüs şişlik ve hassasiyet var
Amin canm tekrar beta istedi doktor daha kök göz kez şuan dedi gene karından ultrasonda baktı şuan 4+4 gözküyorBakalım neler olacak Hayırlı haberler inşallah
Benim ilk canm 5 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı
Ultrason a girdiniz mi. Gözüktü mü pekiAmin canm tekrar beta istedi doktor daha kök göz kez şuan dedi gene karından ultrasonda baktı şuan 4+4 gözküyor
Evet çok erken daha minicik. Kaç kez beta verdiniz? Kaçtı?Amin canm tekrar beta istedi doktor daha kök göz kez şuan dedi gene karından ultrasonda baktı şuan 4+4 gözküyor
Çok sağol canm en son cuma 541 çıktıCanım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah sonuç kaç çıktı
Hayr canm gözkmedi daha çok küçk oldğu içnUltrason a girdiniz mi. Gözüktü mü peki
Ben 22 Nisan'da sadece kontrole gtmştim doktor o gn bakmışsın blmyordum beta o gn 115 çıktıEvet çok erken daha minicik. Kaç kez beta verdiniz? Kaçtı?
İlk verdiginde peki kaç çıkmıştıÇok sağol canm en son cuma 541 çıktı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim ne zaman çağırdı doktor bidahaHayr canm gözkmedi daha çok küçk oldğu içn
115 çıkmştı canmİlk verdiginde peki kaç çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?