Normal bu durum sonra ikna oluyorlarEvet sanki ailesine hakaret ediyormuşum gibi algılıyor
Olabilir canım :)Normal bu durum sonra ikna oluyorlarevlilik hayatına tam alışamamıştır şu an.
Benim de öyledir. Saat kaç olursa olsun annem gider kendi alır gelir ama misafirden istemez.Annemler ekmek bile istemez. Değişikler ya da benimkiler değişik.
Savurun ama savurmayınArtık kısmak istemiyorum zaten. Ama önümüzde de kapı gibi borçlarımiz var, ne kadar savurabilirim onu da düşünüyorum.
Konu sahibi burda haklıda sizin ki biraz saçma değil mi bacım anasından salata malzemesi istemiş sizden mi istemiş ki diyorsun kendi anasından bir salata malzemesi istemiş çıkamamıştır almıştır ne var ki bundaAy canım benim görümcem tam bu şekil.Annesini yemeğe çağırır gelirken salata malzemesi alıverin der.Kızını bırakırken tam bezi bitmiş olur falan.Ama son modelde arabaya biniyo.Böyle mal sahibi oluyolar demekki
Allahim böyle insanlara düşürmesin ya..Ay canım benim görümcem tam bu şekil.Annesini yemeğe çağırır gelirken salata malzemesi alıverin der.Kızını bırakırken tam bezi bitmiş olur falan.Ama son modelde arabaya biniyo.Böyle mal sahibi oluyolar demekki
Ben de oyle söylüyorum zaten yok öyle bir dünya diyorum. Maddiyat ortak çünkü ne demek karışma yani. Evet öyle yapacagim kismayacagim artık..Erkek aileleri neden böyletamam hadi ailesi istiyor, eşin niye veriyor? Sizinde borcunuz varmış, bişeylerden kısıyorum diyorsun. Ayrica bu konuda bana karışma diye birşey söz konusu olamaz. Siz artık evlisiniz paranız ortak. Eğer bu durum devam ederse kendinden kısma. Git fazla fazla al, ailesine verecek parası kalmasın.
Ihtiyaç başka bişey, ailesi villa alicak kadar durumu iyiymiş. Kimseye muhtaç değiller ki.
Salata malzemesi ekmek içecek bunlar istenebilir ama Konu sahibinin kv si çay,bulaşık tableti vs istiyor bu nedir yaa!Bence bu kurnazlığa giriyorKonu sahibi burda haklıda sizin ki biraz saçma değil mi bacım anasından salata malzemesi istemiş sizden mi istemiş ki diyorsun kendi anasından bir salata malzemesi istemiş çıkamamıştır almıştır ne var ki bunda
Siz bana neden yazdınız anlamadım ki ben başta zaten konu sahibine haklısın eşinle bu konuyu konuş dedım. Ben bu yorumu başkasına yazmıştım görümcemde annesinden yemeğe davet ederken salata malzemesi istiyor altında son model araba var diyince ona ben dedim o annesinden istiyor senden istemiyor bu durum ıle senin söylediğin saçma dedimSalata malzemesi ekmek içecek bunlar istenebilir ama Konu sahibinin kv si çay,bulaşık tableti vs istiyor bu nedir yaa!Bence bu kurnazlığa giriyor
kendi kazandiginizi sadece kendinize harcayin diyecektimMalesef şu an çalışmıyorum. Mesleğim var ama sınava hazırlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?