şimdi hikayede bir erkek var ve onun çok yakın arkadaşı olan bir genç kız var. bunların arasından su sızmıyor ve 3 senelik arkadaşlar. sonra kız bu çocuğun kendisini sevdiğini anlıyo ve cocuk da itiraf ediyo. çünkü çocuk şakadan da olsa kıza sürekli evlenme teklifleri ediyo ve sonra şakaya vuruyo. ama bu sırada da başka bi kızla çıkmak için kıza yakınlaşmaya çalışıyo. sonra bu kızla çıkmaya başlıyo ama o sıralar da çocuk yakın arkadaşı olan kıza ondan hoşlandığını itiraf ediyo ve kız da ona karşı boş olmadığını hissediyo. ama bi yandan da çocuk ve 2. kız hala sevgili 2 ay olmuş. ama cçuk yakın arkadasıyla arasına hiç mesafe koymuyor ve yine arada da olsa onunla yakın ve özel şeyler konusuyo. yakın arkadaş olan kız da sonunda çocuğa tekrar açılıyo sen bana teklif etseydin ben evet derdim ve hala fikrim aynı yönde diyo. esas oğlanın da cevabı şöyle:
çok güzelsin çok tatlısın artık senden hoşlanmıyom ama seni çok seviyorum ve sana çok değer veriyoeum diyor. başlarda kızı sevmiyodum ama şimdi seviyorum diyor. ama bu çocukla yakın arkadaşı ayrılmak zorunda kalıyorlar mezun oldular ve farklı şehirlere gidiyorlar. ayrılırken çocuk hiç kızın gitmesini istemiyo sürekli sarılıyo gözleri doluyo. ayrıldıktan sonra seni çok özlicem senş seviyorum diye mesajlar yazıyor.
şimdi burda şuçlu olan kim magdur olan kim. LÜTFEN YARDIM EDİN. YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR. yakın arkadaş olan kız sizce yanlış mı davranıyo. esas oğlan sevgilisine ihanet mi ediyo vs.
Elimden geldiğince dikkatli okumaya çalıştım yazdıklarınızı.Doğru anlamışımdır umarım.Bence esas oğlan daha esaslı bir oğlan olamamış.Yani ortada gerçek bir aşk,sevgi varsa böyle birşey yok.Daha açık olmaya çalışayım.Sizin kafanızda belki de,uzun zaman boyunca açılamamasının,duygularını gösterememesinin ya da aşkını net olarak itiraf etmemesinin bahanesi olarak şu var:Çok yakın arkadaştık ya,reddedilmekten ve sonunda arkadaş olarak ta beni kaybetmekten korktu.Ondan bana açılamadı vs...Esas oğlan kendi içindeki duygulardan gerçekten emin olsaydı,gerçekten çok aşık olsaydı öyle 2.kız olayına filan girmezdi.Hee,erkektir,gençtir hadi çok ta umutsuzdu sizinle bir ilişkiye,ondan yaptı diyelim.Ama devam etmezdi,edemezdi diğeri ile.Seven erkek te-tabii burada duygularından emin olarak seven bir erkekten bahsediyorum- "Çok tatlısın,güzelsin de senden hoşlanmıyorum.Onu başta sevmiyordum da şimdi seviyorum" vs... muhabbetine girip aklınca ufak hesaplar peşine düşmez.Yaşını bilmiyorum esas oğlanın elbette ama olgun,ne istediğini bilen,duygularından emin bir erkek böyle tavırlar sergilemez.Sırf bu hikayede yazılanlardan yola çıkarak benim düşüncem;söz konusu gerçek bir sevdalık ise bence bu esas oğlan ne arkadaşım dediği kıza ne de 2.kıza karşı emin değil kendinden.Ayrıca hala 2.kız ile ilişkisi devam ediyorsa bal gibi ihanet ediyor ona.Ama ona kör kütük aşık olduğundan sevgili anlamında bir ihanet değil bu illaki.Onu çok sevse bir yandan ona yakınlaşmaya çalışıp bir yandan arkadaşım dediğine ondan hoşlandığını itiraf etmezdi.Sonuçta çıktığı kıza karşı samimi değil ama,dürüst değil.Hele ki hala ona canım,cicim,sevgilim muhabbeti yapıyorsa.Bence duygusal anlamda hiçbir adım atmayın artık ona karşı.Kendi haline bırakın.Yok böyle birşey yani hem biriyle ilişki yaşıyor olsun;hem de daha onunla sevgili olmak için yakınlaşmaya çalışsın baştan,hem de arkadaşım dediğine duygularını açsın.Sevgi,sevmek böyle birşey değil.Bir gönülde iki sevda taşınmaz.Bir karar versin,kime aşık ya da kimi sadece arkadaş olarak seviyor?O yüzden siz adım atmayın.
