Durum karışık yardım lazım :(

April wind

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
14.673
32.591
598
Öncelikle yeni üye oldum. Merhaba bayanlar.
Erkek arkadaşımla 1 yıl 4 aydır beraberiz. Benden önce çapkın biri olduğunu bile bile teklifini kabul ettim. Beraberliğimiz boyunca hiç kız olayını vs. yakalamadım. Fakat 11 şubatta yanımdayken bana abuk subuk (cinsellikle ilgili) sorular sordu. Dalga geçiyor sandım kafama takmadım. Öbür gün ise şeytan dürttü face adresini ele geçirdim. Mesajları görünce şok oldum. X adında bir kızı eklemiş (kızı tanıyorum) kız buna senden 2 sene önce hamile kaldım, aldırdım demiş sohbet koyulaşınca... Devamlı olarak okuyamadım gözyaşlarım izin vermedi Bizim oğlanda numarasını falan vermiş konuşalım msj at demiş. 12 Şubatta ayrılmış olduk! Ayrıca şimdi bana msj atıyor barışmak istiyor. Peşimden koşuyor kısacası. Bu durumda ne yapmam gerek. O mesaj attıkça aklım karışıyor çünkü. Yardım edin bayanlarrr

oteki kizla konu$amalri sevili gibimiydi
senden once çocuk aldirdim demesi bu anlamami geliyor?
ozur dilediyse kabul ediyor demekdir bas tekmeyi gitsin
inkar etse de konu$malardan masum olamdigi anla$iliyor gibi
heer halukarda kabul etme, sevgiliyken yapan evlenince haydi haydi yapar
aranizda sevgili adi di$inda bi bag olmadiigi için du$unmeye gerek yok bence ayrilma konusunda dogru yoldasin ...

Bu kişiyle sevgili olmaktaki maksadın hayatına renk katmaksa mesajlarını ciddiye al!!! Ama yok evlenmeye gidecek bir ilişki hayalim diyorsan arkana bile bakmadann kaçççççççç

Sadece yazışmalara tanıklık etmişiniz. Kızın hamile olduğuna dair kesin bir bilgi var mı ?

Çocukla tekrar birlikte olabilmek veya onun ilgisini yeniden çekmek için ''hamileyim'' tarzında bir yalan söylemişte olabilir..

2 sene önce , şuan da birlikte olduğun adamdan hamile kalan kız,bu durumdan hiçte rahatsız olmuşa benzemiyor..
Yani çocuk o kızı hamile bırakıp gidiyor ve kızda sanki eskiden kalma güzel anılarmış gibi ,gelip ''beni hamile bırakmıştın ve ben o çocuğu aldırdım'' tarzında muhabbetlere giriyor.. Tövbe Ya Rabbim !

Erkek arkadaşının geçmişini bilerek onunla çıkmaya başlamışsın.Yani çok çapkın biri olduğunu söylüyorsun.Erkek arkadaşın,seninle birlikte olduğu süre içerisinde o kızla muhabbet etmişse veya kızı listesine eklemiş veya listesine kabul etmişse,suçludur..

Kafanı ve kalbini rahatlatmak istiyorsan,önce karşındaki insandan bu olayların aslını dinle..
Ve sonra gereğini yap,derim

Çapkın olduğu bilinen,
Saçma bir şekilde cinsellikten muhabbet açan,
Face'de kızlarla mesajlaşan,
Ve bir kıza numarasını verip konuşalım diyen bir sevgili
He birde senden çocuk aldırdım diyen bir kız...
Ve siz hala ben ne yapmalıyım mı diyorsunuz?
Bakın ben size maddeledim durumunuzu sizce ne yapmalısınız?

sevgili gibi değildi.
Zaten böyle birşey olduğunu biliyordum. Benden öncesi dedim, kendine çeki düzen verdi dedim ama yok. En çok bana koyan bana onunla ilgili soruları dolaylı yoldanda olsa bana sormuş olması, erkek arkadaşımın onunla konuşmak istemesi. Ah bu erkekler yok mu

kızla ne tür bi msjlaşma geçmiş aralarında. ayrıca neden numarasını vermiş kıza, geçmiş bi mesele sonuçta. bunu sordun mu

madem çapkın biri keşke hiç başlayıp üzülmeseydin
aldatıp aldatmadığını bilmiyorum ama madem bi geçmişleri var neden hala facete birbirlerini ekleme gereği duyuyolar
kız pat diye de çocuk aldırdım dememiştir mutlaka konuşmuşlardır
hatta seninki cinsellik yaşamak için onunla görüşmek bile isticekti belki senden yüz bulamayınca
bence masum değil
ben olsam bitirirdim heralde

bide üstelik dolaylı yoldan soru sordu diyosun
ne öğrenmek istiyodu ki

Son düzenleme:
ayrıca şu face şifrelerini nasıl kırıyorsunuz ya ben de bi becerebilsem keşke. lütfen yardımmm

Kız kendini bana yamalamaya çalışıyormuş diye mesaj atmış gece...
Kız yolunu çizmiş zaten. Bizimkiside ne ala hemen peşinden. Nasıl oluyorda böyle bir kıza beni tercih edebiliyor anlamış değilim .

