Durum karışık yardım lazım :(

bununla evlenrsen bu tür olayları yaşayacaksın. yani sanaldan aldatılırsın gibime geliyor

Kız hamile kaldım deyince buda telaşlanıyor numarasını veriyor. Okuduğumdan anladığım bu yani..
Bu olay ben yokken 15 tatil zamanı oluyor. Kız ise İzmir'de.
ıyıde hamıle kalmıs bıle olsa eskıden olmus olan bı durum sımdı neden heyecanlanıyo bu cocuk ta numarasnı verıyor anlamadım demekkı yakın zamanda bırseyler yasadılar

Son düzenleyen: Moderatör:
sen ne düşünüyosun asıl
niyetin biraz süründürüp affetmek mi yoksa bitirmek mi
biz burda konuşuruz sonra sen bildiğini yaparsın zaten

Şuan mantıklı karar veremediğim için konu açmış bulunuyorum :/
Bildiğimi yapmak gibi bir şeyim yok. Ama eskiden olmuş bir hatadır denilirse durum değişebilir.

Ekeyende numarasını atanda ESKi erkek arkadaşım. Onunla konuşmaya çalışırsam Alttan girer üstten çıkar eminim bundan.

Oov pardon. Demek erkek arkadaşın..

Kuzu kafan niye karışıyor.Bitir gitsin..

Allah karşına düzgün insanları çıkarsın

ıyıde hamıle kalmıs bıle olsa eskıden olmus olan bı durum sımdı neden heyecanlanıyo bu cocuk ta numarasnı verıyor anlamadım demekkı yakın zamanda bırseyler yasadılar

Bilemiyorum. Doğru mudur diye meraklandı heralde... Banada bu şeylerle ilgili sorular sormuştu.

bence de yakın zamanda yaşanmış birşey olabilir
biraz düşününce şüpheli buldum durumu

bence de yakın zamanda yaşanmış birşey olabilir
biraz düşününce şüpheli buldum durumu

Olamaz kız İzmir'de. Burası nanelediği için oraya kaçmış durumda. Kız tekin değil yani. Herneyse karara varmış bulunuyorum.

Hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim hanımlar.
Barışmıyorum, aklımı çelmesine izin vermiyorum. Görmediğim yanlarıda gördüm sayenizde hepinize teşekkürler. :)

Hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim hanımlar.
Barışmıyorum, aklımı çelmesine izin vermiyorum. Görmediğim yanlarıda gördüm sayenizde hepinize teşekkürler. :)

bence iyi yaparsın
çünkü artık ona güvenemezsin sanmıyorum
şimdi o ne senaryolar yazmıştır aklını çelmesine izin verme

bana kendi başımdan geçen bi olayı hatırlattın.eski nişanlım çok çapkındı.bunu kendisi söylemişti.sonra benim güvenmem için bana msn şifresini verdi.salak gibi bi kere bile girmedim ilk 6 ay.sonra bi dank etti girdim maillerine baktım.2 3 ay öncesinden kalan mailler var.bikaç kızla sanal aşk yaşamışlar sanal cinsellik de var işin içinde.reelden de emin değilim,olmuş da olabilr olmamış da.gösterdim mailleri.bu olay olduğunda sevgiliydik.aynen şöyle dedi:''ben onlarla yazışırken seninle ciddi olabileceğimi bilmiyordum,senin de amacının gün geçirmek olduğunu sandım çünkü eski sevgililerimin amacı buydu.'' tabi ben salak hup yuttum bunu.tamam ya olabilir zaten evlilikten söz ettiğimiz tarihten sonra yok öyle şeyler dedim kendi kendime.devam ettik.1 sene sevgili,bi sene sözlü,bi sene de nişanlı kaldık.bu arada bende msn ve face şifresi var ama özel hayata saygı salaklığı devam ediyor bende. neyse derken nikaha 17 gün var.şeytan sen dürt. la havle dedim gitmedi.bi daha dedim gitmedi.ben de en son girdim msnine hiç bişi yok.facede de yok.sonra msne maillere bakmaya girdim.anam ne göreyim alternatif msn adresi var :S ben şok...öncesinde var mıydı hiç dikkat etmemiştim.aradım dedim böle böle.eski msnim uzun zamandır kullanmıyorum dedi.şifresi ne dedi.hatırlamıyorum dedi.ne zamandır kullanmıyorsun dedim 3 4 senedir dedi.bak ben şifresini kırar bakarım,girdiğini görürüm bu seni oyarım dedim.hacker kuzene verdik adresi kırdı şifreyi verdi yeni şifreyi ama abla girme bence boş ver dedi.iyice bitlendim.bi girdim mail tarihlerine baktım önce daha 4 5 ay öncesinin tarihleri var.ulan dedim ben seni nasıl dövsem.şeytan iş başında yine dürtüldüm. mailleri okuyayım dedim.benim duymadığım aşk kelimecikleri havada...reelde de buluşma var mı bilmiyorum.yine aynı durum.sonuç:nikaha 16 gün kala atılan nişan.

arkadaşım benden sana tavsiye:ben salak oldum sen de olma.erkek mi yok?ha diyosan ki ben boynuzla da mutlu olurum seçim senin.kararın nolursa olsun mutluluklar

Olmaya niyetim yok zaten. Huylu huyundan vazgeçmez. Aklımda şüphe kalmadı barışıp/barışmamak adına. Bitti kesin olarak. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın içine oturuyor insanın

Şuan mantıklı karar veremediğim için konu açmış bulunuyorum :/
Bildiğimi yapmak gibi bir şeyim yok. Ama eskiden olmuş bir hatadır denilirse durum değişebilir.

hata mata yok.hadi kız hamile kaldı adam da küçüktü anlamadılar.eeeeee senin salak yine gitmiş bulmuş kızı eklemiş bi de numarasını vermiş.efendi adam olsa yatıp kalkıp gitmez zaten.2 sene sonra öğrenmez hamileliği.hadi gitti.hayatında sen varsın.seni severken -öyle diyormuş ya- niye tekin olmayan o kızı bi daha eklemiş.niye numarasını vermiş?saflık yapma!!!

Durumun farkındayım bitti gitti artık. Barışma gibi bir durum olamaz.

kusura bakma azcık sert çıkışmış olabilirim.ama canı yanmış biri olarak uyarmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…