Durduk yere neden böyle?

Burda uzun süre vakit geçirince her üyeyi biçok konusuyla beraber değerlendiriyorsun bu kötü birşey değil ki ,saçma sapan bi evlilikteki bir sorunu ayrı değerlendiriyoruz gelecek vadeden evlilikteki sorunu ayrı. Bir insanı geçmişiyle değerlendirmek gibi birşey bu.

Birçok üyeyi önceki konularıyla hatırlıyorsak bu kabahat mi? Sık hata yapıyorsa yanlışta ısrar ediyorsa,birçok insanla benzer sıkıntısı varsa,bunu tespit edince niye stalker damgası yiyoruz anlamıyorum. Bunu kabahat olarak algılayanın demek ki totosu fazla kakalı der güler geçerim valla 😎🤓

Benım de böyle bir arkadasım var hatta az önce burdan bir arkadasımla hakkında konustuk, bende ondan akıl istedim.
Bu modellerin en kotu tarafi, sebep sorduğunda bisey olmadigini söylemeleri.
Ve aradıgında cok tatlı davranmaları.
Ama iste tanıdıgın ıcın sen hissedıyosun bıseylerın yolunda gitmediğini.
O huzursuzluk bende de var.
Yardım ıstedıgınde etme sende yardım.
Mesela ben ararsa acmayacagım. Artık o her ıstedıgınde musaıt olmamaya karar verdim.
Otuz kırk dk ilgi alanıma girmeyen sırf o seviyor diye anlattigi oturup dinlediğim şeyleri artık dınlemeyecegım.
Boylece tuhaflık hıssettıgım de rahatsız olmayacağım ve bu sure sonra tuhaflıkta hıssetmeyecegım.

Sende artık sadece ' sen' ıstedıgınde Konus gorus. Ona özel o istiyor diye vakit ayırma.

Benım de böyle bir arkadasım var hatta az önce burdan bir arkadasımla hakkında konustuk, bende ondan akıl istedim.
Bu modellerin en kotu tarafi, sebep sorduğunda bisey olmadigini söylemeleri.
Ve aradıgında cok tatlı davranmaları.
Ama iste tanıdıgın ıcın sen hissedıyosun bıseylerın yolunda gitmediğini.
O huzursuzluk bende de var.
Yardım ıstedıgınde etme sende yardım.
Mesela ben ararsa acmayacagım. Artık o her ıstedıgınde musaıt olmamaya karar verdim.
Otuz kırk dk ilgi alanıma girmeyen sırf o seviyor diye anlattigi oturup dinlediğim şeyleri artık dınlemeyecegım.
Boylece tuhaflık hıssettıgım de rahatsız olmayacağım ve bu sure sonra tuhaflıkta hıssetmeyecegım.

Sende artık sadece ' sen' ıstedıgınde Konus gorus. Ona özel o istiyor diye vakit ayırma.
Evvvet aynen öyle dediğiniz gibi. Sorduğumda bir şey olmadığını söylüyor ama var bir şey çok belli. Bir iki kere işi düşünce yazdı geçiştirdim. Hayret ediyorum ortada bir şey yokken böyle davranan insanlara

çok basit, duymak istediği şeyleri söylemediğiniz için kıskanç ve kötü arkadaş oldunuz.

Arkadaşınızın hoşlandığı çocukla alakalı konudan bahsettiğinize göre bununla alakalı olabileceğini düşünüyorsunuz sanırım. Bir süre bekleyin, belki arkadaşınız açıklar ne olduğunu. Baktınız açıklamıyor kendiniz sorarsınız nedir bu kaç gündür böyle diye.

Arkadaşınızın hoşlandığı çocukla alakalı konudan bahsettiğinize göre bununla alakalı olabileceğini düşünüyorsunuz sanırım. Bir süre bekleyin, belki arkadaşınız açıklar ne olduğunu. Baktınız açıklamıyor kendiniz sorarsınız nedir bu kaç gündür böyle diye.
Benden hoşlandığını ima etmedim sanırım yanlış anlaşıldı. Son günlerde olan tek olağanüstü durum buydu o sebeple yazdım.

Benden hoşlandığını ima etmedim sanırım yanlış anlaşıldı. Son günlerde olan tek olağanüstü durum buydu o sebeple yazdım.
Yok sizden hoşlandığını ben de düşünmedim zaten. Sadece sizin konuyla alakalı olumsuz yorumlarınızı duymak istemediği için sizden kaçınıyor olabilir. Veya onaylamayacağınızı düşündüğü bazı durumlar olduğu için olabilir. Belki bambaşka sebepleri de olabilir, şu aşamada tahmin etmek yanlış oluyor. Belki ortak arkadaşlarınıza danışabilirsiniz?

Back
X