Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affefersiniz parmağıyla sadece bir noktaya baskı uyguluyor yani düşünüldüğü gibi popo deligiyle alakası yok. Erken boşalmayı önleyici egzersizler diye girin google. Ayrıca dr tavsiyesi hareketler arkadaşlar neden hayal dünyanızın derinliklerine indiniz anlamadım...Ya lutfen burdan yada ozelden bana aciklar misiniz. Yada bi ismi varsa paylasir misiniz. Lutfen. Cok tesekkur ederim.
Erkeklerde G noktası anüsle testislerin arasında kalan bölümdedir, anüs bölgesine çok yakındırNasıl anlatacağımı bilemiyorum ama birine anlatmazsam kafayı yiyeceğim. Acik acik yazmak zorunda oldugum icin hepinizden ozur diliyorum ama anlatmak akil almak zorundayim.
Esimle iliskiye girerken eli arkasina gitti. Basta anlamadim ne yaptigini. Sonra bakislar filan bi farkli gelince dikkat ettim. Kendisini tatmin ediyor gibiydi. Pozisyon degistirdikce yapti tekrarladi yani. Hatta ben donup bakinca elini onune gorebilecegim yere getirdi.
Ilk defa basima geliyor bu. Ne olur kusuruma bakmayin. Ama ne yapacagimi bilemedim. Caktirmadim ona. Ama mal gibi kaldim su an. Dusunemiyorum bile saatlerdir.
Umarim yoktur öyle biseyde..Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama birine anlatmazsam kafayı yiyeceğim. Acik acik yazmak zorunda oldugum icin hepinizden ozur diliyorum ama anlatmak akil almak zorundayim.
Esimle iliskiye girerken eli arkasina gitti. Basta anlamadim ne yaptigini. Sonra bakislar filan bi farkli gelince dikkat ettim. Kendisini tatmin ediyor gibiydi. Pozisyon degistirdikce yapti tekrarladi yani. Hatta ben donup bakinca elini onune gorebilecegim yere getirdi.
Ilk defa basima geliyor bu. Ne olur kusuruma bakmayin. Ama ne yapacagimi bilemedim. Caktirmadim ona. Ama mal gibi kaldim su an. Dusunemiyorum bile saatlerdir.
Adını tam bilmiyorum ama boşalmayı engelleyen böyle bir hareket vardı araştırın isterseniz. Kendini tatmin etmek amacıyla yapsaydı bunu mutlaka farkederdiniz. Eşiniz doğru söylüyor bence
Konu sahibi yorumları da okudum . Öyle yazıyorumNasıl anlatacağımı bilemiyorum ama birine anlatmazsam kafayı yiyeceğim. Acik acik yazmak zorunda oldugum icin hepinizden ozur diliyorum ama anlatmak akil almak zorundayim.
Siz boşanmıyor musunuz ?Ya lutfen burdan yada ozelden bana aciklar misiniz. Yada bi ismi varsa paylasir misiniz. Lutfen. Cok tesekkur ederim.