Duri'nin Çeyizleri...

iyi günlerde kullan çok kaliteli az ve öz olmuş sana ir tavsiye pasta seti al yada kendin bir set oluştur çünkü tabak çanaklar makinaya girince ihtiyacın olucak tekli olanlardan da albilirsin,ayrıca bornoz takımından bende istiyorum ama bulmadım :(

iyi günlerde kullan çok kaliteli az ve öz olmuş sana ir tavsiye pasta seti al yada kendin bir set oluştur çünkü tabak çanaklar makinaya girince ihtiyacın olucak tekli olanlardan da albilirsin,ayrıca bornoz takımından bende istiyorum ama bulmadım :(

canım teşekkür ederim daha inan çok var annem hep kızıyor artık alma 2 tane kız evlendırırım bu çeyizlerle ben diyor :)) ama hep kolileyip kaldırdığımız için resimlerini ekleyemiyorum ama dediğim gibi ara ara eklicem.Pasta setim var ,3 tane günlük kullanım yemek takımım 3 tane ayrı ayrı 12 kişilik yemek takımım var.Bornoz takımını internetten sipariş edebilirsin canım var bikaç yerde görmüştüm.

Arkadaşlar bu arada Bernardo 'dan bu kahvaltı takımını begendım mayıs ayında gelecek dediler.Şimdiden ayırttım çabuk bitiyor diye ilgilenenler varsa Bernardo mağazasını arayıp numaralarını bıraksınlar yoksa kalmıyor haberiniz olsun.
Bernardo Romance Kahvaltı Takımı Eki Görüntüle 366554

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.Arzum bukayı almadan önce çok fazla seçenek inceledim ama iyon teknolojisinin olması,sıcak havanın yanında soğuk hava üfleme özelliğinin olması,ekranından yönetebilmen,2000 W olması vs.tercih sebebimdi.İyon hariç diğer (bazı) özellikler hemen hemen her makinada var ama kullanım kolaylığı bakımından magazada bizzat deneyerek gördüm çok güzel bir ürün tavsiye ederim.En uygun fiyatta Evkur'da bu arada bilgin olsun canım.

Teşekkür ederim tatlımm :16: Evkur izmirde yok ya da ben karşılaşmadımm.. Aklımda bu bukaa vardı zatenn ama diğer markalarda iyon hariç diğer özellikler mevcut fiyatları hemen hemen aynı olunca kafam karışıyoo.. En iyisi buka almalıı karar vermişken :32:

Teşekkür ederim tatlımm :16: Evkur izmirde yok ya da ben karşılaşmadımm.. Aklımda bu bukaa vardı zatenn ama diğer markalarda iyon hariç diğer özellikler mevcut fiyatları hemen hemen aynı olunca kafam karışıyoo.. En iyisi buka almalıı karar vermişken :32:

Ne demek tatlım evet al bence pişman olmazsın canım.Ama mağazada denemek istediğini söyle israrla.Başka konularda da aklına takılan şeyler olursa sorabilirsin.

çokk güzelmiş çeyizlerin bayıldımm
iyi günlerde kullan canım

hepsi çok güzel canım güle güle kullan ;) ben de nevresimlerimin tamamını english home'dan düzdüm. renkleri desenleri sanki ben seninim diyordu :))) ayrıca bambu nevresim takımları da aldım ordan. düz renk, baskısız. satıcı kız günlük kullanıma da uygun olduğunu söyledi. bakalım inşallah dediği gibidir. ayrıca yünlü yorganları da çok güzel. ihtiyacın varsa öneririm.ayrıca ihlas temizlik robotumuz da aynı :))

üç tane 12 kişilik yemek takımı çok değil mi canım? günlükleri anlıyorum da misafir için mi diğerleri? annen üç kız evlendiririm bunlarla derken haksız değil sanki :))) mutlulukla aşkla kullan canım hepsini çok beğendim.

güle güle kullan canım herşeyin çok güzel çok zevkli seçimler yapmışsın :)

maşaallah hepsi çok güzel inş güzel günlerde ağız tadıyla kullanırsın

maşaallah hepsi çok güzel inş güzel günlerde ağız tadıyla kullanırsın :)

Mrb canım aldıkların çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... Bu arada aldıklarının çoğu benim çeyizimde de var aynı zevklere sahipmişiz :))

Back
X