Durumu Çok iyi Olan Aileye Yardım

Ailesiyle konuşun. Uygun bir dille. Gelin rahatsız oluyor bizim yüzümüzden boşanmasınlar derlerse istemeyi keserler. Yüzsüzlerse demezler o ayrı.

Konuşmak dışındaki tavırlar, para harcamak, eşle kavga etmek çözüm olmaz eşinizin bakışaçısı ortada çünkü.

her zaman da eşinizin olmadığı ortamda muhabbette borç ödüyoruz,para yetmiyor şunu alamadık vs deyin.

İşte sen de arada laf çarptıracaksın eşin yokken tabii,mesela eşinin adı X olsun:”Ay artık her şey o kadar pahalılaştı ki kart borcundan X uyuyamıyo hayır hasta olacak diye korkuyorum,sağolsun gönlü boldur bilirsiniz evine oldun sizlere olsun hiç kısmaz parasını ama onun için çok endişeleniyorum gece stresten uyuyamıyo”Falan filan diye lafları sıralayacaksın biraz vicdan yapsınlar

Ne fesatlığı yaa insanı delirten cinsten! Beyzadeler daha rahat yaşasın diye neden ailenizin kaynağını oraya akıtıyor! Siz artık bir ailesiniz.Eşiniz malesef aile olma ve kendi ailesiyle sınır çizme konusunda epey sıkıntılı.Hani zor durumda olurlar okey verilsin destek olunsun ama villa peşinde gezen sosyete meraklıları daha konforlu yaşasın diye ne alaka kendi ailesini zora sokmak! Erkeklerin çoğu kafatasının içinde beyin yerine ne taşıyor çok merak ediyorum! Hanımlarının kıymetini bilsinler bu nedir ya.

Kendinizden kısmayın sizde. İyilik yaramıyor işte. Vefa borcu eyvallah da sizin 3 katı gelirleri varsa kusura bakmasınlar. Aşağı yukarı aynı durum bizde de var. Anası var yemez evin erkeği gibi. Bu ay faturaları eşim ödedi neymiş babası bi yerlere harcamış parayı. Annesinde yok mu var ama vermiyor. Nefret ediyorum bu zihniyetteki insanlardan

Erkek aileleri neden böyle tamam hadi ailesi istiyor, eşin niye veriyor? Sizinde borcunuz varmış, bişeylerden kısıyorum diyorsun. Ayrica bu konuda bana karışma diye birşey söz konusu olamaz. Siz artık evlisiniz paranız ortak. Eğer bu durum devam ederse kendinden kısma. Git fazla fazla al, ailesine verecek parası kalmasın.

Ihtiyaç başka bişey, ailesi villa alicak kadar durumu iyiymiş. Kimseye muhtaç değiller ki.

Ay canım benim görümcem tam bu şekil.Annesini yemeğe çağırır gelirken salata malzemesi alıverin der.Kızını bırakırken tam bezi bitmiş olur falan.Ama son modelde arabaya biniyo.Böyle mal sahibi oluyolar demekki

Konu sahibi burda haklıda sizin ki biraz saçma değil mi bacım anasından salata malzemesi istemiş sizden mi istemiş ki diyorsun kendi anasından bir salata malzemesi istemiş çıkamamıştır almıştır ne var ki bunda

Allahim böyle insanlara düşürmesin ya..

Ben de oyle söylüyorum zaten yok öyle bir dünya diyorum. Maddiyat ortak çünkü ne demek karışma yani. Evet öyle yapacagim kismayacagim artık..

Salata malzemesi ekmek içecek bunlar istenebilir ama Konu sahibinin kv si çay,bulaşık tableti vs istiyor bu nedir yaa!Bence bu kurnazlığa giriyor

Salata malzemesi ekmek içecek bunlar istenebilir ama Konu sahibinin kv si çay,bulaşık tableti vs istiyor bu nedir yaa!Bence bu kurnazlığa giriyor
Siz bana neden yazdınız anlamadım ki ben başta zaten konu sahibine haklısın eşinle bu konuyu konuş dedım. Ben bu yorumu başkasına yazmıştım görümcemde annesinden yemeğe davet ederken salata malzemesi istiyor altında son model araba var diyince ona ben dedim o annesinden istiyor senden istemiyor bu durum ıle senin söylediğin saçma dedim

Tamam da alınan şey büyük birşey değilse ufak birşeyse parasını neden alsın. Birde para biriktirip villa mı alınır yahu birikerek toplanır mı o para yani villayı parası olan alır zaten biriktiren insan normal daire alır ne kadar durumları da iyi olsa ufak tefek şeylerin parasını almak istemiyor demek ki o da ailesi bakmışlar büyütmüşler bunun durumlarının iyi olmasıyla alakası yok ki..

Erkek aileleri oğullarının bekarken çalışmasına eve birşeyler getirmesine alışıyorlar sanırım evlenince de devam ettirmek istiyorlar.

Ailelerimize ihtiyaçları doğrultusunda önce kendi birincil ailemizi düşünerek yardım edebiliriz ama sizin ki bildiğin sömürmeye giriyor.

Eşinizle konuşmak fayda etmiyorsa hiçbir ihtiyacınızı sakın kısıtlamayın hatta hiçbir şey almazsanız da eşinizin size verdiği tutardan fazla fazla biriktirin ailesine yada başkasına verecek parası kalmayınca anlar bana karışma ne demekmiş hödük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…