- 28 Kasım 2010
- 42.567
- 141.399
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bebegi duydum da evciline acanini ilk kez duyuyorum.Zaten bi çift olarak sosyal medya kullananları anlamam bir de evcil hayvanına bebeğine instagram açan işsizleri
Sevgilim arkadaşlarıyla buluştu bende dedim ki sen rahat rahat otur bana eve giderken mesaj atarsın oda tamam dedi baktım instagramda aktif bende dedimki rahat rahat otur diye yazmıyorum madem telefonla oynayacak vaktin var bana biye yazmıyosun da instada geziyosun dedim tartıştık biraz
Sonra bi baktim instagramını kapatmış bana seninkini kullanalımm ortak dedi
Ben ona kapat kullanma demedim oda bana daha önce hiç şifre konusu açmadı ama ne alakaysa kendi instagramı kapanınca rahat rahat şifremi istedi sizce bu işte bi gariplik yokmu ?
Hayvanın ağzından postlar yazmalar falanBebegi duydum da evciline acanini ilk kez duyuyorum.
Bugun de aydinlandim (!) bugun de bir baskasi yerine utandim ya
Aa daha yil 2009 ben universite hazirlik sinifindayim. Bir hocamiz kedisine Facebook hesabi acmis cocugu olarak eklemisti.Bebegi duydum da evciline acanini ilk kez duyuyorum.
Bugun de aydinlandim (!) bugun de bir baskasi yerine utandim ya
Valla değil sevgilim eşim bazen yazıyor sonra cevaplarım diyip Twitter da twit okuyup twit atıyorum. Böyle tavırlar sergilese eşim olamazdıGariplik yok. Adamin instada gezmesine bile laf yapiyorsunuz o zaman verin sizinkini kullansin.
Valla bu adamin da gozu acilir insallah tez vakitteValla değil sevgilim eşim bazen yazıyor sonra cevaplarım diyip Twitter da twit okuyup twit atıyorum. Böyle tavırlar sergilese eşim olamazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?