Durumlar karışık!!!

aslında cok mantıklısın ama sanırım şu son cümleden dolayı,biraz ilgi görmek istiyorsun o da böyle davranınca yanlış yaptığının da farkında olarak kapıldım gidiyorum modunda bırakıyosun kendni :) ama yazdıklarından da anlaşılacağı gibi bu seni geçici olarak oyalıyor ama o derdinden kaçarken bu defa vicdanına yakalanıyorsun başka bir yerden kendni yaralıyorsun..)) böylelerinden uzak durmalı senin gibilerrrrrrrrr :)))))))

son cümlende ironi falan mı vardı artık kararımı verdim napalım olması gereken buydu hayat devam ediyo her şekilde

hayır senin son cümlende mutlu olmaya ihtiyacım olduğu bir dönem diye bahsettiğin için öyle dedim

derdime ortak oldun o kadar uzun uzun yazdım hepsine cevap verdin gerçekten çok ihtiyacım vardı buna. bunu içtenlikle söylüyorum Allah senden razı olsun bu arada yaşını merak ediyorum özel olmazsa tabi :)

Rica ederim canım.Anlıyorum ben seni,insana bazen hiç tanımıyor olsa da başka bayan arkadaşlardan fikir almak ya da onlarla dertleşmek iyi geliyor.Yaşım,sence kaç yaşındayım? :) Yani fiziki anlamda görmedin elbette ama yazım tarzımdan kaç olduğumu hissettin?

çok iyi soru :) 28 olabilir artık büyük söylediysem de alınmazsın görmedim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…