Durumum Arap Saçından Farksız

MEAD10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
28
2
1
32
Merhaba arkadaşlar... Mutlaka yorumlarınız ve önerilerinizi bekliyorum, çünkü buna çok ihtiyacım var. Bundan yaklaşık 3-4 yıl önce yazlık aşkım oldu. Kendisiyle birbirimizi çok sevdik ama saçma nedenlerden ayrıldık ve bu zamana kadar da birbirimizi görsek dahi konuşmadık. Benim bu süreçte sevgililerim oldu, sevdim ve sevildim. Ta ki son bir yıla kadar. Bir yıldır hayatıma kimseyi almadım, insanlarla iletişimim koptu, sanki tüm erkekler benimle çokça zıtmış gibi geliyordu. Konuşunca sıkılıyordum, çekemez bir durumdaydım. Bundan 2-3 ay önce bahsettiğim eski sevgilimin babası babamı facebooktan ekleyince ben de tekrar bir düşünme durumu oldu. Hatta sadece bir anda ona odaklandım ama nasıl oldu kendim de anlayamadım. Bu süreçte çok sevdiğim, ablam gibi gördüğüm bir bayanla bu konular hakkında dertleşiyorduk, adım at diyordu ancak ben kesinlikle atmıyordum. Ve atmayı da düşünmüyordum. Sadece o adım atarsa konuşurum diyordum. Bir gün bu çocuk beni instagramda takibe aldı. Sevinçten deliye döndüm. Hemen dertleştiğim ablaya ''sen hiçbir şey yazmadın ona değil mi?'' diye sordum. O da yoo hayır, sen yazma deyince hiçbir şey yazmadım dedi. Ben de saf gibi inandım. Çocuk ilk gün bana senden sonra hiç sevgilim olmadı, kimseyle olamadım, tek seni sevdim, şu anı hatırlıyor musun yok bu anı hatırlıyor musun, yok şurda sarıldığımız anı hatırladın mı çok huzur doluydu, yok işte o huzuru kimsede bulamam inan bulamam falan neler yazdı. Ben şoktaydım. Lütfen sarıl bana, keşke şuan yanımda olsan, senin gibisi yok, senin gibi seven yok neler neler dedi. Bunlar sadece aklımda kalanlar. Benim de sürekli rüyalarıma girdiği için kendisi, o da seviyormuş be malum olmuş diye düşündüm. Ama işler beklediğim gibi olmadı. Çocuk iki gün sonra değişti, depresif bir hal aldı. Mutsuz, dünyadan zevk almayan bir haldeydi. Konuşmaya çalışınca dertleşti. Hayatında hiçbir kızla yapamadığını, kızların kendisine sıkıcı geldiğinden bahsetti. Psikolojim iyi değil diyordu. Ben de ilk gün nasıl onları yazdın peki diye sordum, devamı gelmiyor işte dedi. Tek amacım yardımcı olmak ve bu durumu birlikte atlatmaktı ama o ittikçe itti beni. 1 ay sonunda, dertleştiğim abla ile başka bir konuda kavga ettim ve bana ''aferin o çocuğa, seni neden istemediğini şimdi anladım değmezmişsin'' dedi. Ben noluyor diye afalladım. Sana bir hafta bile dayanamadı, seni arayıp sormak istemedi, görüşmek istemedi, neden sana takip attı sanıyorsun? ben konuştum ve sana bir şans verdik'' deyince tepemden aşağı kaynar sular indi. Evde böğüre böğüre ağladığımı biliyorum. Bu adi insan, benim ablam gibi sevdiğim bir insandı. Arkamdan ne çöpçatanlıklar döndüğünü, yüzüme sert bir tokat yiyince anladım. Abla dediğim insan beni engelledi tabi. Ben de eski sevgilime yazdım sert bir şekilde. İlk baya bi anlamamazlığa yattı, sonra konuşmuş olacaklar ki kabul etti. Bana sürekli o kadını savundu, seni çok önemsiyor haksızlık etme kötülüğünü istemedi dedi. Çocuğun gözünü polyanna gibi boyamış. Bir anda ben kötü insan, o iyi insan oldu. Sana anlatması normal mi diye sordum, değil ama senin iyiliğini istemiş dedi. Sen kendi mantığınla hareket edemiyor musun dedim, ben kendim istedim bana durumu anlattı düşündüm taşındım yazmaya karar verdim, kimseyle olmuyordu tek seni sevdiğim için senle olur diye düşünerek geldim dedi. Bunu çokça kez tekrar etti ama benim bütün düşüncelerim yerle bir olmuştu. Sonra ben ikisini de sildim diye bana, sen insanları tek kalemde silebilirsin, insanlar senin için ne yapmış ne düşünmüş bir önemi yok, sen sinirlenince hep böyleydin böylesin işte, ondan beraber olamadık zaten dedi bana. :) Evet doğru, arkamdan çöpçatanlık yapmanızın, ilk gün süslü cümleler kurmanın hiçbir suçu yok, ama ben bunu 1 ay sonra duyup haklı bir tepki ortaya koyunca böyle bir insan oldum işte. Evet tek kalemde silerim dedim, bu bir kötülük değildir dedim. Senin bir yolun var o yolda ilerliyorsun böyle dik başlılık olmaz dedi. Ben de en azından bir yolum var!!! dedim. Tamam benden de nefret et ablandan da dedi, nefret mi içimde hiçbir şey bırakmadın dedim. Olayın özeti bu. Sonra takibi çektim, numarasını da sildim. Ablam dediğim insan başka ablama ben yemin ederim ki takibe al demedim, kendi düşündü taşındı ve 10 gün sonra aldı. Kendi istedi demiş. Ağlarken fotoğraf atmış. Bu olay olalı 1 hafta olacak ancak sürekli ağlama isteği geliyor bana, o kadar kırgınım ki bütün bu olanlara tarifi yok. Bu iki kendini bilmez insan, ne yapmaya çalıştı kafasında fikir oluşan var mı? Bir insanın duygularını, diğer insana selam naber diye sorarmış gibi (üstelik hiç tanımadığı insana) anlatması bu kadar basit mi? Bu kocaman kadın bunu kasıtlı mı yaptı, hiç mi biraz aklıyla hareket edemedi? Hiç mi benim duygularımın, gururumun önemi yoktu?

