Durumlar karışık!!!

aslında cok mantıklısın ama sanırım şu son cümleden dolayı,biraz ilgi görmek istiyorsun o da böyle davranınca yanlış yaptığının da farkında olarak kapıldım gidiyorum modunda bırakıyosun kendni :) ama yazdıklarından da anlaşılacağı gibi bu seni geçici olarak oyalıyor ama o derdinden kaçarken bu defa vicdanına yakalanıyorsun başka bir yerden kendni yaralıyorsun..)) böylelerinden uzak durmalı senin gibilerrrrrrrrr :)))))))

son cümlende ironi falan mı vardı artık kararımı verdim napalım olması gereken buydu hayat devam ediyo her şekilde

derdime ortak oldun o kadar uzun uzun yazdım hepsine cevap verdin gerçekten çok ihtiyacım vardı buna. bunu içtenlikle söylüyorum Allah senden razı olsun bu arada yaşını merak ediyorum özel olmazsa tabi :)

Rica ederim canım.Anlıyorum ben seni,insana bazen hiç tanımıyor olsa da başka bayan arkadaşlardan fikir almak ya da onlarla dertleşmek iyi geliyor.Yaşım,sence kaç yaşındayım? :) Yani fiziki anlamda görmedin elbette ama yazım tarzımdan kaç olduğumu hissettin?

çok iyi soru :) 28 olabilir artık büyük söylediysem de alınmazsın görmedim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…