- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Halbuki arabası var hanımınBu şey değil mi ya 17 yaş tribi?
Bu hikâyede yanan ben oldum. Benim yok.Halbuki arabası var hanımın
Bence çocuk baya sıkılmış bu ilişkide ama niye ayrılmıyor bilmiyorumBu hikâyede yanan ben oldum. Benim yok.
ya bi tıklıyorsun, aktif hala geliyor meret...sen bakmasan bilee uzun süre yeşil kalıyor sonra...Sevgilim arkadaşlarıyla buluştu bende dedim ki sen rahat rahat otur bana eve giderken mesaj atarsın oda tamam dedi baktım instagramda aktif bende dedimki rahat rahat otur diye yazmıyorum madem telefonla oynayacak vaktin var bana biye yazmıyosun da instada geziyosun dedim tartıştık biraz
Sonra bi baktim instagramını kapatmış bana seninkini kullanalımm ortak dedi
Ben ona kapat kullanma demedim oda bana daha önce hiç şifre konusu açmadı ama ne alakaysa kendi instagramı kapanınca rahat rahat şifremi istedi sizce bu işte bi gariplik yokmu ?
Çocuklarda beyin mi kaldı lolden pupgdenBence çocuk baya sıkılmış bu ilişkide ama niye ayrılmıyor bilmiyorum
Instada facede herkesin adi Huseyin Hatice Ozturk gibi. O an Huseyinle mi yazisiyorsun Haticeyle mi belli degil. Hep bi unisexlikOrtak Instagram kullanmak, en saçma bulduğum durumlardan.
Hiç mi özel alanınız , ayrı arkadaşlarınız yok. Ben onun asker arkadaşlarının gönderilerini görmek zorunda mıyım, ya da o benim kız arkadaşlarımla aramdaki konuşmaları esprileri? Biri bir şey yazdığında kim cevap veriyor? Ya da biri güzel fotoğraf dese teşekkür ederiz diye biz zamirini mi kullanmak zorundasınız sürekli?
Konu bu değildi ama neyse kustum nefretimi
Zaten bi çift olarak sosyal medya kullananları anlamam bir de evcil hayvanına bebeğine instagram açan işsizleriInstada facede herkesin adi Huseyin Hatice Ozturk gibi. O an Huseyinle mi yazisiyorsun Haticeyle mi belli degil. Hep bi unisexlik
Bence çocuk baya sıkılmış bu ilişkide ama niye ayrılmıyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?