Sürekli bir şeyler soruyorum kusura bakmayın sizde başka kimseyle paylaşmak istemiyorum içime atarak da mutlu olamıyorum 20 gündür nişanlıyım, nişan haftası nişanlımla hep kavgalıydık ben evlenmek için erken diye düşünürken beni fikirleriyle ikna eden sevgilim nişandaki detaylarla ilgilenmedi sadece alışverişte ve nişan provalarımda yanımda oldu o kadar şimdi de tutturdu bu yaz evleneceğiz diye kışı sensiz geçirmicem diye ben seneye istiyorum çeyizim yok hiçbir şeyim yok nişanlım ailesinden para kabul etmeyecekmiş borçla evleneceğimizi söylüyor iyi kazandığı için seneye yapsak düğünü borçsuz yapıcaz beni dinlemiyor bu sene olacak diyor bir de sorun şu ki şurada en fazla 4 ay zamanımız olmasına rağmen düğün nasıl olacak düğünde neler olacak konuşulmuyor evimizin eşyası nasıl olsun diye bile konuşmuyoruz çok sıkıldım artık aileler sürekli bir araya geliyor bu akşam gene bizde olacaklar ama bu konu neden konuşulmuyor ben hiç hazırlık yapmadan mı evleneceğim hep araştırma yapıyordum nasıl farklı düğün yaparım diye ben de bıraktım araştırmayı konusunu dahi açmıyorum artık ne olacak böyle bilmiyorum durduk yere namaz kılarken bile bu konu aklıma geliyor ağlıyorum sanırım sinir sistemim çöktü bana bir akıl verin ne olur.