Durum biraz özel

Ya lutfen burdan yada ozelden bana aciklar misiniz. Yada bi ismi varsa paylasir misiniz. Lutfen. Cok tesekkur ederim.
Affefersiniz parmağıyla sadece bir noktaya baskı uyguluyor yani düşünüldüğü gibi popo deligiyle alakası yok. Erken boşalmayı önleyici egzersizler diye girin google. Ayrıca dr tavsiyesi hareketler arkadaşlar neden hayal dünyanızın derinliklerine indiniz anlamadım...

Keşke konuyla ilgili bilgisi olmayan arkadaşlar konu sahibini tedirgin edip eşiyle ilgili farklı düşüncelere sevk edecek yorumlar yapmasalar.

Konu sahipleri de bu tip çok özel ve yanlış anlaşılmaya müsait konuları google amcaya sorsalar daha doğru cevaplara ulaşabilirler.
Gerçi kendisinin sayesinde epey bilgilenen oldu.

Son olarak konu sahibi arkadaşım, kocanız derdine çare aramış, aklınıza tuhaf şeyler getirip tedirgin olmayın.

erkeklerin penis ile makat arasında kalan bölgeden zevk aldıklarını okumuştum. belki orayla oynuyodur. bilemeyiz. kendisi ile konuşun, neden çekiniyorsunuz ki?

4 yıllık evlisiniz her şeyi yaşadığınız kocanız o, bunu ona sormaktan neden çekiniyorsunuz

bakın burada ne kadar cahilce ve anormal yorumlar geliyor görüyorsunuz

Eşinizin bir şekilde derdine çare aradığı belli.
Size de zaten bunu "egzersizler uyguluyorum" diyerek belirtmiş.
Bunu eşiniz ile konuşmanız, kafanızdaki soru işaretlerini kaldıracaktır.
Biz bilemeyiz ki eşinizin ne amaçla neyi neden yaptığını, bunu direkt kendisine sorun.

Gereksiz yere de kendinizi evhamlandırmayın.
Google'da da araştırın, bir bakın derim.

Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama birine anlatmazsam kafayı yiyeceğim. Acik acik yazmak zorunda oldugum icin hepinizden ozur diliyorum ama anlatmak akil almak zorundayim.

Esimle iliskiye girerken eli arkasina gitti. Basta anlamadim ne yaptigini. Sonra bakislar filan bi farkli gelince dikkat ettim. Kendisini tatmin ediyor gibiydi. Pozisyon degistirdikce yapti tekrarladi yani. Hatta ben donup bakinca elini onune gorebilecegim yere getirdi.

Ilk defa basima geliyor bu. Ne olur kusuruma bakmayin. Ama ne yapacagimi bilemedim. Caktirmadim ona. Ama mal gibi kaldim su an. Dusunemiyorum bile saatlerdir.
Erkeklerde G noktası anüsle testislerin arasında kalan bölümdedir, anüs bölgesine çok yakındır ;) Kendisi değil de siz uyarsanız daha iyi olabilirdi ;)

ilk defa duydum böyle bişeyi. yorumları okumasam bende adamın kendini parmakladığını sandım.böyle bişeyi neden kocana sormuyosun, ben olsam o anda sorarım napıyosun diye

Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama birine anlatmazsam kafayı yiyeceğim. Acik acik yazmak zorunda oldugum icin hepinizden ozur diliyorum ama anlatmak akil almak zorundayim.

Esimle iliskiye girerken eli arkasina gitti. Basta anlamadim ne yaptigini. Sonra bakislar filan bi farkli gelince dikkat ettim. Kendisini tatmin ediyor gibiydi. Pozisyon degistirdikce yapti tekrarladi yani. Hatta ben donup bakinca elini onune gorebilecegim yere getirdi.

Ilk defa basima geliyor bu. Ne olur kusuruma bakmayin. Ama ne yapacagimi bilemedim. Caktirmadim ona. Ama mal gibi kaldim su an. Dusunemiyorum bile saatlerdir.
Umarim yoktur öyle biseyde..

Sen yinede takibe devam et ne olur ne olmaz artik herseyi herkesten bekler olduk

Adını tam bilmiyorum ama boşalmayı engelleyen böyle bir hareket vardı araştırın isterseniz. Kendini tatmin etmek amacıyla yapsaydı bunu mutlaka farkederdiniz. Eşiniz doğru söylüyor bence

Ben de boyle dusunuyorum. Bahsi gecen hareketi ben de okumustum. Arastirmanizda yarar var.

Benim eşimdede erken boşalma sorunu var bunun için doktora gitti doktorda bu şekilde bi egzersiz önermişti şu aralar sağlık sorunlarından dolayı ilişki olmadığı için uygulayamadı yani korkmayın o araştırmıştır öğrenmiştir ondan yapıyordur

Vay arkadaş neler varmış bir yaşıma daha girmenin mutluluğunu yaşıyorum.
E bilenlerin yazdığı gibi bı yöntemse eşiniz demek ki problemi ile ilgili araştırma yapmış egzersiz olarak bu yöntemi deniyor.

Konu sahibi yorumları da okudum . Öyle yazıyorum
Bunda şok olunacak ya da üzülecek bir şey yok .
1. Eşiniz anal olarakta kendini uyarmaya çalışıyordur.
2.Erken boşalmayı önlemek için bu yola başvuruyordur .
Sex evli çiftlerde bile tabu hala :(

Daha da detaya gireceğim ama olmayacak :)
Gerçekten sorun bile değil bu takmayın kafanıza . Yani bu iş sadece bir kişi altta diğeri üstte , ya da 5-6 değişik pozisyon içine sıkışıp kalırsa herkes birbirinden sıkılır .
Papaz her gün pilav yemez.
burada ki papaz hem kadın hem erkek :)

Konu sahibi kendi konusuna yazamayacak, cok sinir bozucu he..
Onun disinda ilk kez duyuyorum boyle bi yontem, şaşkınım..

Back
X