öncelikle içten cevabın için çok teşekkür ederim. gerçekten çok iyi yorumlamışsın durumumu. şimdi bu çocuk dediğime bakma 30 yaşında aslında ama ne görünüşü ne de hal ve hareketleri 30 yaşında gibi. biz onunla 4 yıl unide aynı sınıfta okuduk. bu ay mezun olduk. ben onu çok severim gerçekten çok iyi merhametli biri her kötü günümde yanımda oldu. ve normalde başkalarına karşı da yardımseverdir. neyse biz bununla kısaca x dyeyim ona 2. sınıfta aramız bozuldu. benim bi sevgilim oldu ve x ile aramız yavaş yavaş koptu. ben sevgilimden bir yıl sonra ayrıldım ve x ile de yaklaşık bir sene konuşmadık sonralardan bana yazdı ve eskisinden daha yakın arkadaş olduk. o günlerle ilgili konuşurken de aslında kıskanmıştım o yğzden böyle aramız bozuldu dedi ve bana o aralar benden hoşlandığını itiraf etti. bu olaylar da bu sene oluyo buarada. dediğim gibi bana artık şakandan falan evlenme teklifleri etmeye başladı seni seviyorum demelere başladı ve evlilikle ilgili de benim ağzımı arıyodu evlilikle ilgili ne düşünüyorum ne zaman evlenirim gibi sorular. ben de hemen evlenmem daha erken gibilerinden konuşuyodum. ayrıca bu sırada da o 2. kızla muhabbet açmaya çalışıyodu. buarada x artık aile kurmanın vakti geldiğini düşünüyodu 30 yaşnda oldugu için de ayrıca. ve x yalnızlıktan aşırıı derecede korkan biri. ileri de yalnız yaşamak durumund kalırım diye çok korkuyo bana arada bahsediyodu bunlardan. işte sonuç olarak da o kızla sevmeye sevmeye çıkmaya başladı ve onu seviyrum diye kendini kandırıyo. ve asla inanmıyorum onu sevdiğine. gerçekten seviyosa ve ona değer veriyosa gözü niye hala benimle. biz hala her konuda konuşuyoruz. sabah günaydınlar akşamları iyi geceler mesajları ve gun içinde de sürekli yazışıyoruz. ben de ona gerçekten değer veriyorum onu tersleyip de kırmak istemiyorum. VE BEN ARTIK NASIL DAVRANICAĞIMI VE NASIL KONUŞMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMİYORUM. OFFFFFF
O 2.kızla da arasında ölümsüz bir aşk meşk vs... bence de yok canım.Ama burada esas önemli olan nokta bu değil.Önemli olan ve bence insanı düşündüren şey,30 yaşında demişsin,bu yaşta bir adam olarak gerçek anlamda gönülden bağlı olmadığı,sevmediği bir bayana öyle ya da böyle sebeplerden dolayı da olsa şu an hala sevgili muhabbeti yapması.Yani düşünüyorum şimdi,o kızda afedersin salak değil herhalde.Yani çıkıyorlar,flört ediyorlar ve X illaki bir ilişkinin gerektirdiği şeyleri minimum düzeyde de olsa yapıyordur.Düşün sen biriyle çıkıyor olsan,sevgili olsan ve o erkek sana buz gibi olsa,hiç seni seviyorum demese,duygusal paylaşım anlamında hiç ilgi göstermese ne oluyoruz yahu demez misin?Biz neyiz diye sorgulamaz mısın?Yani bunların