Durup dururken engellendim

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.431
358
Kütahya
Merhaba
Bir oyundan biriyle tanıştım, ara ara denk geldikçe sohbet ettik, ordan arkadaş ekledik. Bir süredir konuşuyorduk tamamen arkadaşça, hep o yazdı(10 kere konuştuysak 9unu) arkadaşlık isteğini de o attı. En son girişimde ben selam verdim, biraz konuştuk ama soğuk gibi geldi, ben de çıktım, zaten işim vardı onu söyleyip. Diğer zamanlarda girdiğimizde ikimiz de online’dık ama ikimiz de yazmadık. Yaklaşık 3-4 aydır denk geldikçe konuşuyorduk, bugün bir girdim beni engellemiş.

Takılacağım bir şey değil, sadece sebebini merak ettim. Sizce neden durup dururken engel atar ki bir insan? Aramızda kesinlikle flörtleşme olmadı zaten onun sevgilisi de arada oynuyor, benim de sevgilim var bilmeseler de. Sıkıldı desem zaten yazıp duran oydu cidden nedenini merak ediyorum, sizce neden olabilir?

Evlidir, Nişanlıdır, Sevgilisi vardır. Bu ihtimaller gelmedi mi hiç aklınıza ?

Sevgilisi rahatsız olmuştur engellemiştir

Muhtemelen sürekli yazmasını sevgilisi kıskanmıştır artık

Durup dururken değildir sevgilisi falan demiştir onu ayrıca seninde sevgilin varsa neyini merak ediyosunki bi flörtleşme durumu yoksa

Ben liseden beri oyun oynarim. Oyundan tanistigim kadin, erkek çokkk arkadasim oldu.
Zamanla konuşmak sıkınca, daha az yazışma vs derken bağlanti da kopuyor haliyle bu cok olan biseydir. Niye bu kadar anlam yukluyorsunuz?
Sıkılmıştır, sarmiyordur sohbetiniz artik. Sevgilisi var demişsiniz, sevgilisi bilmedigi icin belki rahatsiz olmustur muhabbeti bitirmiştir.

Sevgilisi engellenmesini istemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…