2 sene önce olmuş bir olay olsa bile erkek arkadaşının o kızla tekrar görüşmesi pekte iç açıcı bir durum değil. Bence erkek arkadaşın vurdumduymaz biri kendi çocugundan haberi yok masum bir bebegin yasak ilişki sebebiyle katledilmesine karşıyım. Sonuç olarak iyi ki ayrılmışsın sakın barışma başına dert alma derim.

kızla ne tür bi msjlaşma geçmiş aralarında. ayrıca neden numarasını vermiş kıza, geçmiş bi mesele sonuçta. bunu sordun mu

Kız hamile kaldım deyince buda telaşlanıyor numarasını veriyor. Okuduğumdan anladığım bu yani..
Bu olay ben yokken 15 tatil zamanı oluyor. Kız ise İzmir'de.

ben yanli$ anlami$im seninkinden mi aldirmi$ çocugu yani
sendemi bizemi soruyorsun napacagini
bi çocukda sen yap o zaman:)

kusura bakmada nerden buluyonuz boyle denyolari çok merak diyorum , erkek kitligi var sankiii

Kız kendini bana yamalamaya çalışıyormuş diye mesaj atmış gece...
Kız yolunu çizmiş zaten. Bizimkiside ne ala hemen peşinden. Nasıl oluyorda böyle bir kıza beni tercih edebiliyor anlamış değilim .

O kızı tercih etmiş değil ki..
Dediğim gibi kız iki sene önceki mevzuyu,bugun dile getiriyor ve bundan çocuğu haberdar ediyor..
Eğer kız,çocuğun şuanda seninle birlikte olduğunu biliyorsa,kafa karıştırmak için böyle bir olaya kalkışmıştır..

Sonuçta bu erkek,senden öncesi elbette olmuştur.
Çocuğun tek suçu,seninle birlikte iken ve eskiden beraber olduğu bir kızı kişi listesine ekleyip veya kabul edip muhabbet etmesi olmuş..

vlla canım durum karışmş cidden aama şöyle bişey var empati yapmak lazım sen bi erkeğe gidip ne olursa olsun eşşek gibi sevsende afedersin hamile kaldm senden demezsin diyemezsin bence sen bu mesajları değerlendir bu kişiyle ciddi düşünüyorsan kendne hiç zarar vermeden mantığınla hareket ederk düşün senin hayatın söz konusu neeticede hadi yarın evlendin bununla diyelim bu mesaj her zaman gözünün önünde olacak bence...Ki bence Allah ın sevgili kuluymuşsun ki sana böyle bir şeyi göstermiş diye düşünüyorum hatanın ve zararın neresinden dönersen kardır...Maalesef bazen çook ama çok sevmekte yetmiyorr duyguların seni yanıltsa dahi mantığınla bu yola başkoy derim...Sen birlikte aynı yastığa baş koyduğun adamın sadece senin olduğunu bilmek istersin bu durum senin ileriki yaşantınıda etkiler o yüzden çok dikkat etmelisin bi anlık duyguna yenik düşüp bence her şeye göz yumma ya da bunlara gelemem ben onu bırakamam vs diyorsanda bu durumu çok iyi araştırmalısın bence basit bir şey değil çünkü... İnşallah bir an önce mutluluğa varırsın canım sıkma canını...

Kız büyük ihtimalle sonradan öğrendi. Bir ara kıza çatmaya karar verdim ama sorun Benimkinde. Ekleyen o, numarasını yazan o. Hem kızla konuşmaya çalışırsam bu sefer benimki ona değer veriyorum sanacak. Akışına bıraktım. Ama hala msj atıyor seni bırakmam yazıyor

Ekleyen o , kabul eden erkek arkadaşın..

Numarasını yazan o , numarayı alan erkek arkadaşın.. Peki aramış mı ?

Kızla konuşacak bir durum yok ortada. Sen kızla değilde,önce bir erkek arkadaşınla konuş ..

evet yine msj atmış;
Buluşalım mı? Tarçın'ı gezdirelim(köpeğimiz var). Sadece son kez bir daha karşına çıkmam < yazmış.
İŞin içinden çıkamıyorum.

sen ne düşünüyosun asıl
niyetin biraz süründürüp affetmek mi yoksa bitirmek mi
biz burda konuşuruz sonra sen bildiğini yaparsın zaten

Ekeyende numarasını atanda ESKi erkek arkadaşım. Onunla konuşmaya çalışırsam Alttan girer üstten çıkar eminim bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…