Canım abla demişsin ama çocukluk yapmış yani bence de sakinleşene kadar konuşma

Paragraf koy , okunmuyor. yazlık sevgili nedir ya? Her yaza farklı biri mi oluyor bu durumda? Dur asıl soruyu sorayım yaş kaç ablacım?

hayır canım yazlığımız var da yazlık aşkı derler ya öyle. yaşım 21

zaten ortada konuşulacak bir şey mi kaldı canım
Aklınca seni düşünmüş ama senin gururunu düşünmemiş hatadır her insan yapabilir sakinleş o da hatasını anlasın iyice

Aklınca seni düşünmüş ama senin gururunu düşünmemiş hatadır her insan yapabilir sakinleş o da hatasını anlasın iyice

canım, hadi iyiliğimi düşündü diyelim. hiçbir haberim yok bu olaylardan ve bir anda bana o şekilde söylemesi ne kadar doğru... paramparça etti beni adeta, daha güvenebilceğimi zannetmiyorum kendisine

Anlamadım ben tam çok karışık yazmışsınz ama.. siz sevgili olup mutlu olsaydınız bu ablaya bu kadar takmadınız hatta teşekkür bile ederdiniz ama olamayınca çemkirmişsiniz gibime geldi

Yazlik askim dediginiz kisi ile bu ablanin bu kadar her seyi konusacak dertlesecek samimiyeti nerden geliyor bunu anlayamadim bu birincisi.
Bir ikincisi ise her ikisini de hayatimdan cikarirdim ben olsam. Onlar ne derse desinler. Abla diye bahsettigin kisiyi uyarmissin ona bir sey deme diye, tamam demis ama aksini yapmis. Senin yani kendim yasamis olsaydim bunu, benim fikrime istegime saygi duymayani niye barindirayim hayatimda. Hayret bir sey bu insanlar ya.

