evet dert yandım da, şimdi herkes herkesle dertleşsin gitsin kimi anlattıysa yazsın o zaman. size yapılsa tepkiniz ne olurdu çok merak ettim. kendisi de benle dertleşiyordu bu tek taraflı değildi. ben de mi hoşlandığı insanla gidip konuşayım? bir gururu var insanın. üstelik benden bu durumun saklanması beni extra gerdi. BENİM GİT ONUNLA KONUŞ DİYE BİR TALEBİM OLMADI. zaten kendim de mesaj atar konuşurdum, ebevenyne gerek yok yani... benim onla dertleşmekten kastım, içimi döktüm o da döktü bu şekilde ilerledi. karşımdakinden adım görmeseydim de asla adım atmayacaktım kendisini de sakın yazma diye kaç kez uyarmışlığım var.
Tanismiyorlarsa ne gerek var adamı bulup anlatıyor falan.ben eski tanıdığı akrabası falan sandım. Hic takma gereksiz bir tip belli ki. Mutlu olman uğruna dahi yapılsa gereksizlik yani tanımıyor etmiyor.
Uyardıysanız o zaman haklısınız ama yine de abartılacak bir durum değil benim kendi fikrim.Bir çıkarı olduğunu düşünmüyorum.Aklınca aralarını yapayım demiş söylediği laf biraz ağır olmuş ama.
hem de ne ağır. bakın bu çocuk sıradan bir çocuk değildi yazın yüz yüze geliyorum kendi gayet iyi bilir gururumu böyle ezdirmeye hakkı yoktu. salı gününden beri kendime gelemedim
Çok da kötülük yapmamışlar gibi geldi bana
Ya boşver sinirle söylenmiş birseye benziyor. Gerçekte öyle söylemek istedigini sanmıyorum ben. Kadının yanlısı tanımadığı biriyle iletisime geçmek. Siz niye tartistiniz asıl konu neydi?ya canım bir de çocuk ilk gün neler yazdı, sonra değişti. ben anlamıyorum bu insanları. ikisi de napmaya çalıştı en ufak fikrim yok. benim iyiliğimi isteyen insan sana niye yazdı sanıyorsun ben konuştum sana bir hafta dayanamadı der mi Allah aşkına?
Sıkmayın canınızı demek ki düşündüğünüz gibi insanlar değillermiş.
Yalnız çocuk çok garip.Kadının yine bir açıklaması var ama çocuk ilk gün mesaj atıp ertesi günlerde bıkkını oynayarak ne yapmaya çalışmış anlamadım.
Ya boşver sinirle söylenmiş birseye benziyor. Gerçekte öyle söylemek istedigini sanmıyorum ben. Kadının yanlısı tanımadığı biriyle iletisime geçmek. Siz niye tartistiniz asıl konu neydi?
Böyle olduğunu sanmıyorum da anladigim bu kadın eli kolu uzun her karışık işte başrol olmak isteyen biri. Böyle alengirli bir kadın yani. Söyleme sırrını baksana durumlara.benim ilk gün umutlanıp, sonra yıkıma uğramam haz vermiş belli ki.
Böyle olduğunu sanmıyorum da anladigim bu kadın eli kolu uzun her karışık işte başrol olmak isteyen biri. Böyle alengirli bir kadın yani. Söyleme sırrını baksana durumlara.
Ya kadın sizden büyük sizi çocuk gibi görüyor kendince iyilik yapmak istemiş yaşıtınız olsa size ihanet etmiş diycem de abla olarak sürece el koymuş canınızı sıkabilir tabi ben de sizle yaşıtım sayılır da şöyle diyim benden küçük akrabalarım da saçma sapan şeylere "bilmem kime niye benle ilgili şunu söyledin" vs saçma sapan şeylere atarlanıp dururlar ama bunlar incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerdir ki benim yaşıma gelince onlar da bunda kötü bişey olmadığını anşayacaklar. Siz de o kadının yaşına gelince "x'e sevdiğimi söyledi diye ne kadar kızmış rezil olmuş hissetmiştim çocukmuşum resmen" diye gülüp geçeceksiniz.kötülük olmaması için ne sebep var? :) güzel yanını söyleyin ben de tebrik ederim
Ya kadın sizden büyük sizi çocuk gibi görüyor kendince iyilik yapmak istemiş yaşıtınız olsa size ihanet etmiş diycem de abla olarak sürece el koymuş canınızı sıkabilir tabi ben de sizle yaşıtım sayılır da şöyle diyim benden küçük akrabalarım da saçma sapan şeylere "bilmem kime niye benle ilgili şunu söyledin" vs saçma sapan şeylere atarlanıp dururlar ama bunlar incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerdir ki benim yaşıma gelince onlar da bunda kötü bişey olmadığını anşayacaklar. Siz de o kadının yaşına gelince "x'e sevdiğimi söyledi diye ne kadar kızmış rezil olmuş hissetmiştim çocukmuşum resmen" diye gülüp geçeceksiniz.
Çocuk tutarsız davranmış tamam da , duyan zanneder aylarca sizi kandırmış. Hepi topu bigün olayların heyecanıyla myle konuşmuş sonra dururp düşününce geç olmadan gerçejleri söylemiş. Yani bir günde mi yıkıldınız bu kadar ?
Ayrıca iki insan da sizin davranışlarınızdan şikayetçi. O konuda yorum yapamam çünkü sizi tanımıyorum ama hiç özeleştiri yaptınız mı ? Çocuğın söylediklerinden de kadından da sanki sizi seven insanlara kaprisli davranıyormuşsunuz gibi bir sonuç çıkıyor ama dediğim gibi tamamen anlattıklarınızı baz alarak yorum yapıyorum. Özellikle kadının bunu size söyleme şekli sanki bir sıtkın sıyrılması sonucu gibi geldi.
Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben anlattıklarınızdan ve cevaplarınızdan bunları çıkardım.
Abla denilen zat hatalı, her ne kadar senin iyiliğini düşünerek yapmış bile olsa çöpçatanlığı hatalı davranmış. Hadi onu geçtim, bari sonunda bozmasaymış tavrını.
Ben olsam o ablaya artık eskisi gibi güvenip sırlarımı açmazdım.
Ne desen haklısın, o abla dediğini kesinlikle çıkar hayatından, çocuğu bilemicem onu çıkarma nedenin seni yeterince sevmeyişi olur ancak, eğer sevmeyip numara yapıyorsa onuda çıkar hayatından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?