Sağol canm yarın tekrar gdecemHayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim ne zaman çağırdı doktor bidaha
Ya ben 8 ine buldum randevu haftaya yani ve günler geçmek bilmiyor yaaaSağol canm yarın tekrar gdecem
Kaç haftalık dedi doktor peki benimde 148 çıktı canım115 çıkmştı canm
Aynen geçmiyo saatler bile geçmiyoYa ben 8 ine buldum randevu haftaya yani ve günler geçmek bilmiyor yaaa
Şuan 4+5 canmKaç haftalık dedi doktor peki benimde 148 çıktı canım
Maşallah sağlıkla al kucağına inşallah benimde 5 haftalık bakalım haftaya inşallah görünür ya ultrasondaŞuan 4+5 canm
Sorma ya çok farklı bı durum gercektenAynen geçmiyo saatler bile geçmiyo
AMin canm sağol sende sğlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim hiç skntı etmeMaşallah sağlıkla al kucağına inşallah benimde 5 haftalık bakalım haftaya inşallah görünür ya ultrasonda
Bugün sabah kan verdim 457 çıktı beta canım varmış şükür hamileyimCanm var gbı bi kan testi ver
Çok sevindim sizin adınızaVarmış hamileyim
Sağolun amin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim sizin adınızainşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ay çok sevindim canım gözün aydınBugün sabah kan verdim 457 çıktı beta canım varmış şükür hamileyim
Sağol canımAy çok sevindim canım gözün aydın
Sağol canım
Canım naptın gittinmi doktoraSorma ya çok farklı bı durum gercekten
Evet canım bu sabah gittim kese var herşey yolunda ama bebek yok şuan dedi küçük büyük ihtimalle dedi 2 hafta sonra çağırdı amaaa ben başka doktora randevu aldım hafataya gidicem nasipse canimCanım naptın gittinmi doktora
Anladım canm hiç stres yapma hemen belli olmuyo geç döllenme felan olmuştur en son betan kaçtı bnde bu hafta gıdecem doktora en son 5+1 de gttmEvet canım bu sabah gittim kese var herşey yolunda ama bebek yok şuan dedi küçük büyük ihtimalle dedi 2 hafta sonra çağırdı amaaa ben başka doktora randevu aldım hafataya gidicem nasipse canim
Bende 5 +1di gittiğimde ilk ultrason a işte canım ya ben tek bikere beta verdim sonrası gerek yok dedi doktor 148 çıkmıştıAnladım canm hiç stres yapma hemen belli olmuyo geç döllenme felan olmuştur en son betan kaçtı bnde bu hafta gıdecem doktora en son 5+1 de gttm
Anladım canm bebek 7 haftayı buluyo gözkmesi kuzzenimden biliyorum onada öyle dediler çok şükür şuan 5 aylıkBende 5 +1di gittiğimde ilk ultrason a işte canım ya ben tek bikere beta verdim sonrası gerek yok dedi doktor 148 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?