Durum biraz özel

Ben böyle bir soru sormazdim esimle ilgili burada. Adam kendi çapında birşey yapmaya çalışmış. Ne kendini parmakladigi kaldı ne gayligi.
Erkekler penisin bitimindeki yerden zevk alirlar. Mastürbasyon sırasında da parmaklari oraya gider. Yumuşak sekilde dokunduğunda zevk alir, sert baski yaptığında boşalmayı engeller. Olay bu.

Perineye parmakla baskı boşalmayı önler.Eşiniz doğru söylemiş.

Keşke eşinizle daha detaylı ve rahatlatıcı bir şekilde konuşabilseydiniz.

Burada saçma sapan oouuww skandaaal yorumlarına maruz kalmazdınız.
Yeni bişey değil en eski ürolojik yöntemlerden biri diye okumuştum şimdi hatırlayamadığım bir yerde.
Bunun ters etki eden başka bir yöntemi de vardı.erken boşalmayı sağlayan yine perineye yapılan baskı sonucu.Ama o yöntemde baskı uygulama şeklinde değişikti sanırım.detaylı bir araştırın bence :KK66:
Aynen bende araştırmıştim ve eşime yap diye demistim hatta:KK53::KK53:

Konu sahibi panik yapacak bir durum yok....

Yazık adama ki böyle sorunlarını sizinle konuşarak çözemiyo ki bence eşler konuşmalı bu konuları yani biz çok rahat konuşuruz
Ayrıca nasıl bizim zevk noktalarımız varsa onların da var ilişkiden zevk alamıyorum deyip adamlardan daha fazla ilgi sevişme bekliyosak onlarda bizden bekliyo eşine destek ol tek başına araştırıp uyguluyo yinede şükret burda birçok bayan eşim erken boşalıyo yaa isteksiz ama kabul etmiyo diye konu açıyo senin eşin ne iyi kabul etmiş durumu ve düzeltmek için çabalıyo

Dort yillik. Erken bosalma var. Bugun antreman yapiyorum deyip durdu. Bosalmamak icin yarida kesti iliskiyi defalarca.
Ugrasiyor iste esiniz,erken boşalma sorunu varmış.
Bir takım yontemler olmadan sak diye bitecek sorun değil ki.

Eşin gay değil korkma canım.Keşke buraya yazmadan bir araştırsaydın.Senin klitorisin nasılsa erkeklerin de g noktası testisleriyle anüsün arasında bir nokta.Bu arada yorumlar felaket gerçekten

Eskiden internet yoktu, kulaktan dolma bilgilerle insanlar seks hakkında bilgi sahibi oluyordu, ama 2018 de herkesin elinin altında internet varken bile böyle yorumlar görmek üzücü.
Kadın kendi cinselliğini öğrendiği kadar erkeğinde cinselliği hakkında bilgi sahibi olmalıdır Aksi taktirde erken boşalmayı önlemek için uygulanan en etkili 2-3 teknikten biri hakkında ancak bu kadar cahilce yorumlar yapılır.

Dort yillik. Erken bosalma var. Bugun antreman yapiyorum deyip durdu. Bosalmamak icin yarida kesti iliskiyi defalarca.
Erken bosalma problemini gidermek icin bosalma ani geldiginde testisler ve anus arasindaki cizgiye baski yapildiginda bosalma hissi ertelenir, arastirirsaniz gorebilirsiniz
Esinizin antreman dedigi de bu olsa gerek

bu kadar hassas olmalık bir şey yok, ya da bunu dert edinecek bir şey yok.tatminini arttırmak istiyor iste ne var bunda uzaylı görmüş gibi davranacak.

adamcağız erken boşalma problemini çözmeye çalışıyormuş. siz sorunca da doğru cevap vermiş.
aksi olsa, tahmin ettiğiniz gibi zevk almak için parmağını sokuyor olsa bile ne olacak ki? karşılıklı bazı küçük fantazilerin zararı olmaz hem.

Erken boşalma probleminin çözümü için araştırma yapıp googlea bir cümle yazmanız yeterliydi hem sorununuzun çözümünü aramış olur hem de bilgi sahibi olurdunuz..

Back
X