Durup dururken instagramını kapatan sevgili?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Sevgilim arkadaşlarıyla buluştu bende dedim ki sen rahat rahat otur bana eve giderken mesaj atarsın oda tamam dedi baktım instagramda aktif bende dedimki rahat rahat otur diye yazmıyorum madem telefonla oynayacak vaktin var bana biye yazmıyosun da instada geziyosun dedim tartıştık biraz
Sonra bi baktim instagramını kapatmış bana seninkini kullanalımm ortak dedi
Ben ona kapat kullanma demedim oda bana daha önce hiç şifre konusu açmadı ama ne alakaysa kendi instagramı kapanınca rahat rahat şifremi istedi sizce bu işte bi gariplik yokmu ?

ya bi tıklıyorsun, aktif hala geliyor meret...sen bakmasan bilee uzun süre yeşil kalıyor sonra...

Asıl sizin o ne zaman aktif olacak diye pusuda beklemeniz, olunca da hemen madem boş vaktin var, neden benimle doldur muyorsun diye atarlanmanız tuhaf değil mi?

Yaa ne alakası var, adamın online halini sorgulayip bir de hesap sormuşsunuz.
Bence sizin geçinmeye gönlünüz yok. Ondan bu tavır.
Ayrıca bir insanın sosyal medyasını Cat diye kapatması çok normal. Ben de 2016da Cat diye dondurdum Facebooku,daha da açmadım. Bazen eski resimlerden almam gereken oluyor, açıyorum o kadar. Aynı şekilde her gün twittere girerdim,tweet atardim sık sık. 2014te sıkılıp biraktim, daha da dönmedim.
Instagram'dan da çok bunaldım, yakındır kapatmam.
İnsana eser ve kapatabilir yani. Adam da belki sizin dirdiriniza degmeyecegini düşünmüştür...
Bu arada ortak hesap deyince midem kalkiyor. Yapmayın gözünüzü seveyim

Ortak Instagram kullanmak, en saçma bulduğum durumlardan.

Hiç mi özel alanınız , ayrı arkadaşlarınız yok. Ben onun asker arkadaşlarının gönderilerini görmek zorunda mıyım, ya da o benim kız arkadaşlarımla aramdaki konuşmaları esprileri? Biri bir şey yazdığında kim cevap veriyor? Ya da biri güzel fotoğraf dese teşekkür ederiz diye biz zamirini mi kullanmak zorundasınız sürekli?

Konu bu değildi ama neyse kustum nefretimi

‪İlişkide her iki tarafın da kendine ayırdığı zamanlar ve kendi kişisel alanı olmalı ki, o ilişki sürdürülebilir olsun.‬ Genel olarak konularınızdan şunu anlıyorum siz sürekli erkek arkadaşınızın kişisel alanını taciz ediyorsunuz. Belki arkadaşlarıyla beraber bir şeylere bakıyordu, belki story çekiyordu Telefonu elinde diye size yazmak zorunda değil

Instada facede herkesin adi Huseyin Hatice Ozturk gibi. O an Huseyinle mi yazisiyorsun Haticeyle mi belli degil. Hep bi unisexlik

Bana yazma rahat rahat takıl derken bunlar gerçek duygularınız değilmiş demekki. İlk fırsatta madem vaktin var neden yazmadın tribine girmişsiniz. Ortamda bir anlık sosyal medyaya bakmak başka biriyle yazışmak başka ikincisi daha çok dikkat istiyor.

Instada facede herkesin adi Huseyin Hatice Ozturk gibi. O an Huseyinle mi yazisiyorsun Haticeyle mi belli degil. Hep bi unisexlik
Zaten bi çift olarak sosyal medya kullananları anlamam bir de evcil hayvanına bebeğine instagram açan işsizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…