Durumum Arap Saçından Farksız

Uyardıysanız o zaman haklısınız ama yine de abartılacak bir durum değil benim kendi fikrim.Bir çıkarı olduğunu düşünmüyorum.Aklınca aralarını yapayım demiş söylediği laf biraz ağır olmuş ama.

Tanismiyorlarsa ne gerek var adamı bulup anlatıyor falan.ben eski tanıdığı akrabası falan sandım. Hic takma gereksiz bir tip belli ki. Mutlu olman uğruna dahi yapılsa gereksizlik yani tanımıyor etmiyor.

ya canım bir de çocuk ilk gün neler yazdı, sonra değişti. ben anlamıyorum bu insanları. ikisi de napmaya çalıştı en ufak fikrim yok. benim iyiliğimi isteyen insan sana niye yazdı sanıyorsun ben konuştum sana bir hafta dayanamadı der mi Allah aşkına?

hem de ne ağır. bakın bu çocuk sıradan bir çocuk değildi yazın yüz yüze geliyorum kendi gayet iyi bilir gururumu böyle ezdirmeye hakkı yoktu. salı gününden beri kendime gelemedim

Çok da kötülük yapmamışlar gibi geldi bana

hem de ne ağır. bakın bu çocuk sıradan bir çocuk değildi yazın yüz yüze geliyorum kendi gayet iyi bilir gururumu böyle ezdirmeye hakkı yoktu. salı gününden beri kendime gelemedim

Sıkmayın canınızı demek ki düşündüğünüz gibi insanlar değillermiş.
Yalnız çocuk çok garip.Kadının yine bir açıklaması var ama çocuk ilk gün mesaj atıp ertesi günlerde bıkkını oynayarak ne yapmaya çalışmış anlamadım.

Ya boşver sinirle söylenmiş birseye benziyor. Gerçekte öyle söylemek istedigini sanmıyorum ben. Kadının yanlısı tanımadığı biriyle iletisime geçmek. Siz niye tartistiniz asıl konu neydi?

onu hiç aklım almadı zaten. üstelik ben eski sevgilisiyim, kadını tanımıyor. kadına siz canınızı sıkmayın, ben sizi korudum demiş :) iki günlük kadına.

Ya boşver sinirle söylenmiş birseye benziyor. Gerçekte öyle söylemek istedigini sanmıyorum ben. Kadının yanlısı tanımadığı biriyle iletisime geçmek. Siz niye tartistiniz asıl konu neydi?

bence sinirle söylenen şeylerin her zaman bir doğruluk payı vardır. benim ilk gün umutlanıp, sonra yıkıma uğramam haz vermiş belli ki. kendisi bir konuda ortak tanıdığımızı rencide etti, ben de uyardım. bana yazdıkça yazdı ama ben sinirlendiğim için cevap vermedim. akşam yine yazdı. abla neden yazıyorsun cevap vermedikçe dedim ve sonrasında saydırmaya başladı durduk yere. oysaki benim amacım sakinlemekti

benim ilk gün umutlanıp, sonra yıkıma uğramam haz vermiş belli ki.
Böyle olduğunu sanmıyorum da anladigim bu kadın eli kolu uzun her karışık işte başrol olmak isteyen biri. Böyle alengirli bir kadın yani. Söyleme sırrını baksana durumlara.

Böyle olduğunu sanmıyorum da anladigim bu kadın eli kolu uzun her karışık işte başrol olmak isteyen biri. Böyle alengirli bir kadın yani. Söyleme sırrını baksana durumlara.

evet tespitiniz doğru. gerçekten de her olayda baş rol olmaya çalışan biri. dediğim gibi benim aklımın ucundan geçmedi gidip konuşacağı. bence bu haddini bilmezlik. bir de özür bekliyorum demiş. ben miyim özür dilemesi gereken? günlerdir kendime gelemiyorum