Anlamadım ben tam çok karışık yazmışsınz ama.. siz sevgili olup mutlu olsaydınız bu ablaya bu kadar takmadınız hatta teşekkür bile ederdiniz ama olamayınca çemkirmişsiniz gibime geldi

ben kendisine en az 50 kez, sakın yazma demişimdir. ben de asla yazmayı düşünmüyordum. sadece karşıdan bir adım gelirse geri dönüş yapabilirim diye kuruyordum kafamda. biz sevgili de olsaydık, bu durumu duyduğumda iki tarafa da tepkim net olurdu ve gemileri yakardım. size soruyorum, siz biriyle dertleştiniz ve bu sizin sayılı hassas noktanızdan biri ve karşıdaki insanın ne hissettiğini bilmeden sizden duyduklarını ona anlatsa tepkiniz ne olurdu. biraz empati lütfen. bunun hiçbir şekilde güzelliği yok bence. fazlaca sevimsiz bir durum. üstelik bana rencide ederek söylemesi benim iyiliğimi istemediğinin en somut örneğidir.

ağzına sağlık arkadaşım... tanışmışlıkları bile yok bırak samimiyeti. sen tanımadığın insana gidip şu isimde eski sevgilin sana bunları mı hissediyor dedin. saçma, baştan sona saçma. ikisini de hayatımdan çıkardım ancak psikolojik kırgınlığımı atamıyorum

Ben tanimadigim insani gectim, tanidigim biri bile olsam arkaasim istemedigi surece hicbir sey soylemezdim karsi tarafa. Hatta istese bile baya muallakta kalirdim bu ise karissam mi acaba diye. Neyse sana da gaz veriyo gibi olmasin ama hayal kirikligin umarim yakin zamanda gececektir. Etrafindaki insanlarla dertlesecegin zaman bile dikkatli olmalisin, ben hep boyle dusunurum.

Bu iki kişi tanışıyor mu önceden orayı tam anlamadim ben.
Ama tepkiler çok abartılı olmuş. Belki de mutlu olun diye yaptı gerçekten.

kesinlikle öyle. sonuçta tanışmıyorlar bile hadi birbirlerini tanırlar bir derece anlayacağım. ben bu çocukla yazın yüz yüze geliyorum bir de

Bu iki kişi tanışıyor mu önceden orayı tam anlamadim ben.
Ama tepkiler çok abartılı olmuş. Belki de mutlu olun diye yaptı gerçekten.

hayır tanışmıyorlar. ben ona sorduğumda evet ben konuştum deseydi tepkim bu kadar olmazdı. zaten asıl kendisinin bana rencide ederek söylemişliği var, sağolsun ben cevap vermeden beni engelledi

Bence haksızsınız kadına gidip dert yanmışsınız hala aklımda diye kadın da sizin için bir iyilik yapmış.Aranız bozulunca da kadını suçlamaya başlamışsınız bana öyle geldi.

Bence haksızsınız kadına gidip dert yanmışsınız hala aklımda diye kadın da sizin için bir iyilik yapmış.Aranız bozulunca da kadını suçlamaya başlamışsınız bana öyle geldi.

evet dert yandım da, şimdi herkes herkesle dertleşsin gitsin kimi anlattıysa yazsın o zaman. size yapılsa tepkiniz ne olurdu çok merak ettim. kendisi de benle dertleşiyordu bu tek taraflı değildi. ben de mi hoşlandığı insanla gidip konuşayım? bir gururu var insanın. üstelik benden bu durumun saklanması beni extra gerdi. BENİM GİT ONUNLA KONUŞ DİYE BİR TALEBİM OLMADI. zaten kendim de mesaj atar konuşurdum, ebevenyne gerek yok yani... benim onla dertleşmekten kastım, içimi döktüm o da döktü bu şekilde ilerledi. karşımdakinden adım görmeseydim de asla adım atmayacaktım kendisini de sakın yazma diye kaç kez uyarmışlığım var.

Kusura bakmayın ama resmen ergenlik yapmışlar onaneymiş senin sevgilin den

bir de hak veriyorlar burada... iyilikmiş. ne iyiliği ya? zaten istese kendi gelirdi böyle çok mu iyi oldu. anlamıyorum bu insanları gerçekten. kadını kaç kez uyarmama rağmen bana sormadan gitmiş konuşmuş HİÇ TANIMADIĞI İNSANLA. ve bunu bana söyleyiş şekline bak. rencide edişe bak. iyilikmiş.

hayır tanışmıyorlar. ben ona sorduğumda evet ben konuştum deseydi tepkim bu kadar olmazdı. zaten asıl kendisinin bana rencide ederek söylemişliği var, sağolsun ben cevap vermeden beni engelledi
Tanismiyorlarsa ne gerek var adamı bulup anlatıyor falan.ben eski tanıdığı akrabası falan sandım. Hic takma gereksiz bir tip belli ki. Mutlu olman uğruna dahi yapılsa gereksizlik yani tanımıyor etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…