• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum karıştı

Evliligime bu kadar disardan mudahale olsa ben delirirdim heralde. Neden sadece kari ve koca halletmiyorlar? Cok garip iliskiyi kac kisi yasiyosunuz?
Müdahale edilmesini ben istemedim ki, sadece iletişim kurmak istedi arkadaşım o kadar. Ayrıca ben eşinin bizim bilmemizi yadırgayacağını sanmıyorum samimiyetiniz iyidir.

Müdahale edilmesini ben istemedim ki, sadece iletişim kurmak istedi arkadaşım o kadar. Ayrıca ben eşinin bizim bilmemizi yadırgayacağını sanmıyorum samimiyetiniz iyidir.

Istediginiz kadar samimi olun bence bu cok cirkin. Evlilik 3 4 5 kisi yasanmaz. 2 kisi yasanir. O zaman her samimi oldugumuzu iliskimize dahil edelim. Bence fazla cirkin bi davranis.

Ya aslında doğru diyorsunuz farkındayım hiç müdahil bile olmak istemezdim ama.. :KK43:

Olmayin gercekten. Siz de kimseyi dahil etmeyin. Evlilik mahremimizdir. Ne gerek var baska kisilere. Bundan sonrasini aralarinda halletsinler siz kariamayin bence.

Karı koca arasındaki olaylara dahil olmak ve müdahale etmek ne kadar doğru acaba? Koca koca insanlar çözemiyorlar mi sorunlarını, özelini millete anlat sonra nasıl bir cesaretse eşine söyle ee sonra sinirlenince de ben ne yapacağım? Bir erkek için tokat yemek ne kadar onur kırıcı bir şeyse bunu başkasının bilmesi daha da onur kırıcı bir şey. Siz lütfen uzak durun konudan arkadaşınız da yediği halti düzeltsin bir şekilde yapacak bir şey yok yani

Merak ettim, olay neydi? Kiz tam hangi özel olan şeyleri anlatti?

Ve bence artik siz müdahil olmayin olaylara. Mesela şimdide kizi yatiştirabilir ve asla eşini aramayabilirdiniz.

Artik kendi sorunlarini kendi çözsünler. Hakemcilik oynamayin.

Back
X