• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durup dururken

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
Nişanlımla İkimizde çalışıyoruz.. Farklı yerlerde tabiki..

daha demin ortada hiç bişey yokken ,konuşmuyoduk mesajlaşmıyodukta ama HAYATIM BAZEN TARTIŞTIĞIMIZ ZAMANLARDA NERDEN SEVDİM BUNU ? diyomusun die sordu...:KK57:

nie sordun dediğimde aklıma geldi bitanem yanlış anlama dedi :KK17:

merak ettim sebebi ne olabilir ki ? o_O

Aklına esmiş sormuş, altında birşey aramaya gerek yok bence. Erkeklerin her dediğinden bir anlam çıkarmaya çalışmayın bence yoksa kafanızda dünya kadar düşünce olur sadece meraktan sormuştur. Bizim gibi kılı kırk yarıp soru sormuyor onlar :D

Nişanlımla İkimizde çalışıyoruz.. Farklı yerlerde tabiki..

daha demin ortada hiç bişey yokken ,konuşmuyoduk mesajlaşmıyodukta ama HAYATIM BAZEN TARTIŞTIĞIMIZ ZAMANLARDA NERDEN SEVDİM BUNU ? diyomusun die sordu...:KK57:

nie sordun dediğimde aklıma geldi bitanem yanlış anlama dedi :KK17:

merak ettim sebebi ne olabilir ki ? o_O
Aklına gelmiştir

adam sormakla hata etmiş henüz farkında değil

Laf olsun diye söylemiştir
ne konuşacaksınız
uzun süre konuşunca saçmalıyor insan ister istemez
art niyet arama

teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Bugune kadar böle soruları soran hep ben olurdum . o hiç sormazdı. bi an sizlere danışmak istedim . :KK52: anlayışınız için tekrar teşekkürler

Benimde aklıma gereksiz sorular çok gelir ve sorarım..
Belki bi konuşma geçmişir oda senin açından düşünüp sormuştur..
Ama şuna dikkat et bundan sonra kavga çıkartıcak mı ??

Ben de arada bir ' hiç benden sıkıldığın, yanında istemediğin oluyor mu?' Sorusunu duyarım. Ne ki yani bilemedim kötü bişey değil bence. Yoksa ben senden sıkıldım demek mi istiyoorrrr:KK45::KK45:

kendini sorgulamis, hatali buldugu noktalar olmus, sen bu durumdan sikayetci misin degil misin, sormak istemistir.. insan gonul iliskisi oldugu kisinin kendi icin ne dusundugunu onemser yani normal olarak.. sorun goremedim, hatta iyi bi sey bu..

Ben de arada bir ' hiç benden sıkıldığın, yanında istemediğin oluyor mu?' Sorusunu duyarım. Ne ki yani bilemedim kötü bişey değil bence. Yoksa ben senden sıkıldım demek mi istiyoorrrr:KK45::KK45:

ilk defa duydum ondan böyle bi soru:KK45: yoksa bu kadar meraklanmazdım :KK17::KK53:

Back
X