Durum karışık yardım lazım :(

:) Nasıl tercih edebiliyor söyleyeyim mi? Çünkü seninle yaşayamadıklarını ondan görebilir ha bir de sen olayı çakmazsan oh kebap. Hem senden olmaz hem de zevk sefa yaşar götürür işi. Zaten sevgilisi olan erkekle o şekilde mesajlaşan kız da ciddiyet istemez ondan. Sıkılınca ondan yine seni elinin altında tutar işte. O kadar çok kişinin başına geldi ki bu durum bu forumda... Benim de geldi. Sevgilimin ayrıyken dönmemi isterkenki açıklaması şuydu "Seni elimde tutmak için uğraşmam lazım ama kolay kız güzel oluyor, gel diyorsun geliyor git diyorsun gidiyor. Tamam seninle bir ömür boyu olmak isterim ama gençliğimi yaşamak istiyorum demişti." Pes demiştim. Sen bulursun ömür geçirecek kızı bundan sonra. Bence şimdi senin de yapman gereken şey bu. Dışarda ömür geçirecek adamlar var. Ben hiç karşılaşmadım ama var diyorlar... Söyleyenlerin yalancısıyım. Bulursak da bizi severlerse ne ala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…