• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durup dururken engellendim

ben artık böyle insanları anlamaya çalışmayı çoktan bıraktım. beni de instagramda eski iş yerimden engelleyenler olmuştu ayrılınca :KK70: ortada ne flört var ne bişey. kıskançlık desem haset desem neyin hasedi olabilir. üstelik engelleyenler de kadın yani erkek de değil. birisi patronun karısıydı. (engellemesine rağmen yeni iş yerimden paylaştığım hikayeye başkasının hesabından bakmıştı ama) diğeri de iş arkadaşlarımdan biri üstelik orda muhabbetimin olduğu biriydi. ben ayrıldıktan sonra ayda alemde bir toplasam iki kere falan birer cümle dm'leşmişizdir sohbet de değil. bir gün bi baktım engellemiş. hasta herhalde dedim ama garibime gitmişti. hiç öyle ben bişey mi yaptım diye düşünmeyin kim bilir ne var kendinde çözemediği.

sevgılısı rahatsız olmustur netde kızlarla konusma demıstır ondan engellemıstır

Sanal alem sonuçta belki senin gibi 100 kişiyle konuşuyor. Zaten konuşmalar da siliniyorsa seni hatırlayamadığı için silmiştir..

Yüz vermedin demek ki, beklentisi farklıydı. Kendine yetiremedi. Engelledi :D

Yahu nesini merak ediyosun? Sebebini öğrensen ne, öğrenmesen ne? Ne değişecek?
Adama karşı bir ilgin mi vardı ki? Yoo diyosun. Ee boş yere yorma kafanı. :)

ben artık böyle insanları anlamaya çalışmayı çoktan bıraktım. beni de instagramda eski iş yerimden engelleyenler olmuştu ayrılınca :KK70: ortada ne flört var ne bişey. kıskançlık desem haset desem neyin hasedi olabilir. üstelik engelleyenler de kadın yani erkek de değil. birisi patronun karısıydı. (engellemesine rağmen yeni iş yerimden paylaştığım hikayeye başkasının hesabından bakmıştı ama) diğeri de iş arkadaşlarımdan biri üstelik orda muhabbetimin olduğu biriydi. ben ayrıldıktan sonra ayda alemde bir toplasam iki kere falan birer cümle dm'leşmişizdir sohbet de değil. bir gün bi baktım engellemiş. hasta herhalde dedim ama garibime gitmişti. hiç öyle ben bişey mi yaptım diye düşünmeyin kim bilir ne var kendinde çözemediği.
Ay cidden değişik bu insanlar, sizin durumda sizi fazla kafaya takıp kıskanmışlar gibi duruyor. Sevmediğim kişileri engellemeye bile uğraşmam mesela ben, olay yaşamam lazım onun için.

Ay cidden değişik bu insanlar, sizin durumda sizi fazla kafaya takıp kıskanmışlar gibi duruyor. Sevmediğim kişileri engellemeye bile uğraşmam mesela ben, olay yaşamam lazım onun için.
ben de öyleyimdir. bir sebebi olmalı engellemek için. ben de oranın sahiplerini engelledim sonradan ama sebebim şuydu, kendi adımla sanımla iş hakkında paylaşım yaptığım herkese açık bir hesabım vardı. blog gibi düşünün ama onun sosyal medya versiyonu. hani öyle önerilenlerde falan çıkmasın diye bastım bunlara o hesaptan engeli. hatta patron linkedin profilime falan bakmış o dönem, whatsapptan linkedinden vs her yerden engelledim. aslında engellemezdim ama paramı falan vermemişlerdi sıkıntı çekmiştim onların yüzünden, onun kızgınlığı ile yaptım.

Bencede büyük ihtimalle sevgilisi yüzünden engellemiştir ya da zaten konuşmuyoruz deyip engellemiştir olabilir

Nasıl güvenip netten yabancı birisiyle konuştunuz????
Hiç mi haber dinlemiyordunuz???????
Bence asıl konu bu olmalı!!!!!

Merhaba
Bir oyundan biriyle tanıştım, ara ara denk geldikçe sohbet ettik, ordan arkadaş ekledik. Bir süredir konuşuyorduk tamamen arkadaşça, hep o yazdı(10 kere konuştuysak 9unu) arkadaşlık isteğini de o attı. En son girişimde ben selam verdim, biraz konuştuk ama soğuk gibi geldi, ben de çıktım, zaten işim vardı onu söyleyip. Diğer zamanlarda girdiğimizde ikimiz de online’dık ama ikimiz de yazmadık. Yaklaşık 3-4 aydır denk geldikçe konuşuyorduk, bugün bir girdim beni engellemiş.

Takılacağım bir şey değil, sadece sebebini merak ettim. Sizce neden durup dururken engel atar ki bir insan? Aramızda kesinlikle flörtleşme olmadı zaten onun sevgilisi de arada oynuyor, benim de sevgilim var bilmeseler de. Sıkıldı desem zaten yazıp duran oydu cidden nedenini merak ediyorum, sizce neden olabilir?
Sevgilisi görür falan diye korkmuştur.

Sevgilisi görüp engellemiştir neden bu kadar taktınız tanımadığınız biri sonuçta

Sevgilisi istemiştir. Aynı şeyi bugün ben de farkettim hem de yazıştığım falan biri değildi, instada takipleştiğim bir evcil sayfasıydı, ara ara yorum, beğeni falan atıyordu gönderilerime ve üstelik cinsiyeti bile belli olmayan biriydi yani. Bugün o sayfa tarafından engellendiğimi farkettim. Dimek ki irkekmiş ve partneri çok kıskancımış didim yani başka ne olabilir kine.

Günlük hayatta elbette mağarada yaşamıyoruz karşı cinsle arkadaşlığımız olacak. Ama şahsen benim sevgilim olsa oyun üzerinden birileriyle tanışsa konuşsa hatta ve hatta o kişi tarafından engellendiğinde buraya konu açsa ne oluyor pardon? derim yani. Adamın sevgilisi var senin var. Adam seni engellemiş. Belki kız arkadaşı sorun etti. İçerik ne olursa olsun. Aa ne güzel kendine bir arkadaş bulmuşsun konuşun arada mı desinler. Anlamadım.

niye bu kadar dert ettin ki madem sadece oyun arkadaşın
kaldı ki senin de sevgilin var onun da
neyini bu kadar ciddiye aldın?

Back
X