ilişkisi hala devam ediyorsa bu işte bir iş var bence.Aile kurmak isteyen,artık ciddi anlamda evliliği düşünen,bir düzen sahibi olmak isteyen erkek yahu işte çıkayım bunla diye,öylesine bir ilişkiyi sürdürmezki.Tam tersine gerçekten kalpten çok sevdiği kadınla birlikte olmak ister,onunla bir yola girmek ister.Bence sen net ol.Ve kararlı.Böyle birşey yok yani,hem o kızla devam etsin,öyle ya da böyle ona da ümit vermiş oluyor çünkü.Hem de bir yandan senden de kopamasın.Şöyle birşey de aklıma geldi.Yani bu X'in gerçek anlamda,samimiyetini anlamak lazım,emin olmak lazım.Yanlış anlama bu yazdıklarımı ama sonradan senin üzülmemen adına yani.Bu diğer kızla iletişim kurma imkanın var mı?X'in haberi olmaması lazım tabi bundan.Yani o kıza da ne kadar güvenilebilir elbette ama birşeyleri anlayıp öğrenmek açısından aklıma başka şey gelmedi.Mesela sen şu an X'in yakın arkadaşı gibisin.Bu kızın senden haberi var mı acaba?Önceki durumlarınızdan olmasa da,şu an hala arkadaş olarak devamlı iletişiminiz olduğundan mesela.X ile ilişkileri ne boyutta örneğin.Bu kıza ileriye yönelik vaatlerde bulunmuş mu vs...
Ben olsam o cocugun agzini burnunu kirarim serfsiz! Bole mallik varmi ya kizda salak cocukta srfsiz
ya dışarıdan bakınca o kadar kötü bi durum ki ben kendimden de nefret ediyorum. şimdi bu olay başkasının başından geçmiş gibi okusam kendime de şuç bulurum ve ben böyle şeyleri hiç mi hiç sevmeyen biriydim nasıl oldu da bu duruma geldim inan bilmiyorum ve en kötüsü muhabbeti kesmek de istemiyorum bataklık resmen.
Ben olsam o cocugun agzini burnunu kirarim serfsiz! Bole mallik varmi ya kizda salak cocukta srfsiz
Evt kotu durum.. o cocugun sevgilisi biliomu bu durumlari peki? Yani bilmiosa sadece ona aciyorum. Benim sevgilimin bole bise yapacagini dusunmek bile istemem. Ne kdr zor olursa olshn en azindan o kiz icin yapmayın yada bitirsin iliskisini. Ondan ayrilmayip nie bole sacmaliklar yapior. Resmen kizi cantada keklik gbi kullanmis yazik
Bu akşam konusucam artık. Sen yolunu seçtin. Seçtiğin yolda yuru dicem ya da vaz geçsin kızdan.
canım dediklerin doğru zaten o kızla evlenmek için başladı ve sonradan sevmeye başladım dedi. ve kızla muhabbetleri de gayet sevgili gibi canımlar tatlımlar her şey var. elele falan tutuşuyolar. bi de x bu yaşına kadar hiç bi kızla yakınlaşmamış sevgilisi olmamış. bu saatten sonra olursa evleniceğim kişiyle başlarım diyodu hep zaten. zaten öyle de oldu. ve kızı da hiç sevmiyorum gözleri göz değilx i de kullanıcak biri gibi. o yüzden gidip de konuşamam. devamlı konşutuğumuzu da kız bilmiyo büyük ihtimal ama arkadaş olduğumuzu biliyo tabi. zaten böyle yakın konuştuğumuzu bilse kız ayrılır bile.
