Durum Karışık

hellomelo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
4
0
1
30
Merhaba kizlarr. Size durumu ozetleyeyim. Birini çok sevdim. Okulda aynı bölümdeyiz ve sadece haftada 1 tane ortak dersimiz var ortak dersin olduğu gün çok heyecanlanirdim sırf beni fark etsin begensin diye güzel giyinmeye çalışırdim bunların sonuçsuz olduğunu gorunce instagramdan istek gönderdim ve kabul etti o da bana istek gönderdi. Fotoğrafları karşılıklı olarak beğenmeye başladık daha sonra ben onun sevdiği biri olduğunu duydum ve onu instagramdan engelledim.çünkü sevdiği biri olduğunu bile bile her akşam onun resmine bakarak kendimi üzmek istemedim. 2 ay geçtikten sonra kendisi istek attı ve ilk iş resimlerimi beğendi. Engellediğim halde beni eklenmesine bir anlam veremedim yani beni alaya aliyor olabilir mi. Sizin fikriniz ne çok merak ettim

sevdiği biri olduğundan eminseniz bence arkanıza bakmadan kaçın... sevdiği(!) biri varken başka kızların takibinde olan bir adama ne kadar güvenilir acaba...:KK11:

Merhaba kizlarr. Size durumu ozetleyeyim. Birini çok sevdim. Okulda aynı bölümdeyiz ve sadece haftada 1 tane ortak dersimiz var ortak dersin olduğu gün çok heyecanlanirdim sırf beni fark etsin begensin diye güzel giyinmeye çalışırdim bunların sonuçsuz olduğunu gorunce instagramdan istek gönderdim ve kabul etti o da bana istek gönderdi. Fotoğrafları karşılıklı olarak beğenmeye başladık daha sonra ben onun sevdiği biri olduğunu duydum ve onu instagramdan engelledim.çünkü sevdiği biri olduğunu bile bile her akşam onun resmine bakarak kendimi üzmek istemedim. 2 ay geçtikten sonra kendisi istek attı ve ilk iş resimlerimi beğendi. Engellediğim halde beni eklenmesine bir anlam veremedim yani beni alaya aliyor olabilir mi. Sizin fikriniz ne çok merak ettim

Durum karışık değil hatta ortada bir durum yok.

Eklediniz, engellediniz, sonra o sizi ekledi, vs.

Ben bundan ne sevgi ne alay anlamı çıkardım ve sizin bunu düşünmenizi de ilginç buldum.

Bu bakış açısıyla başkasıyla da sağlıklı bir ilişkiniz olmaz.

Olayları akışına, ilişkisi olan çocukları sevgililerine bırakın.

2 ay öncesi dönemde emindim. Ama şimdi öyle bir dusuncem yok. Şuan ki genel tavrı konuşmak isteyip de konuşamıyor gibi.

Bende senin adamı engellemene bir anlam veremedim.Sonuçta ekli oldugu sure icinde sadece fotograflarini begenmis sana yazmamş bile.Kaldı ki o bu süre zarfnda senin ona ilgin oldugunu biliyor muydu? Sonucta fotografını begenen herkes ondan hoslanıyor diye bisey yok.

Neden kulaktan dolma sözlerle oğlanı engelledin ki kusura bakma ama çocukça davranmissin

Sevdiği var mı yok mu iyice emin olun ve engelleyip durmayın. Bekleyin.. Derim ben :)

Sevdigi mi varmis sevgilisi mi? Sen de triplere girmissin kendince komik olmus. Napsaydı platonik mi takilsaydi hep? Tabii ki birileriyle ilgilenecek

ya sevdıgı kızla ayrıldı ee sende begenıyodun onu oda bunun farkındaydı... kızla ayrılınca da sana donus yaptı

Durum karışık değil hatta ortada bir durum yok.

Eklediniz, engellediniz, sonra o sizi ekledi, vs.

Ben bundan ne sevgi ne alay anlamı çıkardım ve sizin bunu düşünmenizi de ilginç buldum.

Bu bakış açısıyla başkasıyla da sağlıklı bir ilişkiniz olmaz.

Olayları akışına, ilişkisi olan çocukları sevgililerine bırakın.

Sağol alıntı için arkadaşım :KK66:
Konu sahibimin ergen olduğu konuyu silmesinden de belli zaten, banlanacak yazık

Yeni üye kardeşim hem banlanıcaksın hemde konun geri gelicek konuları Kafanıza göre silemiyorsunuz konu açmadan kuralları okusanız keşke

Back
X