- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
- Konu Sahibi April wind
-
Sadece yazışmalara tanıklık etmişiniz. Kızın hamile olduğuna dair kesin bir bilgi var mı ?
Çocukla tekrar birlikte olabilmek veya onun ilgisini yeniden çekmek için ''hamileyim'' tarzında bir yalan söylemişte olabilir..
2 sene önce , şuan da birlikte olduğun adamdan hamile kalan kız,bu durumdan hiçte rahatsız olmuşa benzemiyor..
Yani çocuk o kızı hamile bırakıp gidiyor ve kızda sanki eskiden kalma güzel anılarmış gibi ,gelip ''beni hamile bırakmıştın ve ben o çocuğu aldırdım'' tarzında muhabbetlere giriyor.. Tövbe Ya Rabbim !
Erkek arkadaşının geçmişini bilerek onunla çıkmaya başlamışsın.Yani çok çapkın biri olduğunu söylüyorsun.Erkek arkadaşın,seninle birlikte olduğu süre içerisinde o kızla muhabbet etmişse veya kızı listesine eklemiş veya listesine kabul etmişse,suçludur..
Kafanı ve kalbini rahatlatmak istiyorsan,önce karşındaki insandan bu olayların aslını dinle..
Ve sonra gereğini yap,derim
kızla ne tür bi msjlaşma geçmiş aralarında. ayrıca neden numarasını vermiş kıza, geçmiş bi mesele sonuçta. bunu sordun mu
Kız kendini bana yamalamaya çalışıyormuş diye mesaj atmış gece...
Kız yolunu çizmiş zaten. Bizimkiside ne ala hemen peşinden. Nasıl oluyorda böyle bir kıza beni tercih edebiliyor anlamış değilim .
Öncelikle yeni üye oldum. Merhaba bayanlar.
Erkek arkadaşımla 1 yıl 4 aydır beraberiz. Benden önce çapkın biri olduğunu bile bile teklifini kabul ettim. Beraberliğimiz boyunca hiç kız olayını vs. yakalamadım. Fakat 11 şubatta yanımdayken bana abuk subuk (cinsellikle ilgili) sorular sordu. Dalga geçiyor sandım kafama takmadım. Öbür gün ise şeytan dürttü face adresini ele geçirdim. Mesajları görünce şok oldum. X adında bir kızı eklemiş (kızı tanıyorum) kız buna senden 2 sene önce hamile kaldım, aldırdım demiş sohbet koyulaşınca... Devamlı olarak okuyamadım gözyaşlarım izin vermediBizim oğlanda numarasını falan vermiş konuşalım msj at demiş. 12 Şubatta ayrılmış olduk! Ayrıca şimdi bana msj atıyor barışmak istiyor. Peşimden koşuyor kısacası. Bu durumda ne yapmam gerek. O mesaj attıkça aklım karışıyor çünkü. Yardım edin bayanlarrr
O kızı tercih etmiş değil ki..
Dediğim gibi kız iki sene önceki mevzuyu,bugun dile getiriyor ve bundan çocuğu haberdar ediyor..
Eğer kız,çocuğun şuanda seninle birlikte olduğunu biliyorsa,kafa karıştırmak için böyle bir olaya kalkışmıştır..
Sonuçta bu erkek,senden öncesi elbette olmuştur.
Çocuğun tek suçu,seninle birlikte iken ve eskiden beraber olduğu bir kızı kişi listesine ekleyip veya kabul edip muhabbet etmesi olmuş..
Kız büyük ihtimalle sonradan öğrendi. Bir ara kıza çatmaya karar verdim ama sorun Benimkinde. Ekleyen o, numarasını yazan o. Hem kızla konuşmaya çalışırsam bu sefer benimki ona değer veriyorum sanacak. Akışına bıraktım. Ama hala msj atıyor seni bırakmam yazıyor
Kız büyük ihtimalle sonradan öğrendi. Bir ara kıza çatmaya karar verdim ama sorun Benimkinde. Ekleyen o, numarasını yazan o. Hem kızla konuşmaya çalışırsam bu sefer benimki ona değer veriyorum sanacak. Akışına bıraktım. Ama hala msj atıyor seni bırakmam yazıyor
Ekeyende numarasını atanda ESKi erkek arkadaşım. Onunla konuşmaya çalışırsam Alttan girer üstten çıkar eminim bundan.Ekleyen o , kabul eden erkek arkadaşın..
Numarasını yazan o , numarayı alan erkek arkadaşın.. Peki aramış mı ?
Kızla konuşacak bir durum yok ortada. Sen kızla değilde,önce bir erkek arkadaşınla konuş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?