Ortada ne sevgi var ne aşk ne arkadaşlık ne dostluk.
Sadece egoları doğrultuusunda kendi hayatını şekillendiren bir şerefsiz var, ne seni seviyor ne yakınındaki kızı.
Birde emin ol o kız başkasıda olsa sen kız arkadasıda olsan sonuç değişmeyecek. Bu adam özetle sevmediği kız arkadasları ve sevdigi kız arkadasları ile eğlencesine bakacak. Ne sarılması ne özlemesi allah aşkına lütfen hayatından çıkar ve görüşme.
Bak bu son yazdıklarında önemli şeyler var.O kızla evlenmek için başlamış,gayet sevgili gibiler filan...Bu işin rengini çok değiştirir canım ya...Üzülmeni istemiyorum yazacaklarımla ama sonradan daha beter üzülmeni de istemem.Bence bu X samimi değil sana karşı.Bırak duygusal anlamda,arkadaşlık olayında bile.Yani senin hayatın tabii ama ben olsam arkadaş muhabbetine bile konuşmazdım.
bazı modeller böyle işte.. ben gezip tozayım ama sen de benim limanım ol bir köşede modunda.. sonra etrafta bir sürü kırık kalpli, erkeklere karşı güvensiz, kendine dahi güvenmeyen kadınlar olarak dolaşıyoruz. yani bir erkek ve 2 mağdur kadın var.
dün gece konuştum anlattım her şeyi. biraz da sert konuştum galiba. önce o kızı seviyomusun gerçekten samimi cevap ver dedim. evet yazmış. o zaman bu böyle nereye kadar gidicek dedim. bildiğin benimle sevgili muhabbeti yapıyosun hatta kızla profil falan yapmasan ayrıldığınızı bile düşünücem dedim. ona karşı için rahat mı vicdanın rahat mı dedim. önce her cümleme nasıl yani anlamadım falan yazıyodu. böyle anlattıkça evet çok haklısın ben fark etmemiştim benim ilk deneyimim kendim farkına varamamışım falan dedi. bundan sonra dikkat edicem dedi. ben yine bi sürü sey söyledim içimde ne varsa anlattım. benim sevgilim olsa onu cok sevsem ve gerçekten değer versem ben başkasıyla böyle muhabbetlere girmem yani içim istemez. ayrıca benim seni uyarmam da gerekmiyodu sonuçta sen kendi kendine çeki düzen vermelisin dışarıdan kimsenin seni uyarmasına gerek yok dedim. artık her şeyi sorguluyorum ileride sevgilim olsa seni seviyorum dese ona güvenmicek duruma geldim eger erkekler açısından gerçek sevgi buysa benim artık umudum kalmadı diyebilirim beni böyle seviceklerse hiç sevmesinler dedim. ve gerçekten de öyle hissediyorum. şuanda konuşmuyoruz ben bişey yazmadım o da yazmadı bilmiyorum arkadaşlığımız devam ediyo mu etmiyomu artık yoruldum da. ben zaten bu duruma daha önceden el koyardım ama dediğim gibi bu sene son senemizdi ve yeteri kadar derdim vardı dersler sınavlar iş güç kpss belası falan derken biz hangi ara x ile bu duruma geldiğimizi bile anlamadım. ne zamandır düşünüyorum beynim patlıcaktı artık. ve en önemlisi de etrafımda kimseye anlatamıyorum kimse beni anlamıcak diye benim hakkımda kötü düşünürler diye. o yüzden buraya yazmaya karar verdim. biliyorum ben de x kadar hatalıyım çünkü karşılıklı konuştuk bunları suç bende de var ama sonuçta bu duruma bi son veren de ben oldum. o yüzden içim biraz olsun rahat şimdi.
