- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.895
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Sıkılacağı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü grup halinde de görüşüyordukSizden sıkılmış olabilir bazen insanlar gerçeği duymak istemezler ve siz gerçeği söylediğiniz için sizden uzaklaşır daha haha hihi yapacakları günübirlik arkadaşlıklara yönelirler madem istemiyor mesafenizi koyun hiç sormayın ne oldu vs diye insanoğlu mutlu iken kimi kırıp döktüğünü umursamaz
Yoo konumun ana teması o değil. Yanlış tespit.Sizin konularınızın hep ana teması aynı.
Arkadaşımızın evli abisi size yakınlaşmaya çalışır,
arkadaşınızın hoşlandığı çocuk size ilgi gösterir arkadaşınız da bunu hissedip sizle arayı soğutur(şu anki konunuzda bunu demeye getiriyorsunuz açık ve net),
babanızın komşusu(öyle hatırlıyorum) eve giriş çıkış saatinizden rahatsız olur. Ve daha hatırlamadığım o kadar şey. Yaklaşık 1 aydır buradayım ona rağmen hep bu tarz başlıklarla dikkatimi çektiniz.
Derdiniz ne çözemedim. Bir derdiniz var ama ne? :)
Diğer arkadaşımızla görüşüyor. Ben her şeye evet haklısın demeyi sevmiyorum çünkü yapıma ters.O kendi hayal dünyasında mutlu ve bu durumu bozan kim olursa olsun duymak konusmak istemeyecek,sizinle alakali oldugunu dusunmuyorum.Sonuç hüsran oldugu zaman sizinle tekrar baglanti kuracaktir.Kaybetmediniz kaybedildiniz ustune bir de tecrube kazandiniz.
Kesinlikle okuduğumdan anladığım buarkadaşınızın hoşlandığı çocuk size ilgi gösterir arkadaşınız da bunu hissedip sizle arayı soğutur(şu anki konunuzda bunu demeye getiriyorsunuz açık ve net),
Evet bende anlamadım var bir gariplik ama neSizin konularınızın hep ana teması aynı.
Arkadaşımızın evli abisi size yakınlaşmaya çalışır,
arkadaşınızın hoşlandığı çocuk size ilgi gösterir arkadaşınız da bunu hissedip sizle arayı soğutur(şu anki konunuzda bunu demeye getiriyorsunuz açık ve net),
babanızın komşusu(öyle hatırlıyorum) eve giriş çıkış saatinizden rahatsız olur. Ve daha hatırlamadığım o kadar şey. Yaklaşık 1 aydır buradayım ona rağmen hep bu tarz başlıklarla dikkatimi çektiniz.
Derdiniz ne çözemedim. Bir derdiniz var ama ne? :)
Yaşım genç ondandırEvet bende anlamadım var bir gariplik ama ne
Kendisi diyordu bana hep gerçekleri söyle diyeBazı insanlar gerçekleri duymak yerine sürekli pohpohlanmak ve onlara öyle değil demeden ağızlarına bakarak dinlenilmek isterler.
Ne yazık ki doğruları söylemen ona ağır gelmiş. Yani dost değil kendisine ne kadar saçma şey söylerse söylesin haklısın diyecek bir yandaş arıyormuş.
Velev ki öyleyim bu seni niye sevindirdi ve göz kırpan emoji nedir Allah aşkınaYazık ben ciddi ciddi üzülüyorum sana muhtemelen çok yanlızsın her gün buraya günlük gibi konu açıyorsun ve konuların hep aynı aşağı yukarı yardım alabilirsin
Sevindiğimi hangi yazdığımdan anladın emojinin anlamı belli başka anlamlar yüklemeye gerek yokVelev ki öyleyim bu seni niye sevindirdi ve göz kırpan emoji nedir Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?