Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durum da sona al diye engel yeri var görmek istemeyen engellerBen de bir ara kendimce gerekli gördüğüm veya hoşuma giden şeyleri vs paylaşıyordum WhatsApptan. Aynı sizin gibi 'whatsappta durum paylaşan mi kaldı yeaa' tarzında yorum yapan tanıdıklarım vardıÇok saçma bir eleştiri. Rahatsız olan insan, WhatsAppta durum paylaşımını gereksiz gören insan girip benim durumuma bakmasın o zaman? Basit değil mi?
Not: cool değilim![]()
Sosyal medyada sürekli kendi veya çocuklarının fotoğrafını paylaşan herkes itici geliyor...mrb kızlar, wp da sık sık durum paylaşan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
yani bana biraz itici geliyor. genelde yararlı bilgiler tarzında, sağlık, sosyal yararlı bilgiler vs paylaşıyor. kendisiyle ilgili değil
yani cool erkekler bunu yapmıyor gibi geliyor bana? yanılıyor muyum
ha bi de erkek olarak belirtmemin sebebi hadi bayanlar daha duygusal falan durum paylaşması bana abes gelmiyor ama erkeklerde daha çok geliyor.
Neden itici geldi ki..dileyen herkes istediğini paylaşabilir erkek veya kadın ne farkeder..hem yararlı bilgiler paylaşıyormus..sonuç olarak herkes istediğini paylaşır..bana gayet normal ve doğal geldimrb kızlar, wp da sık sık durum paylaşan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
yani bana biraz itici geliyor. genelde yararlı bilgiler tarzında, sağlık, sosyal yararlı bilgiler vs paylaşıyor. kendisiyle ilgili değil
yani cool erkekler bunu yapmıyor gibi geliyor bana? yanılıyor muyum
ha bi de erkek olarak belirtmemin sebebi hadi bayanlar daha duygusal falan durum paylaşması bana abes gelmiyor ama erkeklerde daha çok geliyor.