derdime ortak oldun o kadar uzun uzun yazdım hepsine cevap verdin gerçekten çok ihtiyacım vardı buna. bunu içtenlikle söylüyorum Allah senden razı olsunErkekler açısından gerçek sevgi bu değil canım.Yani en azından doğru dürüst erkekler için.Adam gibi seven,tek eşli,sevdiğine sahip çıkan erkekler de var.Hatta bu forumda da rastlıyorum arkadaşların paylaşımlarında,karısı ciddi anlamda hasta mesela ama nasıl sevgisine sahip çıkıp can yoldaşı olan kocalar var.Ben fark etmemişim,ilk deneyimim diye birşey yok yahu.Böyle bir bahanenin arkasına sığınmasın.17-18 yaşında yeni yetme bir delikanlıdan bahsetmiyoruz burada,30 yaşında koskoca erkek.Daha önce kimseyle flört etmemiş olabilir,tamam da bunun bu olayla ve tecrübesizlikle alakası yok.Aynen yazdığın gibi için rahat olsun senin canım.
dün gece konuştum anlattım her şeyi. biraz da sert konuştum galiba. önce o kızı seviyomusun gerçekten samimi cevap ver dedim. evet yazmış. o zaman bu böyle nereye kadar gidicek dedim. bildiğin benimle sevgili muhabbeti yapıyosun hatta kızla profil falan yapmasan ayrıldığınızı bile düşünücem dedim. ona karşı için rahat mı vicdanın rahat mı dedim. önce her cümleme nasıl yani anlamadım falan yazıyodu. böyle anlattıkça evet çok haklısın ben fark etmemiştim benim ilk deneyimim kendim farkına varamamışım falan dedi. bundan sonra dikkat edicem dedi. ben yine bi sürü sey söyledim içimde ne varsa anlattım. benim sevgilim olsa onu cok sevsem ve gerçekten değer versem ben başkasıyla böyle muhabbetlere girmem yani içim istemez. ayrıca benim seni uyarmam da gerekmiyodu sonuçta sen kendi kendine çeki düzen vermelisin dışarıdan kimsenin seni uyarmasına gerek yok dedim. artık her şeyi sorguluyorum ileride sevgilim olsa seni seviyorum dese ona güvenmicek duruma geldim eger erkekler açısından gerçek sevgi buysa benim artık umudum kalmadı diyebilirim beni böyle seviceklerse hiç sevmesinler dedim. ve gerçekten de öyle hissediyorum. şuanda konuşmuyoruz ben bişey yazmadım o da yazmadı bilmiyorum arkadaşlığımız devam ediyo mu etmiyomu artık yoruldum da. ben zaten bu duruma daha önceden el koyardım ama dediğim gibi bu sene son senemizdi ve yeteri kadar derdim vardı dersler sınavlar iş güç kpss belası falan derken biz hangi ara x ile bu duruma geldiğimizi bile anlamadım. ne zamandır düşünüyorum beynim patlıcaktı artık. ve en önemlisi de etrafımda kimseye anlatamıyorum kimse beni anlamıcak diye benim hakkımda kötü düşünürler diye. o yüzden buraya yazmaya karar verdim. biliyorum ben de x kadar hatalıyım çünkü karşılıklı konuştuk bunları suç bende de var ama sonuçta bu duruma bi son veren de ben oldum. o yüzden içim biraz olsun rahat şimdi.
en doğrusunu yapmışsın canım böyle bir durumda ben diğer kızın da mağdur olduğunu biraz hissettirmeye çalıştım sana belki de benim de duygularım var diye bencillikte yapabilirdin tebrik ederim seni. çünkü burda bir sürü kadın var ve hep dneiliyor ya kadına en çok kadın zarar veriyor diye sen o nlardan olmadın ne mutlu sana ona da güzel bir ders vermişsin biraz onur varsa yüzü kızarmıştır kendi düşünmediği sevgilisini sen düşündüğün için. umarım karsına kendin gibi biri çıkar senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?