- 26 Şubat 2019
- 39
- 56
- 3
- 30
- Konu Sahibi cerencerengil31
-
Süper bi hikaye tebrik ederimBoşanma mahkemem olduğu gün makyajını yapip,gayet bakımlı bir şekilde gittim. O ise daha önce eskidi diyerek giymediği tsortle gelmişti. Ben oldukça dik,o cokuktu. Düğününde böyle hevesli degildi demiş ortak tanıdıklara.
Sonra ne oldu,birlestik. Yaptığım artizlikler hep boşa gitti ya la.
Boşanma mahkemem olduğu gün makyajını yapip,gayet bakımlı bir şekilde gittim. O ise daha önce eskidi diyerek giymediği tsortle gelmişti. Ben oldukça dik,o cokuktu. Düğününde böyle hevesli degildi demiş ortak tanıdıklara.
Kepek derken nasıl kepek anlamadım
Ama mahkemede havaliydim : (Süper bi hikaye tebrik ederim
Ben de boşarım seni derken ki özgüzevime hayranımAma mahkemede havaliydim : (
Ya hu kadın derdini anlatmış. Üzülüp yorum yapacaktım ki... sizBoşanma mahkemem olduğu gün makyajını yapip,gayet bakımlı bir şekilde gittim. O ise daha önce eskidi diyerek giymediği tsortle gelmişti. Ben oldukça dik,o cokuktu. Düğününde böyle hevesli degildi demiş ortak tanıdıklara.
Boşanma mahkemem olduğu gün makyajını yapip,gayet bakımlı bir şekilde gittim. O ise daha önce eskidi diyerek giymediği tsortle gelmişti. Ben oldukça dik,o cokuktu. Düğününde böyle hevesli degildi demiş ortak tanıdıklara.
Konu sahibi zahmet etmesin,yorumumu silerde giderim.Ya hu kadın derdini anlatmış. Üzülüp yorum yapacaktım ki... siz
Sevgili konu sahibi. Arkadaşı dışarı alalimcenaze töreninde süper bi espri yapan kuzenim bizi gülme krizine sokmuştu. Millet bize bakıyordu. O ana gittim birden.
Uyuz oluyomda bakma iste,sırf surunmesin diye iyi niyetimden. Aslında gayet istikrarlı bir insanımSonunu hâlâ bugün öyle sürünüyor bense çok mutluyum bekliyodum
Yok gitme. Hatta her konuya gel ki azıcık gülelimKonu sahibi zahmet etmesin,yorumumu silerde giderim.
Dön demeniz kafi,anında dönerim
Estağfurullah silmek ne demek. Şöyle ağız tadıyla üzülüp dertleşecektim ciddi kalamıyorum sayenizdeKonu sahibi zahmet etmesin,yorumumu silerde giderim.
Dön demeniz kafi,anında dönerim
Ya ben seni merak ediyordum? Demek baristinizBoşanma mahkemem olduğu gün makyajını yapip,gayet bakımlı bir şekilde gittim. O ise daha önce eskidi diyerek giymediği tsortle gelmişti. Ben oldukça dik,o cokuktu. Düğününde böyle hevesli degildi demiş ortak tanıdıklara.
EvetYa ben seni merak ediyordum? Demek baristiniz
Nasil gidiyor simdi? Bayadir yoktun cunku sen.. bosanmaya kadar gidip bosanmadin mi yani?
İyi,iyi olsun bozulmasın aman.Nasil gidiyor simdi? Bayadir yoktun cunku sen.. bosanmaya kadar gidip bosanmadin mi yani?
Olsun bu da bi hayat dersi sonuçtaBoşanma mahkemem olduğu gün makyajını yapip,gayet bakımlı bir şekilde gittim. O ise daha önce eskidi diyerek giymediği tsortle gelmişti. Ben oldukça dik,o cokuktu. Düğününde böyle hevesli degildi demiş ortak tanıdıklara.
Ayıpsın,yapmam mi yaptim. Hatta icraate döktüm gittim,giderken bu son gidisim bir daha donermiyim gör bak dedim,mum yak ara artık dedim. Sonuc,döndüm tamam. Yalvartmayi sevmiyom ben sorun orda.Olsun bu da bi hayat dersi sonuçta
Peki aranızda bunun artistliğini yapıyo musun. Yapmalısın çünkü
İnsan o artizliğin hatrına barışmazBoşanma mahkemem olduğu gün makyajını yapip,gayet bakımlı bir şekilde gittim. O ise daha önce eskidi diyerek giymediği tsortle gelmişti. Ben oldukça dik,o cokuktu. Düğününde böyle hevesli degildi demiş ortak tanıdıklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?