Gebeliğe Hazırlık Durumumdan birşey anladım yardım lütfen 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sosyallanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5.330
1.830
123
Merhaba kızlar Çarşamba günü akşam testim silik çıktı Perşembe sabah yine aynı şekilde çıktı ve lekelenmem başladı öğlen kan testi verdim HCG 5.7 çıktı galiba kimyasal yaşıyorum dedim o gün lekenmem devam etti açık renkli cuma günü renk koyulasti tamam dedim regl oluyorum cumartesi günü birden kesildi şuanda da yok tabi bidaha kan testi vermedim bende evde ovalusyon vardı onlardan yaptım persembeden itibaren her gün bı tane sorum şu kimyasal olsaydı değerim şimdiye sıfırlanmış ti ovalusyon koyu çıkmaya devam ediyo fotosunu atıyorum en üstteki bugünün yapar yapmaz çektm o kırmızı gittikçe koyulasti..

Eklentiler

• IMG_20211003_114038.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 85
Gebelik testi al yap bu kadar dura bilmen bile şaşirtici. Hem aklindaki sorulara cevap bulmuş olursun. Hamilelik varsa testin koyu çikicakdir. Yoksa 5.7 degerin şimdiye ya sifirlanir ya da testdr belli olmayacak degere iner. Bu soruna kimse kesin cevap veremez. InsaAllah gonlundekidir

Hayır 5.7 çıktı Perşembe günü kanama olunca kimyasal Dr dedim baktrmadm ama yarın baktracam işin ilginci kanama iki gün adet gibi sürdü bitti ama göğüs ağrım devam ediyo
Kanamalar aldatmasin seni. Ben ilk hamileligimde 8 gun kala ogrenmişdim. Tam adet gunumde adrt kanamasi yaşadim. Kan verdim artik 816ya yukselmisdi. Çok erken dollenme oldugu için. Yani o degerlere ragmen adet kanamam oldu. Hemen igne başlatti doktorum

Bekleme sebebim adet olunca yukselmemistr kimyasaldi dedim çünkü iki ay önce de aynı şekilde kimyasal olmuştu ama o 5 6 gün sürmüştü kanama yani kanama olunca neyi merak edebilirim ki evde de test yok baya ücra biyerde yaşıyoruz hastane de baya uzak nebilim gitmedim ama yarın tekrar kan testi yapsam iyi olur hem sıfırlanmış mi onu görmüş olurum merak ettim fikri olan vardr diye daha önce de reglken ovalusyon yaptgm olmuştu ve silik ckardi bu sefer böyle koyu gitmesi acaba mi dedirtti

Yaaa ne güzel gebelik devam ettimi peki?

Bence gebelik testi yapın o kanamayla atıldıysa negatif çıkar zaten.

Bence gebelik testi yapın o kanamayla atıldıysa negatif çıkar zaten.
Gebelik testi elimde yok yaşadığım yer biraz dag başı ama yarın kan testi yaparm yani kanamaya rağmen HCG yükselmiş olamaz heralde bide kısa sürdü normalde reglm 5 6 gün sürer hatta iki ay önce kimyasal gecrdim o da 5 gün sürmüştü bu perşembe az oldu cuma biraz yoğun cumartesi azdı ve bitti iki gün sürdü diyebilirim ovalusyon vardı elimde persembeden itibaren hergun yaptm gittikçe koyulasti nebilim daha önce ragl günlerinde yok denecek kadar silik olurdu ikinci çizgi

Ovulasyonları degerlendirmek dogru olmaz. Gebeliklerinde kanama yaşayanlar olabiliyor bir çok sebepten. Anladığım sizin kanama 2 gün sürmüş sadece.

Ovulasyonları degerlendirmek dogru olmaz. Gebeliklerinde kanama yaşayanlar olabiliyor bir çok sebepten. Anladığım sizin kanama 2 gün sürmüş sadece.
Evet canım bende kanama oldu diye kimyasal deyip bidaha test yaptırmadım ama yarın bı kan testi yaparm en azından sifirlanmismi diye

Evet 17 haftada kaybettim ama kanamayla alakasi yoktu kaybimin. Rehim agzi yetmezligim varmiş o yuzden. Ama ilk 3 ay surekli kanamalar yaşamişdim. Hatta 8ci haftada bardakdan boşalircasina kan gelmişdi.
Adet olur gibi yani peki ilk öğrendiğimize adet tarihinde kanama başladı dediniz kaç gün sürdü leke deil di dimi yoğundu regl gibi

Evet 17 haftada kaybettim ama kanamayla alakasi yoktu kaybimin. Rehim agzi yetmezligim varmiş o yuzden. Ama ilk 3 ay surekli kanamalar yaşamişdim. Hatta 8ci haftada bardakdan boşalircasina kan gelmişdi.
Üzüldüm canım Allah hayırlısını versin ikimizede benimde daha önce üç kaybım oldu biri boş gebelik di biri kalp atışı durdu en son Haziran ayında kimyasal yaşadım bide bu 4.oldu sebebini bulamıyoruz biseyim yok sadece iki genimde pıhtılaşma çıktı yoruldum artık iki sene içinde yaşadım bunları çok zor

Adet olur gibi yani peki ilk öğrendiğimize adet tarihinde kanama başladı dediniz kaç gün sürdü leke deil di dimi yoğundu regl gibi
Yogun başladi hem de kirmizi. Hamilelik testlerim çok koyu olduğu için adet oldum diye dusunmedim. Doktorum proluton isminde progesteron ignesi verdi. Igmeyi vuruldukdan sonra kesdi. Ama ben 3 aya kadar kahverengi lekelenme yaşadim. Igne vurulmasaydim daha fazla devam ederdi belki. Çunki igne sonrasi kesdi adet gibi kanama

Pihtilaşma varsa doktor kontrolunde gebelik planla bence. Risk varsa hemen tedaviye başliyorlar Allah herkesin yardimcisi olsun kimsenin kucağini boş birakmasin.

Pihtilaşma varsa doktor kontrolunde gebelik planla bence. Risk varsa hemen tedaviye başliyorlar Allah herkesin yardimcisi olsun kimsenin kucağini boş birakmasin.
Risk yok canım tedavi deilde gebe kalınca kese gorundukten sonra iğneye baslayacam kan sulandırıcı iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…