kötülük olmaması için ne sebep var? :) güzel yanını söyleyin ben de tebrik ederim
Ya kadın sizden büyük sizi çocuk gibi görüyor kendince iyilik yapmak istemiş yaşıtınız olsa size ihanet etmiş diycem de abla olarak sürece el koymuş canınızı sıkabilir tabi ben de sizle yaşıtım sayılır da şöyle diyim benden küçük akrabalarım da saçma sapan şeylere "bilmem kime niye benle ilgili şunu söyledin" vs saçma sapan şeylere atarlanıp dururlar ama bunlar incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerdir ki benim yaşıma gelince onlar da bunda kötü bişey olmadığını anşayacaklar. Siz de o kadının yaşına gelince "x'e sevdiğimi söyledi diye ne kadar kızmış rezil olmuş hissetmiştim çocukmuşum resmen" diye gülüp geçeceksiniz.
Çocuk tutarsız davranmış tamam da , duyan zanneder aylarca sizi kandırmış. Hepi topu bigün olayların heyecanıyla myle konuşmuş sonra dururp düşününce geç olmadan gerçejleri söylemiş. Yani bir günde mi yıkıldınız bu kadar ?
Ayrıca iki insan da sizin davranışlarınızdan şikayetçi. O konuda yorum yapamam çünkü sizi tanımıyorum ama hiç özeleştiri yaptınız mı ? Çocuğın söylediklerinden de kadından da sanki sizi seven insanlara kaprisli davranıyormuşsunuz gibi bir sonuç çıkıyor ama dediğim gibi tamamen anlattıklarınızı baz alarak yorum yapıyorum. Özellikle kadının bunu size söyleme şekli sanki bir sıtkın sıyrılması sonucu gibi geldi.
Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben anlattıklarınızdan ve cevaplarınızdan bunları çıkardım.

estağfirullah. yanlış anlaşılacak bir durum yok herkesin görüşünü almak için bu başlığı açtım. olayların heyecanına kapılma lafınıza katılmıyorum, ablam dediğim insan konuştuktan 10 gün sonra kendi düşünüp kendi isteğiyle yazmış. yani anlık bir durum değil. benim yıkılma sebebime gelince, çocukla ilgisi yok. zaten arada bir aşk yoktu, özlem vardı. ancak yaşayan bilir durumu tam da benim bulunduğum durum. çocuğa karşı duyduğum özlem benim için sır gibi bir şeydi ve o abla ile paylaştım. ancak asla ve asla konuşmasını istemedim, benim aklım fikrim, elim kolum yok mu? çocuk fazlasıyla dengesiz, ben şahsen birinin özlemini bilsem kendimden emin olmadıkça adım atmazdım. iki günde değişene ne derler bilinmez. bir de şu açıdan bakın, benim kendisine bir kaprisim olmadı ancak kendisinin iki günde değişmesi yaptığı en büyük yanlış değil midir? bu arada biz bir aydır konuşuyoruz, bu olayları bir ay sonra bu şekilde öğrenmek benim canımı acıttı. evet ben düşündüklerimi pat diye söyleyen biri olduğum için, haz edilmiyordur. kendileri hiçbir zaman böyle olamayacaklar. ikili oynamıyorum, neysem oyum. ben sorduğumda dürüstçe deseydi ki evet ben konuştum tepkim böyle olmazdı. evet bir ablalık yaptı diyoruz ya, sonunu düşman düşmana yapmazdı bence. hiç haberim yokken böyle bir şekilde öğrenmek, yenilip yutulmuyor okunduğu kadar kolay değil

Abla denilen zat hatalı, her ne kadar senin iyiliğini düşünerek yapmış bile olsa çöpçatanlığı hatalı davranmış. Hadi onu geçtim, bari sonunda bozmasaymış tavrını.
Ben olsam o ablaya artık eskisi gibi güvenip sırlarımı açmazdım.

beni zaten engelledi ancak sağa sola soruyormuş nasıl oldu diye. yüzleşmeyi planlıyorum... yüzleşince daha neler çıkacak bu işin içinden bilmiyorum

Ne desen haklısın, o abla dediğini kesinlikle çıkar hayatından, çocuğu bilemicem onu çıkarma nedenin seni yeterince sevmeyişi olur ancak, eğer sevmeyip numara yapıyorsa onuda çıkar hayatından.

Yazlik sevgili nasi oluyor zayif mi?
Kislik olani da sismandir muhtemelen sicak tutsun diye

ablanın da hataları var ama abartma her insan yapabilir böyle şeyler..

Ne desen haklısın, o abla dediğini kesinlikle çıkar hayatından, çocuğu bilemicem onu çıkarma nedenin seni yeterince sevmeyişi olur ancak, eğer sevmeyip numara yapıyorsa onuda çıkar hayatından.

Ikisini de hayatimdan cikardim ancak abla dedigim insan beni saga sola sorup merak ediyormus bir kere yuzlessem mi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…